Standard.

nedjelja avgust 25

Šta sve predviđa novi zakon o radu: Nema više blanko otkaza, maksimalno radno vrijeme 48 sati

U toku je finalno usklađivanje novog zakona o radu, a najviše novina u ovom rješenju odnosi se na uređivanje radnog vremena. Kako je Pobjedi kazala koordinatorka radne grupe za izradu…

326 hits

nedjelja avgust 25

Preminuo akademik Vlado Strugar

Redovni član Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU) Vlado Strugar preminuo je juče u 97. godini u Beogradu.

85 hits

nedjelja avgust 25

Preminuo akademik Vlado Strugar

Objavljeno u: Društvo

nedjelja avgust 25

Bezbjednost u planinama: Tuđi nemar se plaća iz budžeta

Sve smo prepoznatljiviji na turističkoj mapi, ali ne samo kao primorska zemlja s prelijepim pješčanim plažama, tranzitna destinacija za kruzere, zimovnik za jahte..., već i kao raj za aktivni odmor,…

86 hits

nedjelja avgust 25

Viši sud u Beogradu proglasio krivom Saru Vidak

Viši sud u Beogradu je kotorskom Osnovnom sudu dostavio presudu kojom je Saru Vidak, studentkinju iz Beograda proglasio krivom i osudio je na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana,…

90 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 april 2019 12:01

Knežević već više od dvije i po godine nije akcionar Beogradske bankarske akademije

Odbjegli biznismen Duško Knežević uhvaćen je u laži. Knežević, koji je od kraja prošle godine u brojnim javnim nastupima navodio da je Beogradska bankarska akademija (BBA) u njegovom vlasništvu, od oktobra 2016. godine nema nikakve vlasničke veze sa tim fakultetom, piše Aktuelno.me.

"Dr Duško Knežević uopšte nije vlasnik Beogradske bankarske akademije. On nije (su)vlasnik Beogradske bankarske akademije od 3.10.2016. godine", saopštila je za portal Aktuelno sekretarka fakulteta Beogradska bankarska akademija Dragana Nešović.

Ona je u odgovoru na upit portala Aktuelno saopštila da su osnivači Beogradske bankarske akademije (BBA) emeritus prof. dr Hasan Hanić (85 odsto), Institut ekonomskih nauka (10 odsto), Triglav osiguranje (pet odsto).

Na pitanje da li se činjenica da se Knežević koji se nalazi na optužnici Interpola odrazila na poslovanje BBA, Nešović je saopštila:

"Prema našem saznanju činjenica da se nekadašnji suvlasnik dr Duško Knežević nalazi na zvaničnoj potjernici Interpola, nije se odrazila na poziciju Fakulteta, jer se ime Beogradske bankarske akademije od njenog osnivanja povezuje isključivo sa imenom prof. dr Hasana Hanića, kao njenog Dekana od osnivanja, a od prije dvije godine Predsjednika Fakulteta kao najvišeg organa upravljanja Fakulteta", zaključila je Nešović.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 18 april 2019 12:13

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.