Standard.

utorak januar 15

Inicirano obnavljanje avio-linije Podgorica – Zagreb

Odnosi između Crne Gore i Hrvatske su izuzetno bliski i prijateljski što je odlična osnova za dalje produbljivanje saradnje, posebno između lokalnih zajednica, zaključeno je na sastanku koji su danas…

29 hits

utorak januar 15

Bez vode sjutra nekoliko podgoričkih naselja

Zbog radova na prespajanju novoizgrađenog na postojeći cjevovod potrošači iz naselja Donja Gorica, Beri, Donji Kokoti, Lekići, Farmaci i Grbavci će sjutra u periodu od 10 do 15 sati biti bez…

51 hits

utorak januar 15

VIDEO: Vozite pažljivo od Nikšića prema Žabljaku

Na Žabljaku je izmjereno 68 centimetara snijega. Kamere Infobiroa zabilježile su kakvo je danas stanje na putu Nikšić- Šavnik- Žabljak.

24 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

U Porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, u protekla 24 sata, rođeno je sedam beba.

23 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

Objavljeno u: Društvo

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 12:11

Hoćemo li zapatani od glave do pete da izlazimo iz kuće da bi frustracije nesrećnika mirovale?

Siledžijama u Crnoj Gori niko ništa ne može. To smo utvrdili prošle neđelje kad je, kako se sumnja, 59-ogodišnji Miomir Radunović usred jednog podgoričkog lokala krvnički nasrnuo dvije dame.

Riječ je o čovjeku koji sad ima skoro 60 godina, koji je osuđivan 17 puta, a kao maloljetniku su mu izricane vaspitno-popravne mjere. Ništa se nije isplatilo - ni prevaspitavanje u adolescenciji ni robija. I, što ćemo sad kad imamo dokaz da sankcije u Crnoj Gori nemaju apsolutno nikakve vajde - biće jedno od pitanja u večerašnjoj emisiji “Neđelja u petak” koju od 20:15 možete gledati na A1 TV.

Radunović je navodno, prije nego što je krvnički nasrnuo na dame, samog sebe na glas, očigledno, retorički zapitao, što, zaboga, da radi kad su “tako odjevene”.

Biše li to on i njegovi istomišljenici da zapatani od glave do pete izlazimo iz kuće, kako bi frustracije tih nesrećnika mirovale - odgovoriće novinari Nevenka Ćirović (RTCG), Marko Novaković (TV 777), Slavko Mandić (Skala radio) i Gojko Raičević (i4S).

Trenutna kazna za nasilničko ponašanje od 6 mjeseci do 5 godina. Je li više vrijeme da se te kazne drastično promjene? I, kako, u ovim situacijama, spriječiti da pravdu u svoje ruke ne preuzme familija žrtve? Svi su rekli “E, da mi je moje dijete onako napao, žestoko bi mi platio”.

Osim toga, nakon ovoga napada, utvrdili smo ono što smo i ranije znali, a to je da osim njega, i dio javnosti ima neku dijagnozu.

Uslijedili su komentari nalik: "A što su čo'če njih dvije u ta doba radile napolje?", i " Ma sigurno ih on ne bi takao da ih one nisu isprovocirale". Da li nam to govori da je Miomir Radunović slika i prilika dobrog dijela Crne Gore?

“Neđelja u petak” je na programu večeras od 20:15. Domaćin emisije je Milica Minić.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.