Standard.

utorak maj 21

Rastoder za Standard: Država mora biti neupitna, a vlast smjenjiva

Jedan od vodećih savremenih crnogorskih istoričara Šerbo Rastoder kazao je u razgovoru za Stadard, da ako želimo da smanjimo broj onih koji su bili protiv nezavisnosti 2006. godine država mora…

85 hits

utorak maj 21

Besplatan ulaz u pet nacionalnih parkova 22. i 24. maja

Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG), povodom Međunarodnog dana biodiverziteta, 22. maja, i Evropskog dana parkova, 24. maja, odobrili su besplatan ulaz za sve posjetioce pet crnogorskih nacionalnih parkova. NPCG, povodom obilježavanja…

24 hits

utorak maj 21

Cetinje: Ni kiša nije spriječila doček 21. maja

Dan nezavisnosti Crne Gore 21. maj dočekan je sinoć u Prijestonici, i pored velikog nevremena, na veličanstven način, kako i dolikuje ovom velikom prazniku, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže.

31 hits

utorak maj 21

Vušanović: Potreba za mašinskim inženjerima uvijek postoji

Dekan Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Igor Vušanović za sajt UCG govorio je o sve većoj potrebi za profesijom mašinskog inženjera na tržištu rada, potrebi fakulteta za mladim ljudima na…

17 hits

 
 
 
 
utorak, 20 novembar 2018 07:16

Napad na učenika u Kotoru: Nakon što je udaren nogom đak izgubio svijest

Nakon što je učenik budvanske Srednje stručne škole „Danilo Kiš” D.P. (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana ispred škole, kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem, učenik trećeg razreda srednje škole Resursnog centra za sluh i govor „Peruta Ivanović“ u Kotoru prošlog četvrtka je od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, nakon čega je prebačen u risansku bolnicu, piše Dan.

U drugom slučaju vršnjačkog nasilja na primorju prošle sedmice, na ulazu u Resursni centar „Peruta Ivanović“, učenik trećeg razreda O.P. jednog đaka je, nakon svađe sa učenicima, udario nogom i on je od siline udarca pao u nesvijest. Majka dječaka je kazala da je čitava porodica preživjela šok i da su inspektori odmah reagovali, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran.

“Nakon svađe učenika, slučajno je nogom udaren učenik koji nije učestvovao u incidentu. Od siline udarca pao je u nesvijest, nakon čega je pregledan u bolnici u Risnu, a potom pušten kući. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera i saslušala učenike koji su učestvovali u tuči”, kazao je za Dan jedan od roditelja.

Direktor škole Boro Kašćelan u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio je za taj list da je došlo do incidenta u kojem je učestvovao jedan učenik iz te ustanove.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.