Standard.

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

Premda na početku veze (kao što je to uobičajeno) bude sve super, divno i krasno, razlike u karakteru prije ili kasnije iziađu na vidjelo. Stoga otkrivamo kombinacije koje se nikako ne podnose.

Naučnici univerziteta Njukasl upozoravju da će vrijeme u Evropi postati još ekstremnije prenosi "Skaj njuz".

Romantična večera i cvijeće kao uvertira za uzbudljivu noć? Zvuči kao savršen početak ljubavnog zanosa, ali naučnici imaju nova otkrića. Bolje od svake predigre biće ako se vaš partner poigra sa vašim skočnim zglobom.

Kada je Bet Evans pred polijetanje aviona kompanije Emirati rekla svom dečku da počinje da osjeća menstrualne bolove, nije ni slutila da je jedan od članova osoblja to čuo i obavijestio ostale o tome.

Mari Lopez, koja je sa svojom nećakom Liz Džonson vodila kanal "Mari i Liz", posvećen zdravom životnom stilu, preminula je u decembru prošle godine od kancera koji je metastazirao na plućima i jetri.

Beki Bekić je skoro tri decenije na sceni. Ljubitelji narodne muzike njega dobro znaju, ali malo kome je poznato da je rođen na sjeveru Crne Gore, u Gusinju. Od njega stiže zanimljiva vijest - tek 22 godine od kad je snimio pjesmu "Otac", Bekić je za nju uradio i spot.

Andriju Jovićevića koji se pominje kao kandidat Demokratskog fronta na predsjedničkim izborima 15. aprila, posljednji put smo javno vidjeli na završnom skupu bloka za zajedničku državu uoči referenduma 2006. godine.

Poslije osam godina postupka, Darko Šarić je na suđenju koje je treći put krenulo ispočetka, rekao da ne razumije šta mu tužilaštvo stavlja na teret.

Podgoričani više ne treba da se pitaju kad će kiša da prestane, jer je moguće da nam nebo sprema zanimljivije iznenađenje - snijeg.

"Nikola I", crnogorski grb ili četri S... Nijesu to jedini simboli koji se mogu naći na crnogorskoj kapi, a oko koje će se narod, nažalost, lako i danas zavaditi. Ipak, malo ko zna da istorijski izvori upućuju na još jedan simbol koji bi se, na prvi pogled, mogao učiniti kao Davidova zvijezda, jevrejski simbol.