Standard.

četvrtak februar 21

Sa velikom slikom Đukanovića došao iz Nikšića da bi ispred Skupštine dao podršku Milu

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Nikšićanin Goran Darmanović, došao je danas ispred Skupštine kako bi dao podršku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Gotovo svi poslanici prošli su pored njega pri ulazu u Skupštinu, a nije…

324 hits

četvrtak februar 21

Aktivisti GP URA izlijepili zgradu RTCG-a naljepnicama

Aktivisti Građanskog pokreta URA izlijepili su zgradu RTCG-a i više lokacija u gradu naljepnicama koje simbolično oslikavaju trenutnu programsku politiku Javnog servisa, saopštili su iz ove partije.

39 hits

četvrtak februar 21

Smjijenjena dekanica Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, Stanovčić zatečena

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore juče je razriješio dekanicu Fakulteta za turizam i hotelijerstvo prof. dr Tatjanu Stanovčić zbog, kako su naveli, neizvršavanja odluka nadležnih organa Univerziteta i nepostupanja u…

49 hits

četvrtak februar 21

Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži

Ovlašćeni zastupnik firme Kaspia Property, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića “tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine”.

32 hits

 
 
 
 
četvrtak, 15 novembar 2018 12:21

Centar Podgorice u subotu blokiran zbog Povorke ponosa: Organizatori spremni, ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj

Zbog održavanja Šeste Povorke ponosa „Montenegro Pride 2018“, većina ulica u centru Podgorice će u subotu biti zatvorena za saobraćaj. Od 6 do 13 sati za saobraćaj će biti zatvorene ulice i bulevari kojima će se kretati povorka.

FOTO: RTCG FOTO: RTCG

"Zatvoreni će biti - Bulevar Svetog Petra Cetinjskog – od ukrštanja sa Ulicom Marka Miljanova do Ulice Ivana Milutinovića, Bulevar Stanka Dragojevića, Ulica Slobode, Vučedolska ulica do ukrštanja sa Ulicom Slobode, Njegoševa ulica do ukrštanja sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, i Ulica Kralja Nikole – od hotela Nikić do hotela Hillton", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija, ukoliko to bude bilo potrebno, kako su saopštili, može u ovom periodu zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice.

VI Povorka ponosa – Montenegro prajd 2018, koju organizuje Crnogorska LGBTIQ asocijacija “Kvir Montenegro”, pod sloganom “Ne ljubimo lance” biće održana u subotu.

Predsjednik Upravnog odbora Kvir Montenegra, Danijel Kalezić, je rekao juče da je u organizacionom smislu sve spremno za paradu.

„Još uvijek čekamo informacije ko će se od članova Vlade pojaviti u subotu. Očekujemo članove Vlade ove godine, kao i predstavnike svih institucija, koje u svom resoru imaju ljudska prava LGBTIQ osoba, kao i predstavnike Glavnog grada i ostalih gradova“, poručio je Kalezić.

On je istakao da na Prajdu očekuju i građane i građanke Crne Gore, koji u subotu imaju priliku da dođu na Prajd i podrže, kako je rekao, ukupna ljudska prava ne samo LGBT osoba, nego prava svih ljudi u Crnoj Gori.

„Očekujemo da sa nama tog dana bude i veliki broj LGBT osoba iz Crne Gore“, dodao je Kalezić.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 15 novembar 2018 12:28

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.