Standard.

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Slobodan Veljković Coby je jedan od najaktuelnijih repera u regionu koji se proslavio saradnjom sa poznatim ličnostima i autentičnom porukom "Cobi, jesi ti radio traku".

Nikšićanka Anja Drljević, mlada glumica, dobila je ulogu u kultnoj seriji ''Lud, zbunjen, normalan”.

Pevačica Tamara Todevska danas se porodila!

Banjalučka policija prije nekoliko mjeseci uhapsila je muškarca u naselju Lauš, a koji je rekorder u Republici Srpskoj po količini alkohola u krvi.

Kit Ričards otkrio je u intervjuu za Rolling Stone da je drastično smanjio konzumaciju alkohola, precizno opisujući svoju konačnu odluku riječima: “Bilo je vrijeme da prestanem”.

Francuski psiholozi su dokazali da svakodnevno gledanje komedija može da probudi optimistična osjećanja i otvori nas za ljubav.

Da joj je otac glumačka legenda Klint Istvud, danas 64-godišnja Lori Marej saznala je prije nekih 30 godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima. Naime, njena majka ju je, kao bebu, dala na usvajanje, a slavni glumac nije ni znao da ona postoji.

Apelacioni sudu u Beogradu ukinuo je presudu kojom je Miloš Delibašić (34) bio oslobođen od optužbi da je zajedno s pokojnim Slobodanom Šaranovićem organizovao kriminalnu grupu i njene pripadnike podstrekavao da ubiju brata Luke Bojovića, Nikolu, 2013. godine u Beogradu, kao i Miloša Vidakovića u Budvi iste godine.

Specijalno policijsko odjeljenje realizovalo je akciju „Zeta“ u okviru koje su podnijeli krivičnu prijavu protiv 13 fizičkih i 12 pravnih lica, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, utaja poreza i doprinosa i prouzrokovanje lažnog stečaja putem pomaganja.

četvrtak, 13 decembar 2018 14:26

Đukanović obišao hidrocentralu Itaipu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obišao je hidrocentralu Itaipu, u pratnji generalnog direktora, avionom koji mu je stavio na raspolaganje predsjednik Mario Abdo Benitez, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.