Standard.

petak decembar 06

Vrtić Đina Vrbica ukida spavanje i mijenja režim ishrane

Djeca srednjeg i starijeg uzrasta Javne predškolske ustanove Đina Vrbica od sledećeg polugodišta neće imati popodnevni odmor u vrtiću. Uprava ove ustanove odlučila je da ukine spavanje djeci, ali ističu…

165 hits

petak decembar 06

Vlada imala prečih tema od istopolnih brakova

Iako je predloženi zakon o životnom partnerstvu osoba istog pola juče trebalo da bude na dnevnom redu sjednice Vlade, o tom aktu se, prema saznanjima Pobjede, izvršna vlast, ipak, nije…

130 hits

petak decembar 06

Danas oblačno, popodne kiša

U našoj zemlji danas umjereno oblačno. Poslijepodne sa juga naoblačenje sa kišom, na jugu sa pljuskovima i grmljavinom.

110 hits

petak decembar 06

Danas oblačno, popodne kiša

Objavljeno u: Društvo

četvrtak decembar 05

Vlada utvrdila Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti, Pažin: Ne želimo nikoga da iseljavamo iz hramova, niti da ih otimamo

Vlada Crne Gore utvrdila je na današnjoj sjednici Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja o pravnom položaju vjerskih zajednica. Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran…

349 hits

 
 
 
 
srijeda, 29 novembar 2017 01:26

Vuković: Ako se Kasalo izvini zaposlenima, gosti iz “Bjanke” biće usluženi na skijalištu

Uprava Ski centra Kolašin 1450 spremna je da prevaziđe novonastalu krizu sa rukovodstvom hotela “Bjanka” i njenim gostima omogući korištenje usluga ovog skijališta, ukoliko im se direktor toga ugostiteljskog komleksa Nikola Kasalo javno izvini zbog neutemeljenih indirektnih optužbi za neuslovnost i lošu uslugu. To je u izjavi za portal Standard potvrdila direktorica Ski centra Kolašin 1450 Anđela Vuković.

Ona je istakla da za sada ni jedan turista nije oštećen, jer su pripreme za predstojeću sezonu u toku, a zvanično otvaranje skijališta biće sredinom decembra.

“Još imamo vremena da zajedničkim angažovanjem podržimo jedni druge u pozitivnom smjeru, kako bi izbjegli slične neprijatnosti. Radi dalje uspiješne saradnje, bilo bi poželjno da se gospodin Kasalo javno izvini našim zaposlenima i time pokaže dobru volju kako bi prevazišli novonastalu situaciju. Kolašin je nosioc turizma Sjevera Crne Gore, tako da malo pozitivnog podsticaja od kolega ne bi bilo na odmet”, poručila je Vuković.

Podsjećamo, Uprava Ski centra Kolašin 1450 donijela je odluku da zabrani gostima hotela “Bjanka” korištenje ski pasova u predstojećoj turističkoj sezoni, zbog, kako je ustvrdila Vuković, neosnovanih optužbi Kasala na račun higijenskih uslova i usluge na skijalištu. Vuković tvrdi da je Kasalo uvrijedio upravu i zaposlene ovog Ski centra, tako što je na sjednici od 20. novembra u prostorijama NTO u Podgorici, bez direktnog obraćanja njoj, “skrenuo pažnju na stenje toaleta i izgled uniforme konobara u negativnog kontekstu”.

Ipak, Kasalo je u današnjoj izjavi za Vijesti potpuno drugačije prokomentarisao uslove u Ski centru Kolašin 1450, uz tvrdnju da “nikada nijesu imali pritužbe na rad i uslove na skijalištu”. On je mišljenja da je riječ o nesporazumu ili nečem izvučenom iz konteksta, te da priča ne treba da dobije senzacionalistički karakter.

Vuković se osvrnula na komentar kolege iz “Bjanke”, objasnivši da se njena izjava za portal Standard ne bazira na nečemu što je izvučeno iz konteksta. “Naprotiv, kao svakom dobrom domaćinu prioritet su i meni i zaposlenima, koji se apsolutno trude da zajedničkim anagažovanjem zadovolje potrebe svakog potencijalnog gosta. Radnici na skijalištu se bezrezervno trude da svaki naš gost bude siguran, adekvatno uslužen i ujedno zadovoljan našom uslugom, što bi zapravo trebalo da bude i krajnji cilj svakom zaposlenom u turizmu”, kazala je ona.

Direktorica popularnog kolašinskog skijališta tvrdi da je svaka dobronamjerna kritika i sugestija gostiju dobrodošla, te da na njih neće ostati ravnodušni.

“Kako je povod teme bio negativni indirektni komentar dotičnog, na sastanku na kojem sam prisustvovala, smatram da nije bilo umjesno na takav način direktno prozvati AD Ski Resort Kolašin 1450, pogotovo bez argumenata, a ne naći za shodno da se osvrne na sve lijepo što AD Ski Resort Kolašin 1450 nudi”, navela je Vuković, izrazivši očekivanje da će se Kasalo izviniti zaposlenima u Ski centru Kolašin 1450.

 

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 29 novembar 2017 01:34

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.