Standard.

subota mart 23

Imam Muamer Kozica za Standard: Vjera mi daje snagu i upozorava da ne budem nadmen i ohol

U današnje vrijeme mladim ljudima moramo pružati znanje o islamu, da ih bodrimo da budu uzorni i moralni građani, koji su na korist kako svojoj zajednici, tako i cijelom društvu,…

52 hits

subota mart 23

Lučić: Od Superstar TV pravimo srpski HBO!

Direktor m:tela Vladimir Lučić nakon premijere nove serije najavio da će kanal TV Superstar biti “srpski HBO”!

57 hits

subota mart 23

Organizatori protesta poručili: Na okupljanje bez stranačkih i nacionalnih obilježja

Organizatori protesta pod sloganom "97.000 – Odupri se!" poručili su građanima da na večerašnje okupljanje dođu bez stranačkih, nacionalnih i ostalih obilježja.

21 hits

subota mart 23

Emocionalno nasilje najizraženije, centrima stigle čak 754 prijave

Centri za socijalni rad lani su zabilježili 804 prijave slučajeva nasilja u prodici u kojima su žrtve bile žene, 228 u kojima su bili muškarci i 67 stare osobe, piše…

23 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 10:44

Odložen pres organizatora protesta: Loša organizacija ili unutrašnje nesuglasice?

Organizatori protesta “Odupri se – 97 hiljada” odložili su konferenciju za medije koja je bila zakazana za danas u 10 sati. Novinari koji su došli jutros u hotel Podgorica nijesu dobili zvanično objašnjenje zašto je pres otkazan.

Od osoblja hotela, u kojem je trebalo da se održi konferencija, kazali su nam samo da su organizatori "odložili događaj i razmišljaju da pres održe nakon velikog protesta u subotu".

Organizatori protesta “97.000 odupri se" planirali su da radikalizuju proteste tako što bi se redovno subotnje okupljane, umjesto šetnjom završilo trajnim ostankom demonstranata na Trgu do ispunjenja zahtjeva, međutim i od toga su odustali.

Više novinarskih ekipa vratilo se iz hotela Podgorica gdje je trebala da bude održana konferencija. Iako su organizatori protesta poručili da su poslali saopštenje u kojem naglašavaju da se pres odlaže, to nije stiglo do novinarskih redakcija.

Da li su ovakve nagle promjene planova rezultat nesuglasica među organizatorima ili samo nedostatak organizacije ostaje da se vidi.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 15 mart 2019 11:08

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.