Standard.

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

četvrtak, 19 septembar 2019 23:54

Milačić u pritvoru do 72 sata

Predsjedniku Prave Crne Gore Marku Milačiću, tužilac je odredio zadržavanje do 72 sata, saznaje Standard.

Sastanak međudržavnih komisija Crne Gore i Republike Albanije za upravljanje vodama održan je danas u Podgorici. Ovo je, kako je saopšteno iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, prvi sastanak Komisije formirane nakon potpisivanja Okvirnog sporazuma 3. jula 2018. godine u Skadru.

DPS Crne Gore, na večeras održanoj sjednici Predsjedništva, kojom je predsjedavao predsjednik Milo Đukanović, iskazano je zadovoljstvo pripremama za održavanje VIII Kongresa, koji će biti održan 30. novembra u Podgorici, saopšteno je iz te partije.

četvrtak, 19 septembar 2019 22:00

Evo kakvo nas vrijeme očekuje sjutra

Vrijeme u Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano, najavljeno je iz Zavoda za hidrometerologiju.

Odbojkaši Crne Gore nijesu uspjeli da se plasiraju u osminu finala Evropskog prvenstva. Našoj selekciji u posljednjem meču grupe bila je potrebna pobjeda od 3:0 ili 3:1 protiv Češke, slavili smo 3:2 ali to nije bilo dovoljno za nokaut fazu.

Jelena Petrović Savoja, princeza Crne Gore i kraljica Italije, do decembra će dobiti spomenik u Podgorici, ukoliko odbornici u gradskom parlamentu 1. oktobra na sjednici Skupštine Glavnog grada daju saglasnost. Ovom prilikom treba se podsjetiti zašto je Jelana Svajska zaslužila spomenik - razloga ima mnogo.

četvrtak, 19 septembar 2019 21:00

Evo gdje će sjutra biti isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži, u petak 20. septembra, bez napajanja električnom energijom će ostati:

Ruska policija uhapsila je jednog sibirskog šamana koji je postao medijska atrakcija nakon što se otisnuo na dug put do Moskve za koji je obećao da će kulminirati tako što će otjerati ruskog predsjednika Vladimira Putin iz Kremlja.

Skupština Prijestonice Cetinje jednoglasno je izglasala odluku o raspisivanju javnog poziva za davanje u zakup imovine nekadašnje Elektroindustrije Obod, koja bi trebalo, kako je ocijenio gradonačelnik Aleksandar Kašćelan, da trasira budući razvoj Prijestonice Cetinje i generiše nova zapošljavanja, saopšteno je iz Prijestonice.

četvrtak, 19 septembar 2019 18:41

Tivat: Uhapšene dvije osobe zbog trgovine drogom

Službenici Uprave policije, u okviru akcije u saradnji sa nadležnim službama Portugala i Republike Hrvatske, uhapsili su dvije osobe danas u Tivtu zbog trgovine drogom, saopšteno je iz Uprave policije.