Standard.

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Ni za života, ni danas, ne postoji čovjek koji za Tošeta Proeskog nije imao samo pohvale. Njegove riječi, ‘Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome’, ostaće zauvijek urezane u srcima svih koji su ga lično poznavali, te brojnih obožavalaca i poštovalaca, koji su ga zavoljeli kroz njegovo muzičko djelovanje.

utorak, 16 oktobar 2018 14:42

Saudijska Arabija dobila prvog supermodela

Talida Tamer pojavila se na naslovnici Harper's Bazaar Arabia, a postaće i prva manekenka iz zemalja srednjeg istoka koja će se pojaviti na Pariskoj nedjelji mode.

Modna agencija Mondaine Models priprema 22. izdanje modnog događaja ,"Fashion Connection”, koji će biti održan 27. i 28. oktobra na lokaciji restorana Porto u Podgorici pod nazivom “Xiaomi Fashion Connection”.

Žene koje se ne brinu o svom izgledu i ne paze na to šta će obući na posao rijetki će doživeti kao uspješne i važne, dok vas, s druge strane, pametni modni odabiri često mogu odvesti daleko.

Tamara Eklston, ćerka vlasnika Formule 1, otkrila je da je prestala da doji svoju četvorogodišnju ćerku.

ponedjeljak, 15 oktobar 2018 21:02

Sve koristi redovnog seksa

Naime, nešto bez čega ne možemo svaki dan je san, a mnogo je toga što utiče na njegov kvalitet. Među tim stvarima je i seks, odnosno učestalost seksualnih odnosa.

Američka pjevačica Lejdi Gaga i teniserka Serena Vilijams izabrane su da vode program modnog događaja "Met Gala" koji će se održati u maju 2019. godine u Njujorku.

Vijest koja se iščekivala mjesecima, od kako su 19. maja ozakonili svoju vezu bajkovitim kraljevskim vjenčanjem, napokon je potvrđena - Megan Markl i princ Hari u proljeće 2019. godine, nešto prije prve godišnjice braka, postaće roditelji, a britanski mediji već su otkrili i zanimljive detalje.

ponedjeljak, 15 oktobar 2018 20:46

Evo zašto se pogrešni muškarci LIJEPE za vas!

Da li ste se nekad zapitali zašto se za vas lijepe pogrešni muškarci. Ti toksični muškarci su oštećeni- Ipak, mora postojati nešto što ih gura prema vama, zar ne? Ne može biti samo slučajnost.

Irina Šajk i Bredli Kuper su jedan od omiljenih parova javnosti, a njihova je veza mnogima služila kao primjer. Ipak, pojavile su se glasine kako su holivudski miljenik žena i njegova 11 godina mlađa partnerka naišli na određene probleme.