Standard.

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

Navikli smo se već da u oglasima vidimo svakakve bizarnosti, a posebno da ljudi precijene sebe i/ili ono što prodaju, međutim, ovoga puta, jedan Novosađanin otišao je korak dalje.

Muškarac D. S. (38) uhapšen je jer se sumnjiči da je danas oko 14 sati u selu Kovačevac kod Mladenovca ubio svoju babu Z. S. (85), nezvanično saznaje "Blic".

Rusija razmatra da nacionalizuje giganta koji proizvodi aluminijum Rusal, pošto je kompanija pogođena sankcijama SAD, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Stranka pravde i pomirenja jeste za dopunu, pa i korijenitu promjenu izbornog zakona, od procesa prikupljanja potpisa do potpune kontrole finansija političkih partija koje su ključ svih malverzacija izbornog procesa ali nije za politiku - ako izgubim ne priznajem a ako pobijedim - priznajem. To je poručio kandidat za predsjednika Crne Gore na izborima 15. maja Hazbija Kalač kada je osvojio 0, 8 odsto glasova.

Nedavna anketa koju je sproveo YouGov pokazala je da 43 odsto Britanaca smatra da je Britanska imperija bila "dobra stvar", dok 44 odsto smatra da bi Britanci trebalo da budu ponosni na imperijalizam.

Novak Đoković važi za velikog džentlmena i sportistu koji ističe fer-plej u prvi plan, a poslije poraza od Dominika Tima (6:7(2), 6:2, 6:3) u osmini finala Monte Karla nije se rukovao sa sudijom Karlosom Bernardesom. I nije prvi put da ima problem sa njim.

Nataša Bekvalac bila je žrtva podvale od strane supruga Luke Lazukića. "Blic" otkriva kako je Luka na prevaru Natašu ostavio bez automobila.

Svaki znak ima poseban "ljubavni potpis" koji govori na koji način volite i kako želite osjetiti uzvraćenu ljubav.

Rožajac Rijad Fetahović prvostepenom presudom Višeg suda u Podgorici osuđen je na dvije i po godine zatvora zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  U istom predmetu Podgoričani Đuro Mugoša, Božo Čeko i Ivica Nešković osuđeni su na po tri godine takođe zbog trgovine narkoticima u periodu 2013. godine, dok su Mihailo Velašević i Veselin Radović osuđeni na jedinstvenu kaznu od po dvije godine i dva mjeseca, a pored krijumčarenja droge na teret im se stavlja i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Nikola Markuš kažnjen je dvogodišnjom zatvorskom kaznom, Danilo Kovačević dobio je devet mjeseci, a Željko Joksimović pola godine.

Američka i francuska glumica Kristen Stjuart i Lea Sedu, kanadski reditelj Deni Vilnev i francuski Robert Gedigijan biće u žiriju Festivala u Kanu.