Standard.

četvrtak april 18

Knežević već više od dvije i po godine nije akcionar Beogradske bankarske akademije

Odbjegli biznismen Duško Knežević uhvaćen je u laži. Knežević, koji je od kraja prošle godine u brojnim javnim nastupima navodio da je Beogradska bankarska akademija (BBA) u njegovom vlasništvu, od…

40 hits

četvrtak april 18

Uprava za dijasporu uručila iseljeničke knjižice Crnogorcima u Skadru

Predstavnici Uprave za dijasporu, boravili su juče u službenoj posjeti Skadru gdje su se u prostorijama crnogorskog udruženja „Alba-Montenegro“ sreli sa predstavnicima i brojnim članovima crnogorske nacionalne zajednice. Iseljenicima i…

18 hits

četvrtak april 18

Potvrđeno da je Milan Babović plagirao magistarski

Vrhovni sud Crne Gore odbio je žalbu funkcionera Demokratske partije socijalista Milana Babovića i potvrdio djelimičnu presudu Apelacionog suda kojom je presuđeno da je on plagirao magistarski rad.

27 hits

četvrtak april 18

LP: Izgraditi groblje ili krematorijum za kućne ljubimce

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Odbor Liberalne partije Glavnog grada će na osnovu obavljenih konsultacija sa građanima Podgorice inicirati izgradnju groblja ili krematorijuma za kućne ljubimce, saopšteno je iz partije.

19 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 14:46

Vlada Crne Gore od danas na aplikaciji Flickr

Vlada Crne Gore od danas ima nalog i na Flickr-u, aplikaciji za online upravljanje i dijeljenje fotografija. Primarni ciljevi ove aplikacije su da fotografije učini dostupnim onima koji su zainteresovani za njih i da ponudi nove načine organizovanja slika.

Kako je saopšteno Standardu, ideja je da se prevaziđe prastaro rješenje FTP servera i da se ubuduće koristi ono što je bolje, a medijima i javnosti lakše. 

Fotografije sa ove aplikacije mogu se skinuti u punoj rezoluciji, može se podestiti alert da javi kada nešto novo biva stavljeno - pruža sve povoljnosti moderne tehnologije.

Flickr je odličan i kao baza podataka jer ima neograničeni prostor i laku pretragu.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 15 april 2019 14:49

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.