Standard.

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Prije nego što se saznala tužna vijest da je umro Šaban Šaulić, njegov sin Mihajlo planirao je svadbu da vjerenicom Danijelom Mandić za tri mjeseca. Šaban se tome neizmjerno radovao, a niko nije ni slutio da će ih u tome omesti velika tragedija koja ih je zadesila.

Mnoge od nas ruževe mijenjaju često, zavisno o prilike i raspoloženja, nego svaka žena ima jednu boju ruža kojoj će zauvijek biti vjerna. Možda misliš da tvoj omiljeni ruž samo predstavlja boju koja najbolje stoji tvom licu, no on mnogo govori i o tvojoj ličnosti.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj kada se u automobil u kojem je bio Šaban zakucao pijani Njemac velikom przinom. Porodica bi trebalo ubrzo da može da vidi tijelo premunlog oca, navodi se u Bilefeldu i kaže da su od pogibije do danas njihove institucije u stalnom kontaktu sa Generalnim konzulatom Srbije koji je o svemu informisan.

utorak, 19 februar 2019 16:40

Bela pokazala dekolte

Manekenka Bela Hadid obradovala je fanove novim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

utorak, 19 februar 2019 21:45

Lijepim muškarcima žene opraštaju brže?

Istraživači s Univerziteta u Istočnom Kentakiju testirali su 170 žena i njihove percepcije različitih muškaraca i otkrili da izgled ima ključan uticaj na to kako će one reagovati na određenu vrstu ponašanja. Recimo, Don Drejper, lik iz serije “Momci s Medisona” kojeg igra Džon Hem, notorni je preljubnik, lažov i alkoholičar, ali njegov neodoljivi šarm i dobar izgled, nepogrešivo “pale” kod žena.

Djevojka iz Finske, Amanda Ahola (22), čiji je životni cilj da izgleda kao živa seks-lutka, tvrdi da su plastične operacije "bolje od seksa".

Mihail Labkovski je ruski psihologkoji koji ima radno iskustvo preko 30 godina što mu daje za pravo da bez dlake na jeziku daje savjete.

Poznate ličnosti znaju da budu nesigurne zbog određenih djelova tijela. Ipak, ove dame uspjele su da ne potpanu pod pritiskom i operišu nos što su im tražili agenti.  

Bivši češki model i prva supruga Ivana Meri Tramp sjutra 20. februara proslaviće 70. rođendan!

Pjevač Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće u nedelju, a čitava Srbija i dalje je u šoku. Svi su voljeli kralja folka i kafana, a on je volio nju, Gocu, suprugu koju je opjevao i u svojim pjesmama.