Standard.

petak avgust 23

Koalicija za održivi razvoj: Sve u državi uništeno, ne damo da se unovče Sinjajevina, rijeke i Jadransko more

Koalicija za održivi razvoj održala je danas performans i konferenciju za medije ispred Skupštine Crne Gore na kojoj su podsjetili da se "prirodni resursi naše države rapidno devastiraju zarad interesa…

98 hits

petak avgust 23

Sahrana Radovića najvjerovatnije u ponedjeljak

Posmrtni ostaci alpiniste Milana Radovića očekuje se da će u Crnu Goru biti dopremljeni sjutra popodne, na tivatski aerodrom.

122 hits

petak avgust 23

Do kraja 2021. uvodi se i elektronski zdravstveni karton

Projekat Elektronski zdravstveni karton je u pripremnoj fazi, a plan je da bude implementiran do kraja 2021.godine, kazao je Dnevnim novinama direktor Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO) Sead Čirgić.

84 hits

petak avgust 23

Stefanović: Fali ljekara u službi hitne pomoći, na konkurs se niko ne javlja

Zavod za hitnu medicinsku pomoć posljednjim konkursom raspisao je 15 slobodnih radnih mjesta za koja se nije javio nijedan doktor, kazao je za Pobjedu direktor ove zdravstvene ustanove Saša Stefanović.…

88 hits

 
 
 
 
utorak, 17 jul 2018 14:03

Bijelo Polje dobilo parking za bicikla

Parking za bicikla postavljen je prije nekoliko dana u centru Bijelog Polja. Parking ima četiri mjesta a inicijativu za njegovo postavljanje je još prije nekoliko godina pokrenulo Biciklističko društvo „Ciklomont“i tek ovih dana ta ideja je i zaživjela.

Parking mjesta za bicikle postavio je d.oo “Parking servis” koji gazduje parkinzima u gradu.Jedan parking nalazi se kod zgrade Opštine, drugi ispred ulaza u zgradu Fakulteta, odnosno preko puta hotela „Bijela rada”, treći ispred Doma zdravlja, a četvrti parking za bicikla nalazi se ispred zgrade Pošte.

“ Instalirali smo četiri parkinga za bicikla sa željom da pokrenemo priču o boljoj biciklističkoj infrastrukturi u gradu. Ali i da promovišemo biciklo kao alternativno sredstvo za rekreaciju sa željom da se ovim sportom bavi što više naših sugrađana“, saopštili su iz “Parking servisa”.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.