Standard.

subota jul 20

GJENERO: ĐUKANOVIĆU NE ŠKODE MONTIRANE AFERE

Predsjednik Demokratske partije socijalista i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dominantna je politička ličnost u Crnoj Gori, zbog toga i ne čude rezultati najnovijeg istraživanja CEDEM-a, poručuju sagovornici televizije Nova…

255 hits

subota jul 20

Završena sanacija polijetno slijetne staze na tivatskom aerodromu

Radnici i mehanizacija „Asfalt betona“ iz Podgorice završili su primarnu sanaciju poletno slijetne staze na tzv. „touch down“, dijelu piste na kom s odvija slijetanje i polijetanje skoro svih letova…

170 hits

subota jul 20

Povremene obustave saobraćaja zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni.

224 hits

subota jul 20

Najviše trošimo ljekove za kardiovaskularni sistem

Građani Crne Gore tokom prošle godine popili su više od 85,5 miliona eura ljekova, što je za gotovo osam i po miliona više nego godinu ranije.

228 hits

 
 
 
 
utorak, 17 jul 2018 17:05

VIDEO - Vladika Filaret u Pljevljima opleo kolce: "Oj vladiko, volim te ko Boga, primi mene za vozača svoga"

Umirovljeni episkop Filaret, koji je ovih dana dospio u centar medijske pažnje zbog fizičkog obračuna sa episkopom mileševskim Atanasijem (Rakitom), u vrijeme dok je bio vladika Mileševski umio je da u svojoj eparhiji oplete kolce.

Naime, „Alo!” je došao u posjed snimka koji pokazuje da je Filaret bio vesele naravi, te da je sa vjernicima umio i da se proveseli.

Na svečanosti u Pljevljima, nakon jedne liturgije, i to dok je pjevač pjevao: „Oj vladiko, volim te ko Boga, primi mene za vozača svoga”, Filaret nije mogao da odoli da ne zaigra. Možda mu je ritam odgovarao, a moguće je i da su ga pomenuti stihovi pogodili.

Vjernici su to sa oduševljenjem prihvatili, a pjevač je na licu mjesta smislio i nove stihove u čast Filareta.

"Braćo Srbi znate šta je novo, vladika je zaigrao kolo", orilo se u Pljevljima, a vladika se ubrzo umorio te je igru prepustio mlađima.

Izvor: alo.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.