Standard.

petak januar 17

VDT: Bez samostalnog Državnog tužilaštva ne možemo govoriti o vladavini prava

Objavljeno u: Društvo

by Lejla

Povodom Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu koji je Skupštini Crne Gore podnio Raško Konjević, poslanik Socijaldemokratske partije Crne Gore, proširena Sjednica Vrhovnog državnog tužilaštva i…

220 hits

petak januar 17

Šehović dobitnicama "Oktoiha": Heroji našeg doba, imaće po čemu da vas pamte

“Vi, nastavnici, ste spona između prošlog i budućeg. Preplet među različitostima. Most među razdvojenima. Veza među rastavljenima. Vi mlade učite gradivu, ali ništa manje ni otvorenosti, toleranciji, poštovanju i objektivnosti.…

261 hits

petak januar 17

KCCG saopštio: Aparat za magnetnu u kvaru, molimo pacijente za razumijevanje i strpljenje

Klinički centar Crne Gore (KCCG) saopštio je da aparat za magnetnu rezonacu nije u funkciji, te da ovlašćeni serviser radi na otklanjanju kvara.

263 hits

petak januar 17

Stanković - Liu Jin: Zaključiti Memorandum o saradnji između tužilaštava Crne Gore i Kine

V.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković razgovarao je u kineskoj rezidenciji u Podgorici sa ambasadorom NR Kine Liu Jinom, saopšteno je iz Tužilaštva.

234 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 16:26

Fakultet vizuelnih umjetnosti Univerziteta Mediteran i SSŠ „Spasoje Raspopović“ potpisali ugovor o saradnji

Fakultet vizuelnih umjetnosti Univerziteta Mediteran i Srednja stručna škola „Spasoje Raspopović“ organizovali su svečano potpisivanje Sporazuma o saradnji.

Saradnja između ove dvije ustanove će omogućiti studentima i đacima bolje korišćenje raspoloživih resursa u pogledu nastavnog kadra, učioničnog, labaratorijskog i radioničnog prostora i opreme, podstaći realizaciju zajedničkih projekata, seminara, obuka itd. i na taj način donijeti brojne benefite srednjoškolcima i studentima koji se školuju na ovim institucijama.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.