Standard.

utorak januar 15

Inicirano obnavljanje avio-linije Podgorica – Zagreb

Odnosi između Crne Gore i Hrvatske su izuzetno bliski i prijateljski što je odlična osnova za dalje produbljivanje saradnje, posebno između lokalnih zajednica, zaključeno je na sastanku koji su danas…

29 hits

utorak januar 15

Bez vode sjutra nekoliko podgoričkih naselja

Zbog radova na prespajanju novoizgrađenog na postojeći cjevovod potrošači iz naselja Donja Gorica, Beri, Donji Kokoti, Lekići, Farmaci i Grbavci će sjutra u periodu od 10 do 15 sati biti bez…

51 hits

utorak januar 15

VIDEO: Vozite pažljivo od Nikšića prema Žabljaku

Na Žabljaku je izmjereno 68 centimetara snijega. Kamere Infobiroa zabilježile su kakvo je danas stanje na putu Nikšić- Šavnik- Žabljak.

24 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

U Porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, u protekla 24 sata, rođeno je sedam beba.

22 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

Objavljeno u: Društvo

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 08:27

Skupština obnavlja vozni park, kupuju tri nova karavana

Skupština Crne Gore raspisala je tender za nabavku tri nova službena automobila za koja planira da potroši 36.000 eura. Prema tenderskoj dokumentaciji, koja je objavljena na sajtu Skupštine, parlament od ponuđača zahtijeva da vozila budu tipa “karavan” crne ili sive metalik boje.

Takođe se traži da kupljeni automobili imaju petoro vrata, dužinu od minimum 4600 mm, a minimum opreme koji automobil između ostalog mora da posjeduje je automatski klima uređaj, board kompjuter i spoljne retrovizore koji su elektropodesivi i sa grijanjem. U dokumentaciji se navodi i da se ponude predaju do 23. novembra.

Iz skupštinske službe za odnose sa javnošću kazali su Pobjedi da će kupljena vozila zamijeniti postojeća.

“Tri nova službena vozila, koja Skupština Crne Gore planira da kupi ove godine, namijenjena su za zamjenu postojećih, dotrajalih vozila voznog parka”, kazali su iz parlamenta odgovarajući na pitanje kome će biti dodijeljena nova vozila.

Dodaju i da skupštinski vozni park posjeduje 28 vozila.

Kupovina novih vozila planirana je kroz javne nabavke Skupštine za ovu godinu koje predviđaju da parlament utroši 46.000 eura na održavanje i servisiranje svojih službenih vozila, dok će usluge parkiranja koštati 21.000 eura.

Skupština Crne Gore prošle godine nije nabavljala nova vozila, dok je 2016. godine kupila dvije “opel astre” koje su koštale 29.880 eura.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.