Standard.

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Na ponovljenim izborima u Ulcinju Socijaldemokratska partija osvojila je mandat i ušla u lokalni parlament, dok je bez jednog mandata ostao DPS.

Ljekari se bore za život penzionisanog glumca Vase Spasojevića (72) koji je juče pronađen bez svijesti u blizini Gamzigradske banje, prenosi Alo.

Šef katedre za savremeni hrvatski jezik na Filozofskom fakultetu u Osijeku i urednik časopisa "Jezik" Sanda Ham, privukla je veliku pažnju javnosti u Hrvatskoj, ali i regionu svojom tvrdnjom da se "ne kaže Pjongčang nego Pjongjang".

nedjelja, 18 februar 2018 20:05

Udes u mjestu Lazine, ima povrijeđenih

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18 časova na putu Podgorica - Danilovgrad, u mjestu Lazine, povrijeđene su tri osobe, potvrđeno je portalu Standard iz OKC-a.

Ruski kosmonaut Anton Škaplerov objavio je fotografiju Aralskog mora iz svemira, na kojoj se vidi katastrofalna sudbina tog mora — njegova ukupna površina se u posljednjih nekoliko godina drastično smanjila.

U pucnjavi koja je izbila u Kizljaru u Dagestanu u južnoj Rusiji, poginulo je pet osoba, a pet ranjeno, izjavio je portparol Ministarstva zdravlja Dagestana.

nedjelja, 18 februar 2018 19:11

Tivat: Izgorjela vikendica, nema povrijeđenih

Na jednoj od vikendica na Ponti Seljanova u Tivtu oko 15.15 sati izbio je požar, javlja portal Boka news.

Redovna sjednica Skupštine Kosova na kojoj je trebalo da se raspravlja o predlogu zakona o ratifikaciji sporazuma s Crnom Gorom o demarkaciji granične linije je odložena, javlja Radio-televizija Kosovo (RTK).

Na istragu o brodolomu Titanika možda su uticali masoni, ukazuju novi dokazi. Tajna arhiva u kojoj se nalaze imena dva miliona masona prvi put je javno objavljena na stranici "Ancestry", te otkriva u kolikoj su mjeri masoni bili uključeni u kontroverznu britansku istragu o najvećoj katastrofi tog doba.

nedjelja, 18 februar 2018 18:29

"Moramo izbjeći 'balkanizaciju' u Siriji"

Jedinstvo i suverenost Sirije mora da se održi kako bi se izbjegao proces dijeljenja na manje fragmente, poznatiji kao "balkanizacija", na Bliskom istoku, izjavio je specijalni izaslanik UN za Siriju Stafan de Mistura.