Standard.

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

četvrtak, 20 septembar 2018 22:02

Saobraćajna nesreća u Rožajama: Poginuo pješak

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 20 sati u mjestu Bać, na magistralnom putu Rožaje - Novi Pazar, poginuo je Rožajac H.K. (58), saopšteno je Standardu iz OKC-a.

Možete li da zamislite da dođete u kafić a da vas poslužuje majmun?

četvrtak, 20 septembar 2018 21:35

Rusija želi da izađe iz Savjeta Evrope?

Predsjednica Savjeta Federacije Rusije Valentina Matvijenko izjavila je da u Rusiji sazrijeva želja da se izađe iz te organizacije.

Služba zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero, u zajedničkoj akciji sa pripadnicima Uprave policije, zatekla je dva lica u vršenju nezakonitog ribolova, u noći između 19. i 20. septembra, saopšteno je iz NP.

Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje i znaju šta žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce.

Uloga ruskog carstva u stvaranju Crne Gore bila je ogromna u svakom pogledu. Tu nije riječ samo o materijalnoj pomoći već i političkom pokroviteljstvu. Da nije bilo Rusije ne bi bilo Petrovića i Crne Gore uopšte, kazao je u intervjuu za Russia Beyond mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Dođi sa mnom, idemo prošetati, kazao je Denisu Osmančeviću (33) iz Zaprešića u srijedu oko 21 sat Ante, otac njegove djevojke.

Američka manekenka Krisi Tajgen otkrila je neobičan metod za borbu sa postoporođajnom depresijom za koji tvrdi da je hit u Los Anđelesu.

Vlada je usvojila Informaciju o obezbjedjivanju novčanih sredstava za rješavanje stambenih potreba zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Upravi policije, Agenciji za nacionalnu bezbjednost i Policijskoj akademiji.

Veze koje se završavaju zbog nevjere partnera, komplikovana su i bolna priča u kojoj se često optužuje 'treća' osoba, odnosno ljubavnik/ca.