Standard.

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Dječak koji je sinoć reanimiran u podgoričkom Urgentnom centru podlegao je povredama.

Predsjednici vlada Crne Gore i Republike Azerbejdžan Duško Marković i Novruz Mamadov saglasili su se tokom zvaničnih razgovora vođenih u Bakuu da su odnosi dviju država veoma dobri i prijateljski, da ih karakteriše intenzivan politički dijalog i visok stepen razumijevanja uz kontinuirano jačanje saradnje u oblasti ekonomije te da vide zajednički interes u daljem intenziviranju ekonomske saradnje i u međusobonoj podršci na međunarodnom nivou.

Ulazna vrata službenih prostorija SO Kotor jutros su zapečatirana a na njima su promjenjene brave i postavljeni katanci, prenosi Skala radio.

Policija u Plavu i Rožajama pronašla je i zaplijenila 15 komada oružja, veću količinu municije i eksplozivne materije, saopšteno je iz Uprave policije. Kako su naveli iz UP, izvršeni su pretresi kuća i stanova na lokacijama koje koristi pet osoba. Protiv dva lica je podnijeta krivična prijava.

ponedjeljak, 24 jun 2019 09:21

Jak zemljotres kod Indonezije

Snažan zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihterove skale dogodio se nedaleko od obala Istočnog Timora i Indonezije a osjetio se i u Australiji.

ponedjeljak, 24 jun 2019 09:09

Dodik pozvao Tačija u posjetu BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je zvanični poziv Hašimu Tačiju da dođe na samit Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi, saznaje Klix.ba.

Na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da je zbog izmijenjenog režima saobraćaja na pojedinim dionicama neophodno poštovanje saobraćajne signalizacije.

ponedjeljak, 24 jun 2019 08:44

Danas promjenjivo, do 32 stepena

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Opština Tuzi budžet od 1. jula do kraja godine planirala je na 1.776.300 eura, od čega na operativne izdatke ide 1.260.800, a na kapitalne 515.500 eura, piše Dan.

ponedjeljak, 24 jun 2019 08:24

Od danas u Ulcinju pauk i parking zone

Parking servis u Ulcinju od danas bi i zvanično trebalo da počne da radi, odnosno da počne naplata parking prostora na javnim površinama.