Standard.

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Letovi ka aerodromu Tivat i sa njega zbog jakog vjetra preusmjereni su na Podgoricu, dok je let ka Beogradu, koji je po rasporedu bio u 11:30, otkazan.

Najavljivani vjetar orkanske jačine u toku noći izazvao je štete na pojedinim plastenicima u centralnom i južnom dijelu Crne Gore, a u određenom broju slučajeva oštećeni su krovovi objekata za držanje stoke.

subota, 23 februar 2019 14:00

Poslije Čelsija, kazna spremna i za Siti

Poslije vijesti koja je obišla svijet i kazne za Čelsi koju su već iskusili najveći španski klubovi, zabrane angažovanja igrača u dva prijelazna roka (doduše Real je uspio da smanji na jedan), isto čeka Siti.

Mirsad Kerić, Šabanov kolega i muzičar koji je preminuo od posljedica teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 17. februara, sahranjen je danas u Ofenbahu, u Njemačkoj.

Stižu novi detalji horora iz Međimurja, odnosno mjesta Palovec u kojem je u jednoj kući nakon 19 godina pronađeno tijelo Jasmine Dominić.

subota, 23 februar 2019 13:10

Venecuela zatvorila granicu s Kolumbijom

Venecuelanska vlada odlučila je privremeno zatvoriti granicu s Kolumbijom zbog navodnih "ozbiljnih i nezakonitih prijetnji" te zemlje.

U Crnoj Gori kasno posle ponoći počeo je da duva sjeverni vjetar čiji se intezitet jutros pojačao. Na ulicama crnogorskih gradova u središnjem i primorskom regionu, praktično nema nikog jer baš u ovim dijelovima države udari vjetra su orkanske jačine.

Stub dalekovoda pao je u blizini Komanskog mosta u Podgorici. Zbog te havarije Danilovgrad je bez električne energije, kao i dio podgoričkih naselja.

subota, 23 februar 2019 12:14

Požar u Nikšiću: Gorio krov zgrade

U nikšićkom naselju Humci jutros je došlo do požara na krovu zgrade. 

Agencija za elektronske medije, u saradnji sa Unicefom i Ipsosom, sprovela je istraživanje o medijskom pismenosti djece i roditelja. Cilj je da ispita učestalost konzumacije medija roditelja i djece, te način na koji dolaze do informacija.