Standard.

nedjelja novembar 17

Šundić: Članovi Savjeta zaštićeni „kao bijeli medvjedi“

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Savjet Radio Televizije Crne Gore koji „vedri i oblači“ u ovoj kući, smjenjuje i postavlja menadžment i kome uprava „podnosi račune“  nevjerovatno je – nikome ne odgovara, samim tim ne…

38 hits

nedjelja novembar 17

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Objavljeno u: Društvo

by Samir

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića…

24 hits

subota novembar 16

Bogdanović učestvuje na 40. Generalnoj konferenciji UNESCO

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Generalna konferencija UNESCO, 40. po redu, održaće se u Parizu od 12-27. novembra  a delegaciju Crne Gore predvodi ministar kulture i predsjednik Crnogorske nacionalne komisije za UNESCO, Aleksandar Bogdanović.

212 hits

subota novembar 16

Vojinović: Dubina Biogradskog jezera od 12 do šest metara

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Država će uraditi sve da u mjeri mogućeg očuva Biogradsko jezero, čija dubina u sušnom periodu iznosi svega šest metara, kazala je generalna direktorica Direktorata za životnu sredinu Ivana Vojinović..…

235 hits

 
 
 
 
nedjelja, 13 januar 2019 13:10

FOTO - Ski centar Kolašin obara sve rekorde: Na skijalištu danas boravi preko 1.500 gostiju!

Sunačno vrijeme, idealni uslovi za skijanje i odlična organizacija, glavni su razlog što danas rekordan broj turista boravi u Ski centra Kolašin 1450. Kako je Standardu kazala direktorka ski centra Dijana Bulatović, trenutno na Bjelasici boravi preko 1.500 posjetilaca a skijalište radi u punom kapacitetu.

"I danas je veoma velika posjecenost na skijalistu. Boravi preko 1.500 posjetilaca. Skijaliste radi u punom kapacitetu, otvorene su zicare Vilina Voda i Ćupovi, ski lift Jezerine i Baby lift, kao i sve staze u okviru istih", rekla je Bulatović.

skijanje2

U Ski centru Kolašin posjećenost je i juče takođe bila veoma valika kada je boravilo preko 1.000 gostiju.

Sve staze su u funkciji a snijega je više nego dovoljno. Posjetioci čekaju u redovima da bi se popeli na žičaru i da bi uživali u panoramskoj turi i pogledaju vrhove Bjelasice iz vazduha.

redovi

Meteorolozi i sjutra najavljuju stabilno vrijeme pa se u Ski centru Kolašin očekuje dobra posjećenost.

Svi ljubitelji zimskih sportova mogu iznajmiti svu potrebnu opremu za skijanje/bordanje, a takođe tu je i škola skijanja za sve zainteresovane koji žele učiti skijanje/bordanje.

skijane

Za najmlađe, pored plastičnih sanki, u ponudi su i dječije motorne sanke, čije iznajmljivanje iznosi 10 eura za 12 minuta, 35 eura za 30 minuta i 60 eura za 60 minuta.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 13 januar 2019 13:40

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.