Standard.

četvrtak april 18

Knežević već više od dvije i po godine nije akcionar Beogradske bankarske akademije

Odbjegli biznismen Duško Knežević uhvaćen je u laži. Knežević, koji je od kraja prošle godine u brojnim javnim nastupima navodio da je Beogradska bankarska akademija (BBA) u njegovom vlasništvu, od…

39 hits

četvrtak april 18

Uprava za dijasporu uručila iseljeničke knjižice Crnogorcima u Skadru

Predstavnici Uprave za dijasporu, boravili su juče u službenoj posjeti Skadru gdje su se u prostorijama crnogorskog udruženja „Alba-Montenegro“ sreli sa predstavnicima i brojnim članovima crnogorske nacionalne zajednice. Iseljenicima i…

16 hits

četvrtak april 18

Potvrđeno da je Milan Babović plagirao magistarski

Vrhovni sud Crne Gore odbio je žalbu funkcionera Demokratske partije socijalista Milana Babovića i potvrdio djelimičnu presudu Apelacionog suda kojom je presuđeno da je on plagirao magistarski rad.

26 hits

četvrtak april 18

LP: Izgraditi groblje ili krematorijum za kućne ljubimce

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Odbor Liberalne partije Glavnog grada će na osnovu obavljenih konsultacija sa građanima Podgorice inicirati izgradnju groblja ili krematorijuma za kućne ljubimce, saopšteno je iz partije.

18 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 22:55

VIDEO: Okupljeni ispred Skupštine igraju fudbal, građani ne mogu proći, pa zaobilaze bulevar

Oko čedeset građana okupilo se večeras na platou preko puta Skupštine Crne Gore, gdje će, prema najavama, provesti cijelu noć. Okupljeni su donijeli čak i male golove i zaigrali fudbal, zbog čega drugi građani ne mogu proći, pa zaobilaze bulevar.

Događaj, koji su nazvali "kulturna noć", orgnizovala je Studentska inicijativa Crne Gore, a ispred Skupštine će dočekati jutro i osvrnuti se na aktuelno društveno i političko stanje u državi.

Fudbalski meč ispred Skupštine Crne Gore nije nešto koja se viđa svaki dan. Ipak, svjedoci nesvakidašanjih scena ispred te državne institucije bili smo i 2015.godine kada je za vrijeme oktobarskih protesta DF-a, u šatoru u kojem se nalazila grupa poznata kao "Srbadija barska", peklo prase. Organizatori "roštilja" osigurali su tada asfalt limenom pločom, kako bi mogli napraviti improvizovanu pečenjaru.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 mart 2019 23:31

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.