Standard.

srijeda novembar 21

Petnjica: Nastavnik ošamario đaka koji boluje od tumora

U Osnovnoj školi “Savin Bor” u istoimenom selu u Petnjici nastavnik Refik Škrijelj udario je đaka A. M. (14), koji boluje od tumora, jer je, navodno, polomio bravu, pišu Novosti.

159 hits

srijeda novembar 21

Na primorju jutros situacija stabilna

Situacija u Herceg Novom, nakon jučerašnjeg nevremena, jutros je mirna.

32 hits

srijeda novembar 21

DANAS JE ARANĐELOVDAN! Ovaj svetac ispunjava najveću želju ako učinite JEDNU VAŽNU stvar tokom dana!

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas slave veliki praznik Sabor Svetog Arhangela Mihaila, u narodu poznatiji kao Aranđelovdan.

99 hits

srijeda novembar 21

CP podnio krivičnu prijavu: "Raković, Krivokapić i Antić izazivali vjersku mržnju"

Crnogorski pokret podnio je Vrhovnom državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv protojereja SPC Momčila Krivokapića iz Kotora, istoričara Čedomira Antića iz Beograda i istoričara Aleksandra Rakovića iz Beograda zbog…

22 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 13:07

M:tel predstavio ponudu Move

Kompanija M:tel ponudila je korisnicima novi televizijski servis pod nazivom Move, koji omogućava vraćanje kanala sedam dana unazad, njihovo snimanje i presnimavanje.

Izvršni direktor kompanije, Vladimir Lučić, kazao je da novi digitalni interfejs sa korisnikom pod nazivom Move znači iskorak u vrijeme, ali i prošlost.

„Moći ćete da vraćate unazad sedam dana kanale, snimate i presnimavate ih. Bitno je da će oni korisnici koji budu željeli da uzmu taj servis, moći da imaju benefite digitalne tehnologije, kao i da gledaju filmove na video demand“, rekao je Lučić na konferenciji za novinare.

On je kazao i da poznavaoci njihove TV ponude znaju da je M:tel ekskluzivni distributer kanala Star koji ima brendirane serije.

„Od 15. novembra puštamo u rad kanal Superstar, koji će biti najbolja kombinacija stranih najnovijih filmova i serija sa kombinacijom domaćih serija“, najavio je Lučić.

uut

On je rekao i da će do 15. decembra pustiti i satelitsku televiziju, što je bitno za korisnike nekih ruralnih ili primorskih područja.

„Do sada je to naša konkurencija imala kroz ponudu njihove antene. Odlučili smo da se uključimo u tu komercijalnu trku, a naš partner će biti Astra, najveći svjetski lider u distribuciji satelitske televizije“, naveo je Lučić.

uuuuu878787

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima, Milivoje Cerović, kazao je da je servis kreiran na osnovu potreba njihovih korisnika.

„Trudili smo se da se u skladu sa samim proizvodom zakorači u vrijeme i omogući svima koji putuju u vremenu da dožive potpuno novo iskustvo. Naši korisnici mogu da se prijave i prevashodno je namijenjen svim m:box korisnicima“, naveo je Cerović.

On je kazao da se na vrlo jednostavnom meniju može gledati direktno, lako premotavati i doći na onaj trenutak koji je zanimljiv.

„Pružamo novi servis videoteke, koji je jako bogat, a vrlo brzo ćemo dostići deset hiljada filmova u našoj ponudi. Pripremili smo i dodatne TV pakete, sa jako popularnim cijenama“, rekao je Cerović.

aaeee

PR kompanije M:tel Ana Martinović kazala je da će vrlo brzo biti dostupna mobilna aplikacija za taj servis na mobilnim uređajima.

Lučić je, govoreći o poslovanju kompanije, podsjetio da su prije tri godine najavili ulazak u fiksnu telefoniju, pri čemu su u domenu fiksnog interneta i televizije prešli 30 odsto tržišta.

„Kao treći operater, uspjeli smo da u tri bitna segmenta poslovanja pređemo preko 30 odsto tržišta. Finansijski pokazatelji u devet mjeseci pokazuju da imamo rast prihoda i profitabilnosti, što govori da je naša investicija bila isplativa“, rekao je Lučić.

On je dodao da su preko 90 odsto stanovništva pokrili dobrom optičkom mrežom i omogućili da najveći dio stanovnitšva, ako želi, može da ima brzinu interneta preko 100 megabita.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 13:25

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.