Standard.

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Umalo tragična saobraćajna nezgoda koja se danas dogodila na putu Njeguši - Kotor, u mjesu Krstac, dobro se završila po Kotoranina, koji je nakon pada niz liticu izašao iz automobila i otišao u bolnicu.

četvrtak, 18 jul 2019 14:31

Ranjena srna ipak uspavana...

Srna koju su teško povrijedli ulični psi uspavana je jer su veterinari ustanovili da je liječenje nemoguće zbog velikog broja rana od ujeda koje su inficirane. Veterinari su takođe utvrdili da srna nije povrijeđena od vatrenog oružja, piše PV Informer.

Njih dvoje vjenčali su se prošle godine na raskošnoj ceremoniji u Moskvi. Svjetski mediji prenijeli su juče vijest da su se razveli bivši kralj Malezije i ruska ljepotica, nekadašnja misica. I to sve zbog snimka koji je objavljen, a na kojem ona ima žestoki seks u bazenu sa mnogo mlađim muškarcem. I veoma atraktivnim....

Suđenje Kotoranima Dejanu Pavićeviću i Milošu Trbu, optuženima za pomoganje uništavanju dokaza nakon ubistva Dalibora Đurića u ZIKS-u 2016. godine, odloženo je danas u Višem sudu u Podgorici za 3. septembar. Predsjednik vijeća, sudija Dragoje Jović, odgodio je pretres nakon što vještak saobraćajne struke Goran Čarapić nije bio spreman da se izjasni kako je došao do podatka da razdaljina između mjesta gdje se pojavio signal za mobilni telefon i mjesta na kojem je zapaljena "škoda octavia" iznosi 8.567 metara.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo nije odgovorilo na pismeni dopis Višeg suda u Podgorici kojim se traži dostava dokumentacije vezane za registraciju putničkog vozila marke "porshe cayenne" u vlasništvu Miloša Marovića, kazao je danas predsjednik vijeća Boris Savić. S obzirom da je izvođenje tog dokaza važno, sudija je odložio suđenje za 3. septembar.

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) je prihvatio ostavku direktora TE "Pljevlja" Vladimira Šestovića, zbog ekološkog incidenta na vodotoku Vezišnice i Ćehotine. 

Život nekada piše nevjerovatne priče protkane istinskom ljubavlju. Takva je i ona o Harnagi i Hatidži Zehić iz Gradačca. Nakon 67 godina braka njih dvoje su preminuli 15. jula u razmaku od samo deset minuta.
Juče su na gradskom groblju Kadić Bašča sahranjeni jedno pored drugog.

Ovih dana kao da se cijela regionalna estrada preselila na crnogorsko primorje, gdje rade punom parom. Vipovci iz ostalih branši, glumci i umjetnici, uglavnom uživaju u čarima Jadranskog mora, a među njima je jedan od najseksepilnijih i najpoželjnijih glumaca mlađe generacije, Aleksandar Radojčić! Ipak, Radojičić je spojio lijepo i korisno, pa je pored obaveza na snimanju nastavka serije Biser Bojane, odlučio i da produži boravak i relaksira se na prelijepoj plaži u Ulcinju.

Nikšićanka Aleksandra Zeković ni danas se nije pojavila da svjedoči o pokušaju ubistva njenog supruga Radojice, za šta se tereti navodna grupa odbjeglog Stevana Stamatovića. Na optuženičkoj klupi nalaze se i Milan Lješnjak, Đorđe Božović, Aleksandar Bojović, Dejan Deletić i Stefan Balević, a prema optužnici SDT-a upravo je Stamatović na čelu kriminalne organizacije. Njega crnogorska policija dovodi u vezu sa škaljarskim klanom.

Glavni grad Podgorica, u saradnji sa prijateljima grada – Durmitorskom izvorskom vodom – Diva, obezbijedio je osveženje u ljetnjim mjesecima za stanovnike i posjetioce Podgorice.