Standard.

četvrtak februar 21

Sa velikom slikom Đukanovića došao iz Nikšića da bi ispred Skupštine dao podršku Milu

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Nikšićanin Goran Darmanović, došao je danas ispred Skupštine kako bi dao podršku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Gotovo svi poslanici prošli su pored njega pri ulazu u Skupštinu, a nije…

320 hits

četvrtak februar 21

Aktivisti GP URA izlijepili zgradu RTCG-a naljepnicama

Aktivisti Građanskog pokreta URA izlijepili su zgradu RTCG-a i više lokacija u gradu naljepnicama koje simbolično oslikavaju trenutnu programsku politiku Javnog servisa, saopštili su iz ove partije.

39 hits

četvrtak februar 21

Smjijenjena dekanica Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, Stanovčić zatečena

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore juče je razriješio dekanicu Fakulteta za turizam i hotelijerstvo prof. dr Tatjanu Stanovčić zbog, kako su naveli, neizvršavanja odluka nadležnih organa Univerziteta i nepostupanja u…

49 hits

četvrtak februar 21

Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži

Ovlašćeni zastupnik firme Kaspia Property, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića “tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine”.

32 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 19 novembar 2018 16:19

Članovi pripremili film: Planinarski klub Komovi slavi 40. rođendan

Planinarski klub slavi 40. rođendan i tim povodom njegovi članovi pripremili su film i bogat kulturni program, navedeno je u saopštenju.

Članovi pripremili film: Planinarski klub Komovi slavi 40. rođendan FOTO:

"Film Komovi su ljubav i nešto vise. Prikazujemo ga premijerno 23.novembra u Kic-u Budo Tomovic u 19 sati. Željeli smo da obuhvatimo svih 40 godina druženja i planinarenja ali kroz jednu priču. Priču o prijateljstvu, ljubavi koja je ostvarena i srećna. Priču o jednoj velikoj porodici koja je kako godine prolaze brojnija, jer sve je više ljudi koji se vraćaju prirodi, zelenilu, planini."- navedeno je u saopštenju.

46450939 2074941385898121 5164106769328242688 n 1

"Planinari Komova su prepoznatljivi baš po druzenju, osmjesima, dobrim ljudima, pa nam se film zasniva baš na njima. Obuhvatili smo sve generacije, i svi sagovornici imaju svoje razloge zasto su odabrali baš Komove"- saopštili su iz Planinarskog kluba.

Planinarski klub Komovi osnovan je 1978. i do 1998. djelovao u sklopu MUP-a kada je preregistrovan u gradsko društvo i otvoren za sve građane.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.