Standard.

srijeda februar 21

Standard objašnjava: Otkud jevrejski simbol na crnogorskoj kapi Danila Petrovića?

"Nikola I", crnogorski grb ili četri S... Nijesu to jedini simboli koji se mogu naći na crnogorskoj kapi, a oko koje će se narod, nažalost, lako i danas zavaditi. Ipak,…

435 hits

srijeda februar 21

Nebo sprema iznenađenje Podgoričanima: Pašće snijeg u ponedjeljak?

Podgoričani više ne treba da se pitaju kad će kiša da prestane, jer je moguće da nam nebo sprema zanimljivije iznenađenje - snijeg.

360 hits

srijeda februar 21

Džomić: Crkva na Kruševcu nikad nije bila državna, ona pripada Mitropoliji

Crkva na Kruševcu nikad nije bila, a nije ni sada državna nego je uvijek bila i jeste crkvena, što je potvrđeno presudom Vrhovnog suda, poručio je protojerejstavrofor Velibor Džomić, koordinator…

11 hits

srijeda februar 21

Zbog kvara aviona, Montengro Airlines juče otkazao četiri leta

Juče su otkazana četiri leta Montenegro Airlinesa na linijama Podgorica-Rim i Podgorica-Ljubljana. Prema saznanjima Pobjede, prošle sedmice je došlo do kvara na jednom avionu MA. Iz nacionalne avio-kompanije su saopštili…

14 hits

 
 
 
 

U Ministarstvu unutrašnjih poslova danas je održana konstitutivna sjednica Operativnog tima za borbu protiv nasilja u porodici i nasilja nad ženama, koji je formiran na inicijativu ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića.

srijeda, 21 februar 2018 16:14

Bogat filmski repertoar u Cineplexx-u

Bogat bioskopski repertoar očekuje sve ljubitelje dobrih filmova, ali i alternativnog sadržaja u bioskopu Cineplexx Delta City ove sedmice.

Nacionalni Europass i Euroguidance centar u okviru projekta „Europass 2017“ i „Euroguidance 2017“ je pripremio Priručnik za karijerno vođenje i savjetovanje u stručnim školama i Vodič kroz Europass CV.

srijeda, 21 februar 2018 15:22

Odabrani studenti koji će posjetiti CERN

Studenti Lidija Martinović, Jelena Šoškić, Iva Kasalica, Nemanja Popović, Kristina Kusovac izabrani su da borave u studijskoj posjeti CERN-u u okviru Art@CMS Montenegro radionica, koje Ministarstvo nauke organizuje u saradnji sa akademijama na Cetinju.

Biznis korisnicima Crnogorskog Telekoma od nedavno su dostupne posebne aplikacije, “BIinfo.me” i “Moj termin”, kreirane s ciljem da olakšaju svakodnevno poslovanje. 

Podgoričani više ne treba da se pitaju kad će kiša da prestane, jer je moguće da nam nebo sprema zanimljivije iznenađenje - snijeg.

srijeda, 21 februar 2018 08:25

Vozite oprezno, putevi mokri i klizavi

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima zbog kiše koja pada u nižim predjelima, dok su u višim zabilježene slabije sniježne padavine, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore(AMSCG).

U srijedu će biti pretežno oblačno, povremeno kiša, u južnim i centralnim predjelima ponegdje je moguć pljusak ili grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru se očekuju snijeg i susnježica.