Standard.

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

četvrtak, 19 septembar 2019 13:41

Uveden stečaj u Bolnicu Meljine

U Privrednom sudu u Podgorici, sudija Miodrag Anđelić danas je otvorio stečaj u PZU Opštu Bolnicu Meljine po zahtjevu Elektroprivrede Crne Gore, zbog duga Bolnice prema EPCG od 242.300 eura.

Poslanik Demokratskog fronta Koča Pavlović preminuo je jutros u 57. godini. Iznenadna smrt Pavlovića izazvala je tugu i nevjericu među njegovim kolegama, koje se emotivnim riječima opraštaju od njega.

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se sa predstavnicima renomiranih svjetskih kompanija Northstara i Marriotta koji će u Crnoj Gori, u opštini Herceg Novi, graditi rizort Ritz Carlton Montenegro vrijedan 210 miliona eura.

Zbog hapšenja lidera Prave Crne Gore Marka Milačića, potpredsjednika Vladislava Dajkovića i funkcionera Dragoja Vlahovića okupio se dvadesetak građana ispred Uprave policije protestvujući što su oni u pritvoru. Među okupljenima su i poslanici Demokratskog fronta Jovan Vučurović i Milutin Đukanović.

Na današnji dan 2009. godine na Vojnomedicinskoj akademiji posle duže bolesti preminuo je patrijarh Pavle.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije, danas su, u  saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, a u susret obilježavanju 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, organizovali u Podgorici humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Plastične operacije među poznatima i slavnima danas su sasvim uobičajena stvar. 

Tatjana Kameron Tajči je otkrila je potresne detalje iz privatnog života, priznala da je u mladosti bila seksualno zlostavljena. 

četvrtak, 19 septembar 2019 10:22

Preminuo Koča Pavlović

Poslanik Demokratskog fronta i dugogodišnji funkcioner Pokreta za promjene Koča Pavlović preminuo je danas u 57. godini. 

Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar. I to sve zbog politike! Dvije porodice, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pjesme "Srpkinja je mene majka rodila"! A sve se dešavalo u Parohijskom domu, nakon obavljenog vjenčanja, gdje je mladence čekala svadbena torta, koja je, nažalost, ostala netaknuta.