Standard.

ponedjeljak decembar 09

Putevi suvi, vidljivost smanjena

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena u kotlinama i duž rijeka, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

249 hits

ponedjeljak decembar 09

Putevi suvi, vidljivost smanjena

Objavljeno u: Društvo

ponedjeljak decembar 09

Nuhodžić: Nastavićemo još jače i snažnije da se borimo protiv korupcije

Svako ko se ogriješio o zakon, odgovaraće zbog toga, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

185 hits

ponedjeljak decembar 09

Otašević uredništvu RTCG: Ako niste montirali, recite ko vam je dao snimak

Novinar Dana Vladimir Otašević uputio je zahtjev uredništvu Radio-televizije Crne Gore od kojih je zahtijevao da kažu ko im je dostavio snimak na kojem je sakrivena činjenica da ga je…

295 hits

ponedjeljak decembar 09

Svaka treća majka odlagala vakcinaciju

U centralnom regionu Crne Gore najviše djece pohađa predškolsko obrazovanje, njih 60 odsto, što je iznad nacionalnog prosjeka od 53 odsto, pišu Dnevne novine.

205 hits

 
 
 
 
četvrtak, 30 avgust 2018 10:17

Počinje jubilarni Sea Dance festival: Ukoliko danas krećete ka Buljarici ove detalje morate znati

Jubilarni, peti Sea Dance festival počinje danas. Organizatori najavljuju spektakl na plaži Buljarica, a portal Standard vam donosi sve bitne činjenice koje morate znati ukoliko želite da se uputite ka festivalu.

Izmijenjen režim saobraćaja

Za vrijeme trajanja ovogodišnjeg Sea Dance festivala, u periodu od 30. avgusta do 1. septembra, važiće izmijenjen režim saobraćaja, a vozači se mole da poštuju Privremenu saobraćajnu signalizaciju za regulisanje saobraćaja tokom održavanja festivala.

Prevoz iz gradova

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva – Buljarica, ali i Bar – Buljarica, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus – najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca.

Prevoz shuttle busevima će se odvijati u kontinuitetu od 19h do 01h svakog dana na relaciji ka plaži Buljarice i to na svakih pola sata. Povratak buseva sa plaže Buljarice će se odvijati u periodu od 01h do 06h, i to sa autobuskog stajališta na magistrali.

IMG 0591 copy copy

Za posjetioce iz Budve biće organizovan prevoz sa stajališta u ulici Trg Slobode (Tre Canne), dok je drugi terminus ka skretanju za poslovni objekat "Kopaonik" koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica).

Na putu ka Buljaricama autobusi će stati i preuzeti putnike u Bečićima na autobuskom stajalištu kod hotela Mediteran, na Svetom Stefanu, kod hotela “Adrović”, u Petrovcu kod pijace.

Svi polasci iz Bara biće organizovani sa stajališta kod hala Topolica, na svakih pola sata. Na putu ka Buljarici autobusi će stati i preuzeti putnike u Sutomoru na stajalištu preko puta autobuske stanice, i u Čanju na skretanju za Čanj.

Cijene prevoza

Cijena karte iz Budve i Bečića ka plaži Buljarica je 3.50 eura, sa Svetog Stefana 3.00 eura, dok je iz Petrovaca cijena 1.50 euro.

Cijena karte iz Bara ka Buljaricama je 3.50 eura, iz Sutomora 3.00 eura, dok je iz Čanja cijena 2.50 eura.

IMG 0592 copy copy

Taksi stajalište za posjetioce festivala će se nalaziti pored restorana "Magazini" (Buljarica).

Oficijalni taxi prevoznik festivala “OK Palma taxi”, kontakt telefon 19550, 19577 i 068019577.

Parking na Buljarici

Stacionarni saobraćaj (parking) je riješen u okviru zone Festivala, gdje je cijena karte 5 i 10 eura.

"Apelujemo na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno obilježen prevoz oznakom “Sea Dance prevoz”, a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Upravo zato se organizator i potrudio da obezbijedi autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore", kazali su organizatori.

55069babf81d4dae29461be815af132f L copy

Zamjena vaučera

Zamjenska mjesta za trodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće od četvrtka, 30. avgusta već od 16h, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima za zamjenu vaučera za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice.

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 16h do 03h

petak, 31. avgust, od 17h do 03h

subota 1. septembar, od 17h do 03h

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za VIP ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 20h do 03h

petak, 31. avgust, od 20h do 03h

subota 1. septembar, od 20h do 03h

0c2c95b3da45b05ef2f3fb7708f1abb0 L copy

Zbog pojave preprodavaca i falsifikata, organizatori apeluju na posjetioce da ulaznice za Sea Dance festival kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.

Festivalske kapije u četvrtak 30. avgusta se otvaraju u 19 časova.

Kartica za plaćanje

Kartica za plaćanje Sea Dance festivala i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu, gdje će posjetioci uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici.

Prilikom uzimanja kartice, potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 1,25 eura, koji će ti biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Minimalan iznos za prvu uplatu je 5 eura, a maksimalan 200 eura.

Plaćanje se vrši jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku. Prislanjanjem kartice na čitač, iznos narudžbine će automatski biti skinut.

SDF Mapa copy copy

Ukoliko korisnik nije potrošio sav iznos sa kartice, može refundirati sredstva na bilo kojoj blagajni, uključujući i 1,25 eura za iznos kupljene kartice.

Maksimalan iznos koji možeš refundirati je 50 eura.

PRAVILA SEA DANCE FESTIVALA

U nastavku pročitaj listu stvari koje smiješ da uneseš na festival, kao i listu onih sa kojima nećeš moći proći kroz festivalske kapije.

DA – rančevi (školski ranac je maksimalna veličina)
DA – šeširi/kape
DA – upaljači
DA – mobilni telefoni i tablet uređaji
DA – naočare za sunce
DA – cigarete i elektronske cigarete
DA – mali kišobrani
DA – kabanice
DA – kapi za čišćenje kontaktnih sočiva
DA – fotoaparati i kamere (uz zvaničnu press akreditaciju)
DA – insulin (sa dijabetičarskim bukletom i ličnim dokumentima)
DA – ljekovi (uz originalni izvještaj doktora i originalno pakovanje)

NE – droga i opijati
NE – noževi i ostalo oružje
NE – flaše i konzerve
NE – instrumenti
NE – hrana i piće kupljeni izvan granica festivala
NE – šatori
NE – kućni ljubimci
NE – veliki kišobrani
NE – pokrivači
NE – štapovi za “selfie” i GoPro kamere
NE – dronovi
NE – transparenti sa govorom mržnje uperenim ka vjerskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl.
NE – dezodoransi i parfemi
NE – power bankovi i punjači

Lijepo vrijeme na festivalu

Svi portal koji se bave meteorološkom prognozom saglasni su u jednom – od 30. avgusta do 1. septembra posjetioce Sea Dance festivala očekuje toplo i sunčano vrijeme bez padavina, savršeno za uživanje u nastupima najvećih muzičkih zvijezda tokom festivalskih dana i noći!

fb post sdf prognoza copy

Poklon ulaznice

Na kraju, portal Standard poklanja četiri trodnevne ulaznice za najbrže čitaoce koji navedu tri izvođača koja će nastupiti na ovogodišnjem Sea Dance festivalu.

Pravila su jasna. Prva četiri čitaoca koja tačno odgovore na pitanje dobiće karte. Odgovore upišite u komentarima na ovaj tekst koji će biti podijeljen na zvaničnoj Fejsbuk stranici portala Standard.

Srećno.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.