Standard.

nedjelja mart 24

Crnogorci pod stresom: Najviše pijemo ljekove za visoki pritisak, dijabetes i čir na želucu

Ako je suditi po ljekovima koji se u našoj zemlji najviše konzumiraju, Crnogorci imaju dosta problema sa stresom. Iako se preporučuje da se što više šeta i boravi u prirodi,…

50 hits

nedjelja mart 24

I pored crvene potjernice: Miloš Marović na derbiju Zvezda - Partizan

Sin bivšeg visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, Miloš, ili neko ko nevjerovatno liči na njega, sinoć je snimljen u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić”, gdje je pratio polufinalni meč ABA lige…

57 hits

nedjelja mart 24

Radonjić: Približiti građanima model cirkularne ekonomije

Crna Gora posvećuje sve veću pažnju oblasti životne sredine, a prioriteti za naredni period su uspostavljanje funkcionalnog sistema upravljanja otpadom i upoznavanje građana sa modelom cirkularne ekonomije, ocijenjeno je u…

18 hits

nedjelja mart 24

Nastavnici Policijske akademije Danilovgrad najavili štrajk

Nastavno osoblje JU "Policijska Akademija“ saopštilo je da stupa u jednosatni štrajk upozorenja, počev od ponedjeljka, 25. marta. Poručuju kako će okupljanja biti mirna i bez ometanja procesa rada, do konačnog…

25 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 13:07

M:tel predstavio ponudu Move

Kompanija M:tel ponudila je korisnicima novi televizijski servis pod nazivom Move, koji omogućava vraćanje kanala sedam dana unazad, njihovo snimanje i presnimavanje.

Izvršni direktor kompanije, Vladimir Lučić, kazao je da novi digitalni interfejs sa korisnikom pod nazivom Move znači iskorak u vrijeme, ali i prošlost.

„Moći ćete da vraćate unazad sedam dana kanale, snimate i presnimavate ih. Bitno je da će oni korisnici koji budu željeli da uzmu taj servis, moći da imaju benefite digitalne tehnologije, kao i da gledaju filmove na video demand“, rekao je Lučić na konferenciji za novinare.

On je kazao i da poznavaoci njihove TV ponude znaju da je M:tel ekskluzivni distributer kanala Star koji ima brendirane serije.

„Od 15. novembra puštamo u rad kanal Superstar, koji će biti najbolja kombinacija stranih najnovijih filmova i serija sa kombinacijom domaćih serija“, najavio je Lučić.

uut

On je rekao i da će do 15. decembra pustiti i satelitsku televiziju, što je bitno za korisnike nekih ruralnih ili primorskih područja.

„Do sada je to naša konkurencija imala kroz ponudu njihove antene. Odlučili smo da se uključimo u tu komercijalnu trku, a naš partner će biti Astra, najveći svjetski lider u distribuciji satelitske televizije“, naveo je Lučić.

uuuuu878787

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima, Milivoje Cerović, kazao je da je servis kreiran na osnovu potreba njihovih korisnika.

„Trudili smo se da se u skladu sa samim proizvodom zakorači u vrijeme i omogući svima koji putuju u vremenu da dožive potpuno novo iskustvo. Naši korisnici mogu da se prijave i prevashodno je namijenjen svim m:box korisnicima“, naveo je Cerović.

On je kazao da se na vrlo jednostavnom meniju može gledati direktno, lako premotavati i doći na onaj trenutak koji je zanimljiv.

„Pružamo novi servis videoteke, koji je jako bogat, a vrlo brzo ćemo dostići deset hiljada filmova u našoj ponudi. Pripremili smo i dodatne TV pakete, sa jako popularnim cijenama“, rekao je Cerović.

aaeee

PR kompanije M:tel Ana Martinović kazala je da će vrlo brzo biti dostupna mobilna aplikacija za taj servis na mobilnim uređajima.

Lučić je, govoreći o poslovanju kompanije, podsjetio da su prije tri godine najavili ulazak u fiksnu telefoniju, pri čemu su u domenu fiksnog interneta i televizije prešli 30 odsto tržišta.

„Kao treći operater, uspjeli smo da u tri bitna segmenta poslovanja pređemo preko 30 odsto tržišta. Finansijski pokazatelji u devet mjeseci pokazuju da imamo rast prihoda i profitabilnosti, što govori da je naša investicija bila isplativa“, rekao je Lučić.

On je dodao da su preko 90 odsto stanovništva pokrili dobrom optičkom mrežom i omogućili da najveći dio stanovnitšva, ako želi, može da ima brzinu interneta preko 100 megabita.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 13:25

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.