Standard.

ponedjeljak novembar 19

Podgoričani ogorčeni zbog učestalog nestanka struje; CEDIS: Nije do nas, pazite kablove!

Nakon što se u dva dana zapalila ista trafostanica u Podgorici, ogorčeni stanari obližnje zgrade, koji su bili satima bez struje poručuju da takve situacije ne mogu biti uobičajene te…

48 hits

ponedjeljak novembar 19

Formirana komisija za provjeru Bečićevog rada: Da li je plagijat utvrdiće stručnjaci iz Srbije i Hrvatske

Vijeće Ekonomskog fakulteta formiralo je komisiju za provjeru autentičnosti magistarskog rada predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, koju čine stručnjaci iz Srbije i Hrvatske.

28 hits

ponedjeljak novembar 19

Podgorička naselja ponovo bez struje

Zbog kvara na kablu “Ruske kule” iz trafostanice PG4 bez napona je dio korisnika Bloka VI, Blok IX, Ruskih kula i Dalmatinske.

14 hits

ponedjeljak novembar 19

Podgorička naselja ponovo bez struje

Objavljeno u: Društvo

ponedjeljak novembar 19

Jedan od najopasnijih poslova na svijetu: Deaktivirao 50 bombi, najteža imala skoro dva kg TNT-a

Deaktiviranje eksplozivnih naprava jedan je od najrizičnih poslova koji u Upravi policije obavljaju službenici Grupe za antiterorističke preglede Tima za protivdiverzionu zaštitu. Oni obavljaju jedan od tri najrizičnija posla na…

70 hits

 
 
 
 
srijeda, 17 oktobar 2018 18:41

"Očekujemo hitnu reakciju nadležnih, kako bi skinuli stigmu sa profesije ljekara i ključnih institucija"

Ministarstvo zdravlja očekuje od Agencije za sprečavanje korupcije i drugih nadležnih organa brzu reakciju, a nakon danas objavljenog istraživanja "Korupcija u zdravstvu iz ugla ljekara", koju je predstavio Sindikat doktora medicine.

"Očekujemo hitnu reakciju nadležnih, kako bi skinuli stigmu sa profesije ljekara i ključnih institucija" Ilustracija

"Smatramo neophodnim da u skladu sa svojim nadležnostima, reaguju u što kraćem roku kako bi se spriječilo uznemiravanje javnosti i skinula stigma sa profesije ljekara i ključnih institucija u zdravstvenom sistemu", navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

Iz Ministarstva poručuju i da nude "punu podršku i saradnju svim nadležnim organima u provjeri podataka i ulozi Ministarstva zdravlja i institucija sistema u navodnoj korupciji u zdravstvu".

Ranije su, na istraživanje SDMCG-a i Ljekarske komore, reagovali i iz Kliničkog centra poručivši da njihovo istraživanje "nije interpretirano na pravi način, i da priče o stepenu korupcije u zdravstvu ne odgovaraju stvarnom stanju".

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.