Standard.

utorak mart 19

Aveti 90-ih na sjeveru Crne Gore: "Šta će Hrvat u Beranama"

Hrvat iz Berana Igor Tomkić pretučen je juče oko 17 sati u naselju Dolac, a na njega su, kako je saopšteno iz policije, nasrnula dvojica sugrađana, koji su dio grupe…

53 hits

utorak mart 19

Svaki peti nezaposleni u Crnoj Gori ima diplomu fakulteta

U Crnoj Gori 19,6 odsto lica sa višim ili visokim obrazovanjem nema posao, pokazuju podaci iz najnovije ankete o radnoj snazi koju radi Uprava za statistiku, piše Dan.

23 hits

utorak mart 19

Crna Gora na listi atraktivnih destinacija za bogate

Indijski “Biznis insajder“ dodijelio je Crnoj Gori 15. mjesto na listi 15 najatraktivnijih destinacija koje će ove godine posjetiti najbogatiji ljudi svijeta, piše Pobjeda.

17 hits

utorak mart 19

Tim KCCG izveo jednu od najkompleksnijih operacija u hirurgiji

Prvu laparaskopsku operaciju tumora na debelom crijevu uradio je tim digestivnih hirurga na čelu sa načelnikom Centra za digestivnu hirurgiju Rankom Lazovićem, koji je objasnio da je ovom operacijom skraćeno…

21 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 18:27

Atlas grupa: Nepoznata osoba pokušala da uđe u prostorije koje koristi Duško Knežević

Nepoznata muška osoba pokušala je da uđe u prostorije u Londonu koje koristi predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, tvrde u Atlas grupi.

Osoba koja je, navodno, pokušala da uđe u prostorije Kneževića Osoba koja je, navodno, pokušala da uđe u prostorije Kneževića FOTO: Atlas grupa

"Kada je primijetio da su u hodniku nadzorne kamere muškarac srednjih godina se brzo udaljio iz hola i napustio zgradu. Incident se desio u noći između 13. i 14. marta", kažu u Atlas grupi.

Dodaju da su bbrzo na lice mjesta došli pripadnici interventne jedinice britanske policije.

"Sa detaljima su upoznate nadležne službe, a Knežević je prebačen na novu lokaciju", ističu u Atlas grupi.

Pripadnici obezbjeđenja Kneževića, kako su kazali iz Atlas grupe, snimili su osobe koje su u proteklih nekoliko dana, navodno, pratile njegovo kretanje u Londonu.

"Postoje i snimci osoba koje su pratile Kneževića tokom februara. Knežević je upoznao nadležne u Velikoj Britaniji sa svojim sumnjama i saznanjima o načinu funkcionisanja sistema čijim se razotkrivanjem bavi", zaključili su u Atlas grupi.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.