Standard.

četvrtak decembar 13

Rambo Amadeus predstavio pjesmu i spot „Birajmo šta gledamo“

Djeca mnogo gledaju u ekran, jer je to besplatno i zbog toga bi država trebalo da im pruži besplatne sportske, kulturno-umjetničke i muzičke sadržaje i da učini sve da razviju…

23 hits

četvrtak decembar 13

Vlada na današnjoj sjednici utvrdila predlog novog Zakona o mladima

Ministar sporta Nikola Janović je na današnjoj konferenciji za medije govorio o Predlogu zakona o mladima kao i o ključnim benefitima koje donosi novo zakonsko rješenje, saopšteno je iz Vlade.

14 hits

četvrtak decembar 13

Šehović: Dobitnici nagrada iz Fonda za talente iz čak 23 opštine, konkurencija bila izuzetno jaka

Posebna vrijednost Fonda za kvalitet i talente, iz koga će do kraja godine biti uručeno preko 500 nagrada najboljim nastavnicima i učenicima,jeste da, prema preliminarnim podacima, dobitnici nagrada dolaze iz…

11 hits

četvrtak decembar 13

Srpskoj pravoslavnpj crkvi će biti naloženo da ukloni krstionicu na vodi

Građevinsko-urbanistička inspekcija Ministarstva održivog razvoja i turizma bila je u utorak na Ostrvu cvijeća i konstatovala da su tamo u toku građevinski radovi, mimo planskih dokumenata, što znači da će…

37 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 19 novembar 2018 16:19

Članovi pripremili film: Planinarski klub Komovi slavi 40. rođendan

Planinarski klub slavi 40. rođendan i tim povodom njegovi članovi pripremili su film i bogat kulturni program, navedeno je u saopštenju.

Članovi pripremili film: Planinarski klub Komovi slavi 40. rođendan FOTO:

"Film Komovi su ljubav i nešto vise. Prikazujemo ga premijerno 23.novembra u Kic-u Budo Tomovic u 19 sati. Željeli smo da obuhvatimo svih 40 godina druženja i planinarenja ali kroz jednu priču. Priču o prijateljstvu, ljubavi koja je ostvarena i srećna. Priču o jednoj velikoj porodici koja je kako godine prolaze brojnija, jer sve je više ljudi koji se vraćaju prirodi, zelenilu, planini."- navedeno je u saopštenju.

46450939 2074941385898121 5164106769328242688 n 1

"Planinari Komova su prepoznatljivi baš po druzenju, osmjesima, dobrim ljudima, pa nam se film zasniva baš na njima. Obuhvatili smo sve generacije, i svi sagovornici imaju svoje razloge zasto su odabrali baš Komove"- saopštili su iz Planinarskog kluba.

Planinarski klub Komovi osnovan je 1978. i do 1998. djelovao u sklopu MUP-a kada je preregistrovan u gradsko društvo i otvoren za sve građane.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.