Standard.

subota februar 17

Crnu Goru u Lisabonu predstavlja Vanja Radovanović!

Crnu Goru će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje". Tako su odlučili građani koji su našeg kandidata birali glasanjem putem SMS-a.

92 hits

nedjelja februar 18

Bogdanović o dešavanjima u Muzeju: Niko neće biti aboliran, dostavićemo MUP-u rezultate saslušanja

Ministar kulture Aleksandar Bogdanović kazao je da će insistirati na utvrđivanu tačnog stanja u vezi sa nestankom velikog broja predmeta u Narodnom muzeju, ali i u drugim muzejskim ustanovama čiji…

27 hits

subota februar 17

NVO se pridružile globalnoj akciji: "Sloboda za Ahed Tamimi"

Predstavnici nevladinih organizacija će sjutra u 11 časova na Trgu Republike organizovati performans u cilju podrške sedamnaestogodišnjoj djevojčici Ahed Tamimi. Djevojčici prijeti dugogodišnja kazna jer se suprostavila izraelskom vojniku braneći…

457 hits

subota februar 17

"Milijarda ustaje": Podgorica plesala protiv nasilja

Na Trgu nezavisnosti u Podgorici i ove godine se plesalo u okviru globalne kampanja protiv nasilja nad ženama pod nazivom "Milijarda ustaje".

11 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 13:49

Osnovni sud: Vukčević da se vrati na mjesto člana Savjeta RTCG

Osnovni sud u Nikšiću donio je rješenje kojim se nalaže da se Nikola Vukčević vrati na mjesto člana Savjeta RTCG u roku od osam dana. Ista odluka donešena je u slučaju Gorana Đurovića. 

Skupština i država imaju rok od tri dana da vrate Vukčevića na mjesto člana Savjeta, kao i tri dana za prigovor. Prigovor ne odlaže izvršenje odluke suda, pišu Vijesti.

Vukčevića je Skupština razriješila, na predlog Administrativnog odbora.

Vukčević je tvrdio da nije u sukobu interesa, odnosno da zbog honorara za snimanje dokumentarca, koji nije povezan sa RTCG, nije prekršio Zakon o nacionalnom javnom emiteru.

Predviđeno je da Skupština danas imenuje Ivana Jovetića kao člana Savjeta RTCG umjesto Vukčevića.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.