Standard.

nedjelja novembar 18

Nuhodžić i Veljović obilazili punktove kontrole saobraćaja: Staćemo na kraj onima koji divljaju na crnogorskim putevima

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Veselin Veljović obilazili su juče, uoči Međunarodnog dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nesreća, kontrolne punktove saobraćajne policije i tom prilikom poručili…

97 hits

nedjelja novembar 18

Ispovijest lezbejke: "Divno je biti to što jesi"

Ljudi treba da pogledaju jedni druge, da se čuju, da imaju više empatije, da izađu iz stereotipa, smatra lezbejka Izabela iz Beograda, navodeći da se i danas plaši, ali da…

56 hits

nedjelja novembar 18

Svaki drugi student protiv braka sa osobom druge vjere

Skoro svaki drugi student Univerziteta Crne Gore ne bi stupio u brak sa osobom koja je druge vjerske pripadnosti u odnosu na njegovu, pokazalo je istraživanje Ministarstva za ljudska i…

25 hits

nedjelja novembar 18

Zaposleni u sportu podržali nove sindikalne mogućnosti

Zaposleni u Ministarstvu sporta pozdravljaju formiranje novog Sindikata državnih i lokalnih uprava.

16 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 08:27

Skupština obnavlja vozni park, kupuju tri nova karavana

Skupština Crne Gore raspisala je tender za nabavku tri nova službena automobila za koja planira da potroši 36.000 eura. Prema tenderskoj dokumentaciji, koja je objavljena na sajtu Skupštine, parlament od ponuđača zahtijeva da vozila budu tipa “karavan” crne ili sive metalik boje.

Takođe se traži da kupljeni automobili imaju petoro vrata, dužinu od minimum 4600 mm, a minimum opreme koji automobil između ostalog mora da posjeduje je automatski klima uređaj, board kompjuter i spoljne retrovizore koji su elektropodesivi i sa grijanjem. U dokumentaciji se navodi i da se ponude predaju do 23. novembra.

Iz skupštinske službe za odnose sa javnošću kazali su Pobjedi da će kupljena vozila zamijeniti postojeća.

“Tri nova službena vozila, koja Skupština Crne Gore planira da kupi ove godine, namijenjena su za zamjenu postojećih, dotrajalih vozila voznog parka”, kazali su iz parlamenta odgovarajući na pitanje kome će biti dodijeljena nova vozila.

Dodaju i da skupštinski vozni park posjeduje 28 vozila.

Kupovina novih vozila planirana je kroz javne nabavke Skupštine za ovu godinu koje predviđaju da parlament utroši 46.000 eura na održavanje i servisiranje svojih službenih vozila, dok će usluge parkiranja koštati 21.000 eura.

Skupština Crne Gore prošle godine nije nabavljala nova vozila, dok je 2016. godine kupila dvije “opel astre” koje su koštale 29.880 eura.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.