Standard.

ponedjeljak decembar 17

Amfilohije nas zove volovima, a sjedi u Manastiru Svetog Petra Cetinjskog

Danilo Brajović nedavno je imenovan za predsjednika Crkvene opštine Crnogorske pravoslavne crkve na Cetinju. Njegovo ime, kao i imena njegovog oca Dušana i majke Smiljke dobro su poznata Cetinjanima, ali i…

125 hits

ponedjeljak decembar 17

Porodica ključna u borbi protiv maloljetne delikvencije: Prva krađa stepenica do ozbiljnog kriminala

Značaj institucija u suzbijanju maloljetničke delinkvencije je nesporan, ali se na put ovom problemu može stati samo jačanjem i ozdravljenjem porodice, kao osnovne ćelije društva, ističu stručnjaci, piše Pobjeda.

22 hits

ponedjeljak decembar 17

Mitrić: Bez kazne za odbijanje svjedočenja izgubićemo svjedoke

Neustavno je Zakonom o krivičnom postupku propisivati način, proceduru i visinu kazne za onoga ko odbije da svjedoči, ali to ne znači da ovaj institut može ostati van norme. Polazeći od…

23 hits

ponedjeljak decembar 17

Zajednica opština: Rok za legalizaciju produžiti do 2020.

Zajednica opština traži da se rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju nelegalnih objekata, koji je istekao 16. jula, produži sve do donošenja plana generalne regulacije, koji se očekuje 2020.

25 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 16:58

VIDEO - Divno! Učenici pokazali kako se voli razredna: Pogledajte doček profesorice sa bolovanja

Učenici Stručne medicinske škole priredili su doček svojoj razrednoj, nakon njenog povratka sa bolovanja. Ona je naravno bila oduševljena, a gest učenika oduševio je korisnike društvenih mreža.

VIDEO - Divno! Učenici pokazali kako se voli razredna: Pogledajte doček profesorice sa bolovanja FOTO: screenshot

Snimak je objavljen na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov uz opis "Kako se voli razredna. Dočekali je njeni učenici u Stručnoj medicinskoj školi. Razlog je bilo to što se vratila sa bolovanja".

"Divno... Ova djeca ce biti dobri ljudi, a razredna je ovo sigurno zaslužila", "Svaka čast, ovo je najveći uspjeh za prosvjetnog radnika. Djeca znaju to najbolje da prepoznaju. Svako dobro"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.