Standard.

utorak januar 15

Inicirano obnavljanje avio-linije Podgorica – Zagreb

Odnosi između Crne Gore i Hrvatske su izuzetno bliski i prijateljski što je odlična osnova za dalje produbljivanje saradnje, posebno između lokalnih zajednica, zaključeno je na sastanku koji su danas…

29 hits

utorak januar 15

Bez vode sjutra nekoliko podgoričkih naselja

Zbog radova na prespajanju novoizgrađenog na postojeći cjevovod potrošači iz naselja Donja Gorica, Beri, Donji Kokoti, Lekići, Farmaci i Grbavci će sjutra u periodu od 10 do 15 sati biti bez…

51 hits

utorak januar 15

VIDEO: Vozite pažljivo od Nikšića prema Žabljaku

Na Žabljaku je izmjereno 68 centimetara snijega. Kamere Infobiroa zabilježile su kakvo je danas stanje na putu Nikšić- Šavnik- Žabljak.

24 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

U Porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, u protekla 24 sata, rođeno je sedam beba.

22 hits

utorak januar 15

Rođeno sedam beba

Objavljeno u: Društvo

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 16:40

Audi Noć 2018 u Podgorici: Stvorena za vizionare

Rokšped Auto Centar dočarao je građanima Crne Gore budućnost brenda sa 4 prstena predstavivši 4 nova prestižna modela u Audi noći 2018, stvorenoj za vizionare.

Savremeni simbol Podgorice The Capital Plaza bio je sinoć u Audi bojama i stilu Audi tehnološkog napretka, a impozantni ambijent hotela CentreVilleovlašćenom zastupniku ovog premium brenda, Rokšped Auto Centru, poslužio je kao svojevrsna futuristička galerija.

Kombinacijom izložbe i aukcije za test vožnju, predstavljena su četiri modela Audi, A6, A7, A8, kao i najsvježije pojačanje Audi tima, novi član Q porodice, Audi Q8.

Kao i umjetnost, i Audi sa svakim novim modelom pomjera granice, pa je to poslužilo kao idealna osnova za tematsko veče u kome je „Audi umjetnost kreiranja automobila“ bila u fokusu.

U maniru pravih umjetnika, impresivnom audio-vizuelnom projekcijom, predstavljena su četiri Audi modela, a vrhunac večeri je bilo otkrivanje „Audi umjetničke postavke“ u biznis centru Podgorice.

Tri nova Audi modela izložena su ispred Capital Plaze i građani su dobrodošlida posjete ova, slobodno možemo reći, umjetnička djela automobilske industrije.

111111audi

Ovaj raskošni koncept luksuza naišao je na zapažen odziv uvaženih zvanica iz oblasti politike, diplomatije, privrede, sporta, civilnog društva, medija, koje su sa oduševljenjem i interesovanjem ispratile Audi noć 2018.

Zvanicama se obratio izvršni direktor Rokšped Auto Centra Željko Božović koji je simboliku 4 Audi prstena povezao sa 4 izložena nova modela, te izjavio da njegova firma teži na najbolji način reprezentovati trud i posvećenost Audi inženjera koji su rezultirali ovim ekskluzivnim modelima.

Prestižno priznanje Zlatna značka koje se dodjeljuje najboljim Volkswagen dilerima samo je potvrda da Rokšped Auto Centar opravdava očekivanja koncerna i klijenata.

Iskoristio je priliku da se srdačno zahvali lojalnim klijentima koji su zaslužni da je Audi u Crnoj Gori u poslednje 2 godine lider u premium segmentu, te i partnerskim firmama Porsche SCG-u i Porsche Leasing-u na bezrezervnoj podršci.

Potvrdio je da Audi noć otvara Audi sedmicu jer se već 13. 15. i 17. novembra može očekivati Audi Driving Experience u vidu cjelodnevnih ekskluzivnih test vožnji po najljepšim predjelima Crne Gore.

Direktor marke Audi za Srbiju i Crnu Goru Slobodan Pešić osvrnuo se na poslednju godinu u kojoj je Audi predstavio tržištu svoja najluksuznija vozila koja čine sami vrh automobilske industrije kako po pitanju kvaliteta i tehnologije, tako i po pitanju inovativnosti i dizajna.

Zvijezdu večeri, Audi Q8, istakao je kao najatraktivnijeg člana Q porodice i moguće kao najatraktivnije vozilo u klasi, trenutno na tržištu.

Porsche Leasing kao partner događaja kontinuirano nastoji pružiti vrhunske finansijske usluge uz kvalitetne proizvode iz Volkswagen grupacije.

Izvršni direktor Porsche Leasing-a u Crnoj Gori Dejan Pavlović napomenuo je da upravo ovakav događaj ističe snagu grupacije i brenda kakav je Audi.

Ponosan je na trinaestogodišnje postojanje Porsche Leasinga u Crnoj Gori u kom su postali sinonim za kvalitet, brzinu i pouzdanost te istakao koncept „sve na jednom mjestu“ koji je već zaživio, a podrazumijeva da uz vozilo klijent u „paketu“ dobija finansiranje i osiguranje.

Audi umjetničko veče upotpunjeno je zvucima gudačkih instrumenata šarmantne postave kvarteta Unique, prenosi Antena M.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.