Standard.

četvrtak februar 21

Sa velikom slikom Đukanovića došao iz Nikšića da bi ispred Skupštine dao podršku Milu

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Nikšićanin Goran Darmanović, došao je danas ispred Skupštine kako bi dao podršku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Gotovo svi poslanici prošli su pored njega pri ulazu u Skupštinu, a nije…

325 hits

četvrtak februar 21

Aktivisti GP URA izlijepili zgradu RTCG-a naljepnicama

Aktivisti Građanskog pokreta URA izlijepili su zgradu RTCG-a i više lokacija u gradu naljepnicama koje simbolično oslikavaju trenutnu programsku politiku Javnog servisa, saopštili su iz ove partije.

40 hits

četvrtak februar 21

Smjijenjena dekanica Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, Stanovčić zatečena

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore juče je razriješio dekanicu Fakulteta za turizam i hotelijerstvo prof. dr Tatjanu Stanovčić zbog, kako su naveli, neizvršavanja odluka nadležnih organa Univerziteta i nepostupanja u…

49 hits

četvrtak februar 21

Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži

Ovlašćeni zastupnik firme Kaspia Property, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića “tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine”.

32 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 16:58

VIDEO - Divno! Učenici pokazali kako se voli razredna: Pogledajte doček profesorice sa bolovanja

Učenici Stručne medicinske škole priredili su doček svojoj razrednoj, nakon njenog povratka sa bolovanja. Ona je naravno bila oduševljena, a gest učenika oduševio je korisnike društvenih mreža.

VIDEO - Divno! Učenici pokazali kako se voli razredna: Pogledajte doček profesorice sa bolovanja FOTO: screenshot

Snimak je objavljen na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov uz opis "Kako se voli razredna. Dočekali je njeni učenici u Stručnoj medicinskoj školi. Razlog je bilo to što se vratila sa bolovanja".

"Divno... Ova djeca ce biti dobri ljudi, a razredna je ovo sigurno zaslužila", "Svaka čast, ovo je najveći uspjeh za prosvjetnog radnika. Djeca znaju to najbolje da prepoznaju. Svako dobro"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.