Standard.

četvrtak februar 21

Sa velikom slikom Đukanovića došao iz Nikšića da bi ispred Skupštine dao podršku Milu

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Nikšićanin Goran Darmanović, došao je danas ispred Skupštine kako bi dao podršku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Gotovo svi poslanici prošli su pored njega pri ulazu u Skupštinu, a nije…

319 hits

četvrtak februar 21

Aktivisti GP URA izlijepili zgradu RTCG-a naljepnicama

Aktivisti Građanskog pokreta URA izlijepili su zgradu RTCG-a i više lokacija u gradu naljepnicama koje simbolično oslikavaju trenutnu programsku politiku Javnog servisa, saopštili su iz ove partije.

39 hits

četvrtak februar 21

Smjijenjena dekanica Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, Stanovčić zatečena

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore juče je razriješio dekanicu Fakulteta za turizam i hotelijerstvo prof. dr Tatjanu Stanovčić zbog, kako su naveli, neizvršavanja odluka nadležnih organa Univerziteta i nepostupanja u…

49 hits

četvrtak februar 21

Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži

Ovlašćeni zastupnik firme Kaspia Property, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića “tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine”.

32 hits

 
 
 
 
utorak, 20 novembar 2018 07:16

Napad na učenika u Kotoru: Nakon što je udaren nogom đak izgubio svijest

Nakon što je učenik budvanske Srednje stručne škole „Danilo Kiš” D.P. (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana ispred škole, kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem, učenik trećeg razreda srednje škole Resursnog centra za sluh i govor „Peruta Ivanović“ u Kotoru prošlog četvrtka je od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, nakon čega je prebačen u risansku bolnicu, piše Dan.

U drugom slučaju vršnjačkog nasilja na primorju prošle sedmice, na ulazu u Resursni centar „Peruta Ivanović“, učenik trećeg razreda O.P. jednog đaka je, nakon svađe sa učenicima, udario nogom i on je od siline udarca pao u nesvijest. Majka dječaka je kazala da je čitava porodica preživjela šok i da su inspektori odmah reagovali, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran.

“Nakon svađe učenika, slučajno je nogom udaren učenik koji nije učestvovao u incidentu. Od siline udarca pao je u nesvijest, nakon čega je pregledan u bolnici u Risnu, a potom pušten kući. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera i saslušala učenike koji su učestvovali u tuči”, kazao je za Dan jedan od roditelja.

Direktor škole Boro Kašćelan u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio je za taj list da je došlo do incidenta u kojem je učestvovao jedan učenik iz te ustanove.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.