Standard.

četvrtak decembar 13

Rambo Amadeus predstavio pjesmu i spot „Birajmo šta gledamo“

Djeca mnogo gledaju u ekran, jer je to besplatno i zbog toga bi država trebalo da im pruži besplatne sportske, kulturno-umjetničke i muzičke sadržaje i da učini sve da razviju…

23 hits

četvrtak decembar 13

Vlada na današnjoj sjednici utvrdila predlog novog Zakona o mladima

Ministar sporta Nikola Janović je na današnjoj konferenciji za medije govorio o Predlogu zakona o mladima kao i o ključnim benefitima koje donosi novo zakonsko rješenje, saopšteno je iz Vlade.

14 hits

četvrtak decembar 13

Šehović: Dobitnici nagrada iz Fonda za talente iz čak 23 opštine, konkurencija bila izuzetno jaka

Posebna vrijednost Fonda za kvalitet i talente, iz koga će do kraja godine biti uručeno preko 500 nagrada najboljim nastavnicima i učenicima,jeste da, prema preliminarnim podacima, dobitnici nagrada dolaze iz…

11 hits

četvrtak decembar 13

Srpskoj pravoslavnpj crkvi će biti naloženo da ukloni krstionicu na vodi

Građevinsko-urbanistička inspekcija Ministarstva održivog razvoja i turizma bila je u utorak na Ostrvu cvijeća i konstatovala da su tamo u toku građevinski radovi, mimo planskih dokumenata, što znači da će…

37 hits

 
 
 
 
utorak, 20 novembar 2018 07:16

Napad na učenika u Kotoru: Nakon što je udaren nogom đak izgubio svijest

Nakon što je učenik budvanske Srednje stručne škole „Danilo Kiš” D.P. (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana ispred škole, kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem, učenik trećeg razreda srednje škole Resursnog centra za sluh i govor „Peruta Ivanović“ u Kotoru prošlog četvrtka je od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, nakon čega je prebačen u risansku bolnicu, piše Dan.

U drugom slučaju vršnjačkog nasilja na primorju prošle sedmice, na ulazu u Resursni centar „Peruta Ivanović“, učenik trećeg razreda O.P. jednog đaka je, nakon svađe sa učenicima, udario nogom i on je od siline udarca pao u nesvijest. Majka dječaka je kazala da je čitava porodica preživjela šok i da su inspektori odmah reagovali, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran.

“Nakon svađe učenika, slučajno je nogom udaren učenik koji nije učestvovao u incidentu. Od siline udarca pao je u nesvijest, nakon čega je pregledan u bolnici u Risnu, a potom pušten kući. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera i saslušala učenike koji su učestvovali u tuči”, kazao je za Dan jedan od roditelja.

Direktor škole Boro Kašćelan u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio je za taj list da je došlo do incidenta u kojem je učestvovao jedan učenik iz te ustanove.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.