Standard.

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Ljubomira Đedovića, prema nalazima iz istrage, istražitelji sumnjiče da je bio na čelu kriminalne desetočlane grupe koja je od januara krijumčarila migrante i on se, prema saznanjima Pobjede, u Tužilaštvu branio ćutanjem.

Opština Budva će povodom obilježavanja 22. novembra, Dana oslobođenja grada, prirediti dvije odvojene svečane večere u dva luksuzna hotela u Budvi i Petrovcu, kako bi izbjegli neprijatnu situaciju da se posvađani lideri Demokratskog fronta i Demokrata nađu na istom mjestu u isto vrijeme, saznaje Pobjeda.

Ukupan priliv stranih direktnih investicija od početka januara do kraja septembra ove godine dostigao je 591,7 miliona, dok se istovremeno odlilo 325 miliona eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke Crne Gore, pišu Dnevne novine.

Samohrana majka Jasminka Pačariz iz Rožaja, koja živi sa kćerkama, sedmogodišnjom Arnelom i trogodišnjom Anesom, u krajnje neprihvatljivim uslovima, apelovala je za pomoć, piše Dan.

Uprava Osnovne škole “Oktoih” u Podgorici tražila je od Glavnog grada zaštitne stubiće i rampu u ulici koja vodi do škole zarad bolje bezbjednosti đaka, piše Dan.

Plakat na bilbordu u Beranama kojim je upućena čestitka povodom 20. novembra proglašenog za Dan Sandžaka, nije uklonila komunalna policija, kako su prenijeli neki mediji, već ga je prekjuče neko pocijepao i nakon čega je on zamijenjen novim.

Crna Gora, kao potpisnica Protokola o vodi i zdravlju, preduzimaće sve odgovarajuće mjere s ciljem prevencije, suzbijanja i smanjenja oboljenja vezanih za vodu u okviru integrisanih vodoprivrednih sistema, kojima je cilj održivo korišćenje vodnih resursa, saopštio je ministar zdravlja Kenan Hrapović na V sastanku zemalja potpisnica Protokola o vodi i zdravlju UNECE-a i WHO-a, koji se održava u Beogradu.

Siniša Mihajlović je danas završio još jednu fazu liječenja od leukemije, posle čega je u društvu supruge Arijane napustio bolnicu u kojoj je boravio tokom terapije.

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević bi trebalo da dođe u Crnu Goru i sve ovo što tvrdi kaže na sudu i ponudi dokaze, ocijenio je premijer Duško Marković, odgovarajući na pitanje poslanika DF-a Milana Kneževića.

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo prilikom prelijetanja preko teritorije Crne Gore, shodno proceduri, uputio je pozdrave i poruku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i crnogorskom narodu.