Standard.

utorak februar 19

Vozač kamion istovario šut i smeće pored kuća i zamalo istukao očevidce koji su slikali

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Nepoznati počinioci su jutros, u podgoričkom naselju Zabjelo, pored kontejnera istovarili veliku količinu šuta, smeća i kabastog materijala. Ni veliki napori radnika Komunalnog preduzeća i pražnjenja kontejnera dva puta dnevno,…

69 hits

utorak februar 19

Počeo projekat „100 najvećih u Crnoj Gori 2019“

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Projekat „100 najvećih u Crnoj Gori 2019“ namijenjen je kompanijama, koje i pored brojnih ograničenja, objektivnih i subjektivnih barijera u poslovanju, u kontinuitetu postižu odlične rezultate i kao takve zaslužuju…

25 hits

utorak februar 19

Tri kandidata za direktora AEM-a

Nikola Ivanović, Goran Vuković i Snežana Vučković prijavili su se na konkurs za izbor direktora Agencije za elektronske medije (AEM).

20 hits

utorak februar 19

U Podgorici prvo otvoren SKC Sveti Sava, pa tek onda Srpska kuća

Predsjednik Srpskog nacionalnog savjeta napravio je neuoobičajeni performans prilikom otvaranja Srpske kuće u petak, 15. februara, kada je, sat prije zvaničnog otvaranja krovne institucije Srba u Crnoj Gori prvo otvorio…

18 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 13:35

Advokati Medojevića i Kneževića predali Ustavnom sudu prijedlog za hitno postupanje

Advokati Miroje Jovanović i Dušan Radosavljević predali su danas Ustavnom sudu ponovljeni zahtjev za hitno postupanje po prijedlozima za privremenu mjeru za poslanike Demokratskog fronta Nebojše Medojevića i Milana Kneževića.

Takođe podnijeli su i prijedlog za hitno postupanje po ustavnoj žalbi.

"Imajući u vidu opštu situaciju vezano za štrajk glađu Nebojše Medojevića i zatvaranje u Skupštini Milana Kneževića, smatramo da Ustavni sud ima obavezu da hitno postupi u ovom predmetu", rekao je advokat Radosavljević, javlja Antena M.

Podsjećamo, advokati poslanika Demokratskog fronta Nebojše Medojevića prije dva dana predali su Ustavnom sudu žalbu na rješenje Višeg suda i očekuju da Ustavni sud u hitnom roku odlučuje po njihovoj žalbi.

Medojeviću je određeno stavljanje u zatvor u trajanju od dva mjeseca zbog ponovnog odbijanja da svjedoči u predmetu Specijalnog državnog tužilaštva da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata 1991. i 1992.

Viši sud donio je odluku kojom se i Milan Knežević stavlja u zatvor dok pristane da svjedoči.

Knežević, kako je poručio neće da se dobrovoljno preda, nalazi se u Skupštini. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.