Standard.

subota februar 16

Bošković: Crna Gora imala podršku Njemačke u ključnim momentima

Saradnja Crne Gore i Njemačke, u oblasti odbrane je na veoma visokom nivou, saopštio je ministar odbrane Predrag Bošković u Minhenu gdje je prisustvovao radnom ručku, čiji je domaćin bila…

19 hits

subota februar 16

Nakon intervencije policije u Baru, Baković pokreće ispitni postupak

Zaštitinik ljudskih prava i sloboda Crne Gore Šućko Baković s pažnjom prati situaciju u Baru, a povodom poslednjih dešavanja u vezi sa intervencijom policije, pokrenuće ispitni postupak po sopstvenoj inicijativi.

21 hits

subota februar 16

Na pijaci u Tuzima loša prodaja i uslovi: "Ovo je golo preživljavanje, čekamo tržnicu da se maknemo odavde"

Pijaca u Tuzima nije više posjećena kao nekada, čak ni cijene nisu niže već, kako kažu potrošači, slične onima u gradskim buticima i prodavnicama. Prodavci rade u lošim uslovima, zimi…

84 hits

subota februar 16

Uprava policije: Netačno je da su se policijski službenici CB Bar nedolično ponašali i vrijeđali građane

Povodom saopštenja Građanske inicijative a u kojem se navodi da su policijski službenici upućivali uvrede licima koja su pružala aktivni otpor u Baru, te da su se nedolično ponašali i…

38 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
petak, 12 oktobar 2018 13:26

Mješavinom ijekavice i ekavice zasijenio fudbalsku poslasticu: Čiji je NAŠ komentator?

Prošlo je i to. Srbija je savladala Crnu Goru usred Podgorice 2:0, "Bože pravde" je od nas dobila glasan aplauz, a onda smo zapjevali "Oj, svijetla majska zoro". Niko nije "vatrio", sve je prošlo u najboljem redu, nadamo se boljem rezultatu u revanšu, ali u fokusu publike, koja je meč pratila na televiziji, bio je komentator. "Prva promEna, ali ne i posLJednja". Komentator se mučio s ijekavicom, akcentovanjem crnogorskih prezimena, pa je poštenije bilo da je prenos radio na sopstvenom maternjem jeziku. Prva tema večerašnjeg izdanja emisije "Neđelja u petak" koju A1 TV realizuje sa Standardom biće "Ciji je bio 'naš' komentator?"

Reprezentacija Crne Gore Reprezentacija Crne Gore

Ovu temu komentarisaće novinari Nevenka Ćirović, Marko Novaković, Slavko Mandić i Gojko Raičević.

96c980680054c45fb9e9e64fd0e6d696 L

Da li su vatreni navijači Crne Gore, koji su gledali prenos utakmice, zbog komentatora dobili svojevrsnu "anesteziju", odnosno napad smijeha?

Koju su ocjenu zavrijedili naši navijači koji su jakim aplauzom pozdravili "Bože pravde" i tokom cijele utakmice korektno navijali, a što ćemo sa onim dijelom navijača Crne Gore koji se mučki potukao između sebe iznad natpisa "Ovo je Najtopliji kamen i kamen gdje hrabrost i čojstvo dostižu vrhunce"?

Da li bismo voljeli da nas u Beogradu dočekaju kao što smo mi njih ovdje, i zašto na tribinama nije bilo drćavnog vrha - predsjednika Mila Đukanovića i premijera Duška Markovića?

To će biti samo neka od pitanja o kojima će polemisati Nevenka, Marko, Slavko i Gojko.

Večeras će se, u svjetlu nezvanične informacije da će nekim javnim ličnostima iz Srbije, biti zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog blaćenja naše zemlje, tražiti i odgovor na pitanje "Na šta ličimo u očima srpskih medija".

Domaćin emisije je novinarka Standarda, Milica Minić.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 oktobar 2018 13:32

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.