Standard.

petak maj 24

Odbrana Duška Kneževića podnijela ustavnu žalbu

Zbog povreda osnovnih ljudskih prava, među kojima su pravo na pravično suđenje propisano članom 32 Ustava Crne Gore, pravo na odbranu, pravo na djelotvorni pravni lijek i pravo na jednakost…

20 hits

petak maj 24

URA: Pozdravljamo namjeru da plastične kese postanu prošlost, raduje nas što će to biti zakonski riješeno

Građanski pokret URA pozdravlja namjeru da se kroz Predlog zakona o upravljanju otpadom potpuno zabrani upotreba plastičnih kesa u Crnoj Gori, kazao je danas Predrag Nikolić iz te stranke.

9 hits

petak maj 24

Dajković: "Presuda da riječ 'peder' nije uvredljiva je pobjeda tradicionalne Crne Gore"

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Generalni sekretar Prave Crne Gore Vladislav Dajković oslobođen krivice povodom prijave LGBT organizacije ''Progres'', saopšteno je iz Prave Crne Gore.

41 hits

petak maj 24

Nuhodžić: Zakon o slobodi vjeroisposvijesti najviši stepen slobode

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Ministar unutrašnjih poslova, Mevludin Nuhodžić, sastao se danas sa delegacijom Venecijanske komisije, koja ovih dana boravi u Podgorici, radi pripreme mišljenja o Predlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i…

11 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 08:07

Maleni Viktor iz Berana proglašen za najljepšeg dječaka svijeta!

Trogodišnji Viktor Uković iz Berana je proglašen za najljepšeg dječaka svijeta na dječijem svjetskom takmičenju ljepote "Miss and Mister World", koje je održano u Turskoj!

Viktor je najmlađi član modne agencije Top 3 Models Montenegro.

On je takođe učestvovao na Internacionalnom dječijem fashion week-u gdje se predstavio u svojoj tradicionalnoj crnogorskoj nošnji noseći zastavu Crne Gore.

I pored toga sto Viktor ima samo tri godine on je uspiješno savladao sve sto se zahtijeva od jednog mistera svijeta i dokazao da godine ne mogu biti prepreka.

Modna agencija "Top 3 Models Montenegro" već, kako su nam saopštili priprema djecu za svjetsko takmičenje ''Prince and Princess World'' koje se održava u septembru.

Nadaju se se da će  i dalje na svjetskoj sceni blistati, jer, kako zaključuju, Crna Gora ima lijepu djecu koja posjeduju i određene talente.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.