Standard.

srijeda avgust 21

Knežević: Ana Đukanović učila Medenicu kako da ih zaštiti od afere Telekom

Predsjednik Atlas Grupe dr Duško Knežević u narednom periodu nastaviće sa javnim iznošenjem dokaza koji upućuju na kriminal čiji su akteri članovi samog državnog vrha, kao i na totalnu zloupotrebu…

115 hits

utorak avgust 20

Amfilohije poručio: Đukanović ne zna šta je crkva jer nije kršten

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je da je predsjednk Crne Gore Milo Đukanović čovjek politike i da "ne zna šta je crkva, ne može ni znati kad nije kršten"

300 hits

utorak avgust 20

SMATSA: Istorijski rekord, 3.201 let u jednom danu

Kontrola letjenja Srbije i Crne Gore SMATSA zabilježila je istorijski rekord u subotu, 17. avgusta, kad je u vazdušnom prostoru koji kontroliše obavljen 3.201 let.

285 hits

utorak avgust 20

Reagovanje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć: Zaštititi zdravstvene radnike koji obavljaju težak i odgovoran posao

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

JZU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore najoštrije osuđuje napade na svoje zaposlene i napade na zdravstvene radnike, koji obavljajući izuzetno težak i odgovoran posao, ne štedeći svoj život,…

251 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 13:04

Ronioci izvukli čamac, nastavlja se potraga Kumburovićem i Vujoševićem

Potraga za Ratkom Kumburovićem i Darkom Vujoševićem, koji su prije nedjelju dana nestali u Skadarskom jezeru nastavljena je i danas. Ronioci su jutros izvukli čamac u kojem su, između ostalih bili, porodica Kumburović i Vujošević koji su se utopili.

Ronici već danima tragaju za tiječima Kumburovića i Vujoševića, ali za sada bezuspješno.

Podsjećanja radi, manastirski brodić kojim je monah Manastira Vranjina, Neofit do obale pevozio osam vjernika prevrnuo se 3. februara kod Vranjine.

Ratko, Jana i njihova ćerka Nina su se utopili, kao i Darko Vujošević koji je, iako se domogao obale, opet uskočio u jezero i vratio se da pomogne nesrećnoj porodici.

Potraga će biti nastavljena i sjutra.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.