Standard.

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Nikad više 1916! Nikad više okupacija! Slavimo oslobodilačku 1918., poručio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u intervjuu za "Novosti".

Direktor Aerodroma Crne Gore, Danilo Orlandić, prisustvovao je Bečkom ekonomskom forumu na poziv ambasadorke Republike Austrije u Crnoj Gori, Nj.E. Ane Janković

Narodna skupština Republike Srpske imaće u novom sazivu prvi put poslanicu s hidžabom Begiju Smajić iz Srebrenice.

ponedjeljak, 19 novembar 2018 22:00

Ovo je prgnoza vremena za sjutra

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno oblačno i kišovito vrijeme, povremeno pljuskovi, na jugu i grmljavina.

Ljudi koji žive u zemljama sa hladnijom klimom i manje sunčanih sati skloniji su da konzumiraju veće količine alkoholnih pića.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u ponedjeljak da će Kremlj imati odgovor ukoliko se SAD povuku iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF).

Makedonsko tužilaštvo za organizovani kriminal od Crne Gore će tražiti snimke s graničnih prelaza koje je osuđeni bivši makedonski premijer Nikola Gruevski koristio za bjekstvo u Mađarsku.

Demokratski front je prihvatio da učestvuje u inicijativi Evropske unije u vezi sa otvaranjem dijaloga unutar Parlamenta o reformama izbornog zakonodavstva, ali sada očekuje da EU obezbijedi neophodne uslove za političko djelovanje, kazao je jedan od lidera tog političkog saveza Nebojša Medojević. Medojević je to saopštio tokom sastanka s šefom Kancelarije njemačke kancelarke Angele Merkel, Matiasom Lutembergom u Berlinu.

Nakon što je ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović rekao da će Crna Gora glasati da Kosovo bude članica Interpola, reagovali su iz DF-a. Kako je saopštio poslanik DF-a, Jovan Vučurović, u toj partiji nisu iznenađeni što je "Darmanović  još jednom demonstrirao koliko nisko može da padne u služenju interesima nekih međunarodnih adresa, i on i vlada u kojoj se nalazi".