Standard.

srijeda maj 22

Potpisan Memorandum o razumijevanju u oblasti zdravlja i medicinskih nauka između Crne Gore i Republike Kube

Ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović i ministar javnog zdravlja Republike Kube dr Jose Angel Portal Miranda potpisali su Memorandum o razumijevanju u oblasti zdravlja i medicinskih nauka  u Ženevi, na zasijedanju Skupštine…

17 hits

srijeda maj 22

Rakočević podnio krivične prijave: U Rekri se dešavaju krajnje sumnjive stvari

Član Odbora direktora Rekre doo, društva čije osnivač i vlasnik Savez Sindikata Crne Gore Nenad Rakočević podnioje krivičnu prijavu protiv predsjednice Odbora direktora Slavke Vučićević, kao i članova odbora Mladena Šuškavčevića…

16 hits

utorak maj 21

Dan nezavisnosti u bazi Marmal: Bošković sa našim vojnicima obilježio praznik

Ministar odbrane Predrag Bošković danas je u bazi Marmal u Avganistanu organizovao skromni prijem povodom 21. maja, crnogorskog Dana nezavisnosti, saopšteno je iz Ministarstva.

29 hits

srijeda maj 22

Ministar Hrapović na Skupštini SZO u Ženevi

Delegacija Ministarstva zdravlja, predvođena ministrom zdravlja Kenanom Hrapovićem, učestvovala je na sjednici Skupštine Svjetske zdravstvene organizacije u Ženevi, ključnom zasijedanju SZO na globalnom nivou.

13 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 april 2019 12:01

Knežević već više od dvije i po godine nije akcionar Beogradske bankarske akademije

Odbjegli biznismen Duško Knežević uhvaćen je u laži. Knežević, koji je od kraja prošle godine u brojnim javnim nastupima navodio da je Beogradska bankarska akademija (BBA) u njegovom vlasništvu, od oktobra 2016. godine nema nikakve vlasničke veze sa tim fakultetom, piše Aktuelno.me.

"Dr Duško Knežević uopšte nije vlasnik Beogradske bankarske akademije. On nije (su)vlasnik Beogradske bankarske akademije od 3.10.2016. godine", saopštila je za portal Aktuelno sekretarka fakulteta Beogradska bankarska akademija Dragana Nešović.

Ona je u odgovoru na upit portala Aktuelno saopštila da su osnivači Beogradske bankarske akademije (BBA) emeritus prof. dr Hasan Hanić (85 odsto), Institut ekonomskih nauka (10 odsto), Triglav osiguranje (pet odsto).

Na pitanje da li se činjenica da se Knežević koji se nalazi na optužnici Interpola odrazila na poslovanje BBA, Nešović je saopštila:

"Prema našem saznanju činjenica da se nekadašnji suvlasnik dr Duško Knežević nalazi na zvaničnoj potjernici Interpola, nije se odrazila na poziciju Fakulteta, jer se ime Beogradske bankarske akademije od njenog osnivanja povezuje isključivo sa imenom prof. dr Hasana Hanića, kao njenog Dekana od osnivanja, a od prije dvije godine Predsjednika Fakulteta kao najvišeg organa upravljanja Fakulteta", zaključila je Nešović.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 18 april 2019 12:13

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.