Standard.

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Pljevlja će od naredne godine prihodovati do tri miliona eura po osnovu ekološke naknade, koju će najveći zagađivači uplaćivati u lokalni budžet. Taj novac, kako je za TVCG kazao prvi čovjek opštine Igor Golubović, biće potrošen za unapređenje životne sredine.

subota, 19 oktobar 2019 22:00

Ovo je prognoza vremena za sjutra

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano i tokom dana toplo.

Na sudu u Los Anđelesu, Majkl Gargiulo osuđen je na smrtnu kaznu nakon što je proglašen krivim za dva ubistva i pokušaj ubistva. Među žrtvama je bila i bivša djevojka glumca Eštona Kučera, Ešli Elerin.

Kad je modni trendovi u pitanju, boje koje su se nametnule ove sezone su siva i oker. Iako se zapravo ne može reći da su ikada izlazile iz mode, zahvaljujući tome što su neutralne i lako uklopljive u sve odjevne komade, minimalsitički krojevi u ovim bojama su apsolutni hit za sezonu jesen-zima 2019/2020.

subota, 19 oktobar 2019 20:59

Pričajte o bivšem na prvom sastanku

Mada mnogi kažu da o bivšim ljubavima ne treba pričati pred sadašnjim ili potencijalnim partnerom, već zadržati prošlost za sebe, stručnjaci sada tvrde drugačije.

Holandska policija uhapsila je šezdesetsedmogodišnjeg muškarca, oca porodice koja je devet godina bila zatočena u tajnom podrumu čekajući kraj svijeta.

Hiljade ljudi okupilo se danas u njemačkom gradu Kelnu na demonstracijama zbog turske ofanzive na sjeveru Sirije.

subota, 19 oktobar 2019 19:13

SNP: Park u Bloku pet već zapušten

Park u Bloku 5, kod vrtića "Sunce", koji je otvoren prije nekoliko mjeseci, na žalost mještana ovog naselja, već je zapušten, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

Majka i njena ćerka tinejdžerka koje su uhapšene pre nekoliko dana u sarajevskom naselju Alipašino Polje zbog stravičnog slučaja čedomorstva, telo ubijene bebe sakrile su u sanduku u jednoj od prostorija u stanu u kojem su živele.

U blizini tunela u Zelenici, kod starog hotela Plaža, na pješačkom prelazu, sinoć oko 20 sati vozilom je udarena i teško povrijeđena ruska državljanka (1938. godište).