Standard.

 
 
 
 
Lejla

Lejla

Premijer Crne Gore Duško Marković razgovarao je sa ministrom Grčke Nikosom Dendiasom koji je istakao da Grčka snažno podržava integraciju Crne Gore u EU.

 

Više od 500 radnika završilo je bolnicu “Dabie Mountain Regional Medical Centre” blizu kineskog grada Vuhana, koji su za samo 48 sati sredili kompletnu unutrašnjost medicinskog objekta.

Uhapšenim građevinskim inspektorima Vladanu Juretiću i Zoranu Boškoviću sudiće se zbog primanja mita i zloupotrebe službenog položaja dok će investitor Boško Nenezić odgovarati zbog davanja mita kazao je za Portal Standard portparol suda u Kotoru, sudija Špiro Pavićević.

 

Državljanin Srbije, student medicine u kineskom Vuhanu, i njegova majka nalaze se u karantinu u indijskom gradu Goi, zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom, prenosi B92.

Opštinski odbor DPS Gusinje na sinoć održanoj sjednici u proširenom sastavu, dao je punu podršku Vladi i Skupštini Crne Gore u implementaciji Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Vlada Crne Gore investiraće blizu 400 hiljada eura u rekonstrukciju mosta na rijeci Vruji, na dionici puta Plav – Vojno selo – Gusinje, predviđeno je ugovorom o izvođenju radova, koji je Uprava javnih radova potpisala sa podgoričkim preduzećem OGP “Fidija”.

 

Završetkom radova na novoj regionalnoj stočnoj pijaci, za koje je Vlada Crne Gore izdvojila oko 360 hiljada eura, Berane će uskoro dobiti uslovan objekat za potrebe poljoprivrednika iz šest sjevernih opština, sa svim neophodnim sadržajima.

Mnogi će reći da im je dan kada su se voljenoj osobi zakleli na večnu ljubav bio najsrećniji u životu, neke studije govore drugačije. Više od vjenčanja usrećuju putovanja, pokazalo je istraživanje internet-stranice Booking.com.

Velming (Whelming) je novi, pomalo uznemirujući trend, kada prilikom upoznavanja kojim stvarate utisak da ste poželjni.

srijeda, 29 januar 2020 11:04

Velika Britanija u petak veče izlazi iz EU

Svakodnevna trgovinska razmjena između Ujedinjenog Kraljevstva i Evropske unije nastavit će se kao i prije sve do kraja 2020. Tokom tog prelaznog perioda od 11 mjeseci, London i Brisel trebali bi se dogovoriti kakvi će biti njihovi budući odnosii.