Standard.

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Poznato je da je med jedna od najzdravijih namirnica na svijetu. Posebno je preporučljiv za osobe koje imaju problema s lošom probavom, odnosno sa zatvorom stolice.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su K. M. (33) iz Prokuplja, koja se sumnjiči da je 14.godišnju djevojčicu početkom septembra, u dogovoru sa jednim muškarcem, dovela na ugovoreno mjesto u okolini Ražnja, gdje ju je on seksualno iskoristio.

Nikola Rokvić i Bojana Barović bili su prvi rijaliti par u Srbiji. Započeta prije osam godina, njihova ljubav opstala je do danas, ali Bojana danas ne voli rijalitije.

Vlada u 2018. godini je razmotrila 1.192 teme i to 33 predloga i nacrta zakona, 45 uredbi, 250 odluka, jednu strategiju, 255 informacija, 82 izvještaja, 11 ugovora...

Manekenku koja već godinama živi i radi u Americi u kojoj niže uspjehe, Ivanu Korab, život nije oduvek mazio.

Baranka Danijela Kisić Petrović će narednih šest mjeseci nositi nanogicu, a uplatiće 50.000 eura u humanitarne svrhe jer je u njenom stanu pronađeno oružje za koje nije imala dozvolu.

Godišnji finansijski izvještaj Nove srpske demokratije dobio je pozitivno mišljenje od strane senatora Državne revizorske institucije (DRI). Ipak, senatori su dali negativno mišljenje na reviziju pravilnosti pomenute partije.

četvrtak, 18 oktobar 2018 11:20

Habib s Mejvederom u ringu 1. decembra

Flojd Mejveder prihvatio je izazov Habiba Nurmagomedova te će se dvojica neporaženih boksera sastati u ringu 1. decembra.

Zavod za intelektualnu svojinu oduzeo je licencu za rad Organizaciji za zaštitu prava autora muzike Crne Gore.

Da bi OTP grupa, u okviru koje posluje i Crnogorska komercijalna banka, mogla da kupi Societe Generale banku, opet je aktuelna tema.