Standard.

srijeda maj 22

Potpisan Memorandum o razumijevanju u oblasti zdravlja i medicinskih nauka između Crne Gore i Republike Kube

Ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović i ministar javnog zdravlja Republike Kube dr Jose Angel Portal Miranda potpisali su Memorandum o razumijevanju u oblasti zdravlja i medicinskih nauka  u Ženevi, na zasijedanju Skupštine…

17 hits

srijeda maj 22

Rakočević podnio krivične prijave: U Rekri se dešavaju krajnje sumnjive stvari

Član Odbora direktora Rekre doo, društva čije osnivač i vlasnik Savez Sindikata Crne Gore Nenad Rakočević podnioje krivičnu prijavu protiv predsjednice Odbora direktora Slavke Vučićević, kao i članova odbora Mladena Šuškavčevića…

14 hits

utorak maj 21

Dan nezavisnosti u bazi Marmal: Bošković sa našim vojnicima obilježio praznik

Ministar odbrane Predrag Bošković danas je u bazi Marmal u Avganistanu organizovao skromni prijem povodom 21. maja, crnogorskog Dana nezavisnosti, saopšteno je iz Ministarstva.

27 hits

srijeda maj 22

Ministar Hrapović na Skupštini SZO u Ženevi

Delegacija Ministarstva zdravlja, predvođena ministrom zdravlja Kenanom Hrapovićem, učestvovala je na sjednici Skupštine Svjetske zdravstvene organizacije u Ženevi, ključnom zasijedanju SZO na globalnom nivou.

13 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 10:44

Odložen pres organizatora protesta: Loša organizacija ili unutrašnje nesuglasice?

Organizatori protesta “Odupri se – 97 hiljada” odložili su konferenciju za medije koja je bila zakazana za danas u 10 sati. Novinari koji su došli jutros u hotel Podgorica nijesu dobili zvanično objašnjenje zašto je pres otkazan.

Od osoblja hotela, u kojem je trebalo da se održi konferencija, kazali su nam samo da su organizatori "odložili događaj i razmišljaju da pres održe nakon velikog protesta u subotu".

Organizatori protesta “97.000 odupri se" planirali su da radikalizuju proteste tako što bi se redovno subotnje okupljane, umjesto šetnjom završilo trajnim ostankom demonstranata na Trgu do ispunjenja zahtjeva, međutim i od toga su odustali.

Više novinarskih ekipa vratilo se iz hotela Podgorica gdje je trebala da bude održana konferencija. Iako su organizatori protesta poručili da su poslali saopštenje u kojem naglašavaju da se pres odlaže, to nije stiglo do novinarskih redakcija.

Da li su ovakve nagle promjene planova rezultat nesuglasica među organizatorima ili samo nedostatak organizacije ostaje da se vidi.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 15 mart 2019 11:08

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.