Standard.

srijeda oktobar 17

Radar za nadzor vazdušnog saobraćaja biće smješten na brdu Vrsuta kod Bara

Agencija za kontrolu letjenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) iz Beograda zakupiće lokaciju kod brda Vrsuta, u blizini Bara, na kojoj će biti izgrađen novi radar za nadzor i kontrolu…

12 hits

srijeda oktobar 17

Crnogorski i albanski državljanin spašeni sa Kučkih korita

Pripadnici Gorske službe spašavanja uspješno su završili spasilačku akciju u reonu Kučih korita jutros oko dva sata i evakuisali državljanina Crne Gore i Albanije koji su bili zaglavljeni.

15 hits

srijeda oktobar 17

Zbog ogromne količine ftalata: Zabranjena prodaja četiri vrste igračaka,

Inspektori su zabranili prodaju četiri vrste igračaka za djecu jer su laboratorijskim nalazima utvrdili da sadrže mnogo veću količinu opasne hemikalije ftalat od dozvoljene, zbog čega mogu da ugroze zdravlje…

11 hits

srijeda oktobar 17

Izgorio kamion na Mateševu, drva spašena

U požaru koji je izbio u kamionu preduzeća Vujisić kompani nije bilo povrijeđenih. Vozilo natovareno trupcima sasvim je izgorjelo.

14 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 13:26

Mješavinom ijekavice i ekavice zasijenio fudbalsku poslasticu: Čiji je NAŠ komentator?

Prošlo je i to. Srbija je savladala Crnu Goru usred Podgorice 2:0, "Bože pravde" je od nas dobila glasan aplauz, a onda smo zapjevali "Oj, svijetla majska zoro". Niko nije "vatrio", sve je prošlo u najboljem redu, nadamo se boljem rezultatu u revanšu, ali u fokusu publike, koja je meč pratila na televiziji, bio je komentator. "Prva promEna, ali ne i posLJednja". Komentator se mučio s ijekavicom, akcentovanjem crnogorskih prezimena, pa je poštenije bilo da je prenos radio na sopstvenom maternjem jeziku. Prva tema večerašnjeg izdanja emisije "Neđelja u petak" koju A1 TV realizuje sa Standardom biće "Ciji je bio 'naš' komentator?"

Reprezentacija Crne Gore Reprezentacija Crne Gore

Ovu temu komentarisaće novinari Nevenka Ćirović, Marko Novaković, Slavko Mandić i Gojko Raičević.

96c980680054c45fb9e9e64fd0e6d696 L

Da li su vatreni navijači Crne Gore, koji su gledali prenos utakmice, zbog komentatora dobili svojevrsnu "anesteziju", odnosno napad smijeha?

Koju su ocjenu zavrijedili naši navijači koji su jakim aplauzom pozdravili "Bože pravde" i tokom cijele utakmice korektno navijali, a što ćemo sa onim dijelom navijača Crne Gore koji se mučki potukao između sebe iznad natpisa "Ovo je Najtopliji kamen i kamen gdje hrabrost i čojstvo dostižu vrhunce"?

Da li bismo voljeli da nas u Beogradu dočekaju kao što smo mi njih ovdje, i zašto na tribinama nije bilo drćavnog vrha - predsjednika Mila Đukanovića i premijera Duška Markovića?

To će biti samo neka od pitanja o kojima će polemisati Nevenka, Marko, Slavko i Gojko.

Večeras će se, u svjetlu nezvanične informacije da će nekim javnim ličnostima iz Srbije, biti zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog blaćenja naše zemlje, tražiti i odgovor na pitanje "Na šta ličimo u očima srpskih medija".

Domaćin emisije je novinarka Standarda, Milica Minić.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 oktobar 2018 13:32

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.