Standard.

ponedjeljak jun 18

Nije tačno da se sve završava preko poruka i humanitarnih akcija: Država troši milione i šalje hiljade ljudi na liječenje…

Svjedoci smo da se u javnosti gotovo svakodnevno pojavljuju apeli za skupljanje sredstava da bi se neko liječio u inostranstvu, pa se na osnovu toga stiče utisak da država i…

8 hits

ponedjeljak jun 18

Predloženo razrješenje Vanje Ćalović sa funkcije u ASK-u zbog ugovora sa EU: “Samo hoćete da me maknete”

Odbor za antikorupciju Skupštine Crne Gore predložio je parlamentu da razriješi direktoricu MANS-a Vanju Ćalović Marković sa funkcije člana Savjeta Agencije za sprečavanje korupcije.

76 hits

ponedjeljak jun 18

Na 100 metara od plaže u Herceg Novom širi se mrlja: "Benzin i još NEŠTO" u zalivu?

Objavljeno u: Društvo

by Zana

U akvatorijumu Topaljskog zaliva, tačnije kod hercegnovskog tunela na Toploj, jutros se oko 11 časova, prema tvrdnji čitalaca portala Radio Jadran, pojavila velika naftna mrlja.

8 hits

ponedjeljak jun 18

Umjesto Jadran, Rusi izabrali Grahovo: Napravili farmu koza

Objavljeno u: Društvo

by Zana

Za razliku od većine Rusa, koji se nakon dolaska u našu zemlju nastanjuju na obali Jadranskog mora, petočlana porodica Tjuševski od maja 2013. živi na Grahovu – zaleđe Boke. Tu…

38 hits

 
 
 
 
četvrtak, 22 februar 2018 16:41

Preminuo glumac Sreten Mitrović

Glumac Sreten Mitrović umro je juče u 62. godini u Nikšiću.

Preminuo glumac Sreten Mitrović FOTO: onogost.me

Glumom je počeo da se bavi 1977. godine, kao član dramske sekcije „Zahumlja“. Bio je član i Dramskog studija Centra za kulturu Nikšić, a od 1999. Nikšićkog pozorišta.

Igrao je u preko 40 premijera, a najznačajnije uloge su mu u predstavama „Iz ničega u ništa“, „Legenda o Zorou“, „Život iz početka“, „Audijencija“, „Marko Miljanov“, „Presuda“, Đetići u Parlamentu“, kao i u filmu „Tamna strana sunca“ gdje je glumio sa Bred Pitom. Posljednju ulogu igrao je u predstavi „Što je čoek do li biciklista“.

Pored glume, Mitrović se bavio i recitacijom, bio je i član žirija Međunarodnog festivala glumca, a radio je u Narodnoj biblioteci „Njegoš“.

Komemoracija u njegovu čast biće održana sjutra u 9.30h u Gradskoj kući, a sahrana će biti u Miločanima u 14 časova, prenosi portal Onogošt.me.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 22 februar 2018 16:47

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.