Standard.

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Ruski diplomata u Izraelu izjavio je da bi Moskva bila na strani jevrejske države ako bi je Iran napao. On je to rekao nakon što je prošlog vikenda izraelska vojska oborila iranski dron koji se ubacio iz Sirije u vazdušni prostor Izraela.

Savjet mladih DPS-a saopštio je danas da kongres IUSY izazvao demonstraciju zluradosti i nemoći opozicije.

Potpisivanje zajedničke izjave, odnosno aneksa sporazuma o demarkaciji granice između Crne Gore i Kosova, predstavlja značajan iskorak u pravcu daljeg unapređenja sveukupnih odnosa dvije države, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova, javlja RTCG.

Apelacioni sud potvrdio je presudu vijeća sudije Šefkije Đeševića  u Višem sudu u Bijelom Polju kojom je Mojkovčanin Radojica Rajko Adžić (51) osuđen na 12 godina zatvora zbog teškog  ubistva sugradjanina Milana Pejovića (29).

nedjelja, 18 februar 2018 13:28

Srbija: Objesio se devetogodišnji dječak

Devetogodišnji dječak U.D. objesio se u subotu uveče u Obrenovcu, piše Blic.

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da Iran predstavlja najveću prijetnju svijetu, zaprijetivši da će jevrejska država ako zatreba djelovati protiv te zemlje, a ne samo protiv njenih saveznika.

Na diskoteku "QM" u Banovićima u Bosni i Hercegovini sinoć je bačena eksplozivna naprava, a tom prilikom je povrijeđena jedna žena.

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede  Milutin Simović ocijenio je danas, gostujući na Radiju Crne Gore, u emisiji „Nedjeljom o selu i poljoprivredi“, da je izuzetno veliko interesovanje poljoprivrednika na prezentacijama Agrobudžeta, koje se ovih dana održavaju u crnogorskim opštinama, potvrda povjerenja, partnerstva i pozitivan odgovor na poruku koja dolazi iz Vlade kroz usvojeni Agrobudžet za ovu godinu.

Predsjedniku Demokratske narodne partije (DNP) i članu predsjedništva DF-a Milanu Kneževiću uručen je poziv Osnovnog suda da se u petak 23. februara odazove na služenje četvoromjesečne zatvorske kazne za napad na policajca 17. oktobra 2015. godine, saopštili su iz Demokratskog fronta.

Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore Andrija Jovićević spreman je da prihvati da bude predsjednički kandidat “većinske opozicije”, saznaje Pobjeda.