Standard.

nedjelja mart 24

Crnogorci pod stresom: Najviše pijemo ljekove za visoki pritisak, dijabetes i čir na želucu

Ako je suditi po ljekovima koji se u našoj zemlji najviše konzumiraju, Crnogorci imaju dosta problema sa stresom. Iako se preporučuje da se što više šeta i boravi u prirodi,…

50 hits

nedjelja mart 24

I pored crvene potjernice: Miloš Marović na derbiju Zvezda - Partizan

Sin bivšeg visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, Miloš, ili neko ko nevjerovatno liči na njega, sinoć je snimljen u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić”, gdje je pratio polufinalni meč ABA lige…

57 hits

nedjelja mart 24

Radonjić: Približiti građanima model cirkularne ekonomije

Crna Gora posvećuje sve veću pažnju oblasti životne sredine, a prioriteti za naredni period su uspostavljanje funkcionalnog sistema upravljanja otpadom i upoznavanje građana sa modelom cirkularne ekonomije, ocijenjeno je u…

18 hits

nedjelja mart 24

Nastavnici Policijske akademije Danilovgrad najavili štrajk

Nastavno osoblje JU "Policijska Akademija“ saopštilo je da stupa u jednosatni štrajk upozorenja, počev od ponedjeljka, 25. marta. Poručuju kako će okupljanja biti mirna i bez ometanja procesa rada, do konačnog…

25 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 12:11

Hoćemo li zapatani od glave do pete da izlazimo iz kuće da bi frustracije nesrećnika mirovale?

Siledžijama u Crnoj Gori niko ništa ne može. To smo utvrdili prošle neđelje kad je, kako se sumnja, 59-ogodišnji Miomir Radunović usred jednog podgoričkog lokala krvnički nasrnuo dvije dame.

Riječ je o čovjeku koji sad ima skoro 60 godina, koji je osuđivan 17 puta, a kao maloljetniku su mu izricane vaspitno-popravne mjere. Ništa se nije isplatilo - ni prevaspitavanje u adolescenciji ni robija. I, što ćemo sad kad imamo dokaz da sankcije u Crnoj Gori nemaju apsolutno nikakve vajde - biće jedno od pitanja u večerašnjoj emisiji “Neđelja u petak” koju od 20:15 možete gledati na A1 TV.

Radunović je navodno, prije nego što je krvnički nasrnuo na dame, samog sebe na glas, očigledno, retorički zapitao, što, zaboga, da radi kad su “tako odjevene”.

Biše li to on i njegovi istomišljenici da zapatani od glave do pete izlazimo iz kuće, kako bi frustracije tih nesrećnika mirovale - odgovoriće novinari Nevenka Ćirović (RTCG), Marko Novaković (TV 777), Slavko Mandić (Skala radio) i Gojko Raičević (i4S).

Trenutna kazna za nasilničko ponašanje od 6 mjeseci do 5 godina. Je li više vrijeme da se te kazne drastično promjene? I, kako, u ovim situacijama, spriječiti da pravdu u svoje ruke ne preuzme familija žrtve? Svi su rekli “E, da mi je moje dijete onako napao, žestoko bi mi platio”.

Osim toga, nakon ovoga napada, utvrdili smo ono što smo i ranije znali, a to je da osim njega, i dio javnosti ima neku dijagnozu.

Uslijedili su komentari nalik: "A što su čo'če njih dvije u ta doba radile napolje?", i " Ma sigurno ih on ne bi takao da ih one nisu isprovocirale". Da li nam to govori da je Miomir Radunović slika i prilika dobrog dijela Crne Gore?

“Neđelja u petak” je na programu večeras od 20:15. Domaćin emisije je Milica Minić.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.