Standard.

utorak mart 19

Aveti 90-ih na sjeveru Crne Gore: "Šta će Hrvat u Beranama"

Hrvat iz Berana Igor Tomkić pretučen je juče oko 17 sati u naselju Dolac, a na njega su, kako je saopšteno iz policije, nasrnula dvojica sugrađana, koji su dio grupe…

53 hits

utorak mart 19

Svaki peti nezaposleni u Crnoj Gori ima diplomu fakulteta

U Crnoj Gori 19,6 odsto lica sa višim ili visokim obrazovanjem nema posao, pokazuju podaci iz najnovije ankete o radnoj snazi koju radi Uprava za statistiku, piše Dan.

23 hits

utorak mart 19

Crna Gora na listi atraktivnih destinacija za bogate

Indijski “Biznis insajder“ dodijelio je Crnoj Gori 15. mjesto na listi 15 najatraktivnijih destinacija koje će ove godine posjetiti najbogatiji ljudi svijeta, piše Pobjeda.

17 hits

utorak mart 19

Tim KCCG izveo jednu od najkompleksnijih operacija u hirurgiji

Prvu laparaskopsku operaciju tumora na debelom crijevu uradio je tim digestivnih hirurga na čelu sa načelnikom Centra za digestivnu hirurgiju Rankom Lazovićem, koji je objasnio da je ovom operacijom skraćeno…

21 hits

 
 
 
 
petak, 11 januar 2019 10:09

Knežević najavio povratak u Crnu Goru: "Dodim Katniću, no se bojim da nećeš biti tamo kad se vrnem"

Predsjednik Atlas grupe i vlasnik Atlas banke Duško Knežević najavio je na svom Instagram profilu da će se vratiti u Crnu Goru, nakon što je saznao da je Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić zatražio raspisivanje potjernice za njim.

Knežević je objavio fotografiju naslovnice dnevnih novina "Dan" i preko nje napisao "Dodim Katniću". 

knezevic1

Zatim je na komentar jednog pratioca da mu je "Dodim Katniću" najjača izjava do sada, Knežević je odgovorio:

"Streknuo sam kad su mi javili, samo se bojim da neće biti tamo kad se vrnem", napisao je Knežević, ne objašnjavajući zbog čega Katnić neće biti u Crnoj Gori kada se on vrati.

Zatim je na komentar jednog pratioca da će ubrzo biti raspisana potjernica i za Katniće prokomentarisao: "Oće ako Bog da".

50022334 364754844323804 4010569168842653696 n

Drugi pratilac mu je postavio komentar da će biti poslati psi tragači da ga traže, na šta je predsjednik Atlas grupe odgovorio da ga ne strecaju jer ga boli stomak.

"Nemoj Šćepane Mali da me srecaš, boli me stomak i imam tvrdu stolicu, bojim se da ne dobijem zatvor", dodao je Knežević. 

Podsjećamo, Specijalno državno tužilaštvo zatražilo je od policije da provjeri gdje se nalazi Duško Knežević i predložilo raspisivanje nacionalne potjernice. 

Prema uvidu u Instagram profil Kneževića i fotografije koje objavljuje, on se nalazi u Londonu.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.