Standard.

ponedjeljak novembar 19

Podgoričani ogorčeni zbog učestalog nestanka struje; CEDIS: Nije do nas, pazite kablove!

Nakon što se u dva dana zapalila ista trafostanica u Podgorici, ogorčeni stanari obližnje zgrade, koji su bili satima bez struje poručuju da takve situacije ne mogu biti uobičajene te…

50 hits

ponedjeljak novembar 19

Formirana komisija za provjeru Bečićevog rada: Da li je plagijat utvrdiće stručnjaci iz Srbije i Hrvatske

Vijeće Ekonomskog fakulteta formiralo je komisiju za provjeru autentičnosti magistarskog rada predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, koju čine stručnjaci iz Srbije i Hrvatske.

28 hits

ponedjeljak novembar 19

Podgorička naselja ponovo bez struje

Zbog kvara na kablu “Ruske kule” iz trafostanice PG4 bez napona je dio korisnika Bloka VI, Blok IX, Ruskih kula i Dalmatinske.

14 hits

ponedjeljak novembar 19

Podgorička naselja ponovo bez struje

Objavljeno u: Društvo

ponedjeljak novembar 19

Jedan od najopasnijih poslova na svijetu: Deaktivirao 50 bombi, najteža imala skoro dva kg TNT-a

Deaktiviranje eksplozivnih naprava jedan je od najrizičnih poslova koji u Upravi policije obavljaju službenici Grupe za antiterorističke preglede Tima za protivdiverzionu zaštitu. Oni obavljaju jedan od tri najrizičnija posla na…

72 hits

 
 
 
 

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a dodatna opreznost je potrebna na dionicama gdje se izvode radovi.

Do kraja dana u Crnoj Gori se očekuje pretežno oblačno i kišovito vrijeme, povremeno pljuskovi, na jugu i grmljavina.

utorak, 20 novembar 2018 07:56

Mast za oči pojedini nabavljaju na crno

Hloramfenikol masti za oči, proizvođača “Alkaloid” Skoplje, u apotekama nema već mjesecima, a kako su Pobjedi kazali iz Agencije za ljekove i medicinska sredstva (Calims), razlog je selidba proizvodnog pogona. Zbog toga se lijek, prema njihovim riječima, neće proizvoditi do kraja godine.

Crnogorski osiguranici su tokom prvih deset mjeseci 2018. godine “odbolovali” 4,34 miliona eura, a taj trošak u istom periodu prošle godine državu je koštao oko 4,5 miliona.

Nakon što je učenik budvanske Srednje stručne škole „Danilo Kiš” D.P. (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana ispred škole, kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem, učenik trećeg razreda srednje škole Resursnog centra za sluh i govor „Peruta Ivanović“ u Kotoru prošlog četvrtka je od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, nakon čega je prebačen u risansku bolnicu, piše Dan.

ponedjeljak, 19 novembar 2018 22:00

Ovo je prgnoza vremena za sjutra

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno oblačno i kišovito vrijeme, povremeno pljuskovi, na jugu i grmljavina.

ponedjeljak, 19 novembar 2018 16:42

Podgorička naselja ponovo bez struje

Zbog kvara na kablu “Ruske kule” iz trafostanice PG4 bez napona je dio korisnika Bloka VI, Blok IX, Ruskih kula i Dalmatinske.

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na današnjoj sjednici pokrenuo postupak za izbor dekana Pravnog fakulteta i Ekonomskog fakulteta, za mandatni period 2019-2022, saopšteno je iz UCG.