Standard.

utorak januar 15

Inicirano obnavljanje avio-linije Podgorica – Zagreb

Odnosi između Crne Gore i Hrvatske su izuzetno bliski i prijateljski što je odlična osnova za dalje produbljivanje saradnje, posebno između lokalnih zajednica, zaključeno je na sastanku koji su danas…

29 hits

utorak januar 15

Bez vode sjutra nekoliko podgoričkih naselja

Zbog radova na prespajanju novoizgrađenog na postojeći cjevovod potrošači iz naselja Donja Gorica, Beri, Donji Kokoti, Lekići, Farmaci i Grbavci će sjutra u periodu od 10 do 15 sati biti bez…

51 hits

utorak januar 15

VIDEO: Vozite pažljivo od Nikšića prema Žabljaku

Na Žabljaku je izmjereno 68 centimetara snijega. Kamere Infobiroa zabilježile su kakvo je danas stanje na putu Nikšić- Šavnik- Žabljak.

24 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

U Porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, u protekla 24 sata, rođeno je sedam beba.

22 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

Objavljeno u: Društvo

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 13:07

M:tel predstavio ponudu Move

Kompanija M:tel ponudila je korisnicima novi televizijski servis pod nazivom Move, koji omogućava vraćanje kanala sedam dana unazad, njihovo snimanje i presnimavanje.

Izvršni direktor kompanije, Vladimir Lučić, kazao je da novi digitalni interfejs sa korisnikom pod nazivom Move znači iskorak u vrijeme, ali i prošlost.

„Moći ćete da vraćate unazad sedam dana kanale, snimate i presnimavate ih. Bitno je da će oni korisnici koji budu željeli da uzmu taj servis, moći da imaju benefite digitalne tehnologije, kao i da gledaju filmove na video demand“, rekao je Lučić na konferenciji za novinare.

On je kazao i da poznavaoci njihove TV ponude znaju da je M:tel ekskluzivni distributer kanala Star koji ima brendirane serije.

„Od 15. novembra puštamo u rad kanal Superstar, koji će biti najbolja kombinacija stranih najnovijih filmova i serija sa kombinacijom domaćih serija“, najavio je Lučić.

uut

On je rekao i da će do 15. decembra pustiti i satelitsku televiziju, što je bitno za korisnike nekih ruralnih ili primorskih područja.

„Do sada je to naša konkurencija imala kroz ponudu njihove antene. Odlučili smo da se uključimo u tu komercijalnu trku, a naš partner će biti Astra, najveći svjetski lider u distribuciji satelitske televizije“, naveo je Lučić.

uuuuu878787

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima, Milivoje Cerović, kazao je da je servis kreiran na osnovu potreba njihovih korisnika.

„Trudili smo se da se u skladu sa samim proizvodom zakorači u vrijeme i omogući svima koji putuju u vremenu da dožive potpuno novo iskustvo. Naši korisnici mogu da se prijave i prevashodno je namijenjen svim m:box korisnicima“, naveo je Cerović.

On je kazao da se na vrlo jednostavnom meniju može gledati direktno, lako premotavati i doći na onaj trenutak koji je zanimljiv.

„Pružamo novi servis videoteke, koji je jako bogat, a vrlo brzo ćemo dostići deset hiljada filmova u našoj ponudi. Pripremili smo i dodatne TV pakete, sa jako popularnim cijenama“, rekao je Cerović.

aaeee

PR kompanije M:tel Ana Martinović kazala je da će vrlo brzo biti dostupna mobilna aplikacija za taj servis na mobilnim uređajima.

Lučić je, govoreći o poslovanju kompanije, podsjetio da su prije tri godine najavili ulazak u fiksnu telefoniju, pri čemu su u domenu fiksnog interneta i televizije prešli 30 odsto tržišta.

„Kao treći operater, uspjeli smo da u tri bitna segmenta poslovanja pređemo preko 30 odsto tržišta. Finansijski pokazatelji u devet mjeseci pokazuju da imamo rast prihoda i profitabilnosti, što govori da je naša investicija bila isplativa“, rekao je Lučić.

On je dodao da su preko 90 odsto stanovništva pokrili dobrom optičkom mrežom i omogućili da najveći dio stanovnitšva, ako želi, može da ima brzinu interneta preko 100 megabita.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 13:25

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.