Standard.

petak jul 19

Amfilohije: Asfaltirati put do Rumije i napraviti žičaru do crkve

Mitropolit Amfilohije poručio je da su crkve su rušili Turci, te da se nada da neće Crnogorci.

125 hits

petak jul 19

Do nestanka struje dolazi i zbog krađe transformatora

Mještani Mateševa i okolnih sela tvrde da nemaju redovno snabdijevanje električnom energijom i da struje nema po nekoliko sati nakon najavljenih isključenja. Postalo je, uobičajeno, kako kažu, da preko cijele…

91 hits

četvrtak jul 18

Vakcine protiv hepatitisa B u domovima zdravlja

Kad se naviknete na političko parazitiranje, ali i nasušnu potrebu da budete prisutni u medijima i intrigama zamajavate javnost, onda ne čudi što se oglasio GP URA, a još manje…

134 hits

četvrtak jul 18

Četiri krivične prijave zbog izazivanja požara: Kazne i za one koji ne pokose travu oko svojih imanja

Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada podnijela je u posljednja tri mjeseca četiri krivične prijave zbog izazivanja požara većih razmjera i ugrožavanja sigurnosti i izazivanja opasnosti.

166 hits

 
 
 
 
nedjelja, 19 maj 2019 11:32

Službenici PTJ osvojili prvo mjesto u preciznom streljaštvu

Službenici Uprave policje – Protivterorističke jedinice (PTJ) Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić su juče na kupu u preciznom streljaštvu, koji je održan povodom proslave 21. maja – Dana nezavisnosti Crne Gore, osvojili prvo mjesto u ekipnom plasmanu u preciznom streljaštvu.

“Na strelištu Kunovo u Nikšiću je 18. maja ove godine održan IV Kup nezavisnosti u preciznom streljaštvu, a na kojem je ekipa Protivterorističke jedinice uzela učešće i zauzela prvo mjesto u ekipnom plasmanu – disciplina pištolj”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kup se održava već četvrti put povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Crne Gore.

“Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 80 takmičara a pravo učešća imali su zaposleni Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Ministarstva odbrane – Vojske Crne Gore, Policijske akademije kao i svi aktivni članovi streljačkih i lovačkih klubova i udruženja”, dodaju iz UP.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.