Standard.

ponedjeljak jun 24

Svečano otvoren četvrti Ljetnji vojni kamp za mlade

Četvrti Ljetnji vojni kamp za mlade, otvoren je danas u kasarni "Milovan Šaranović" u Danilovgradu i trajaće do 8. jula. 

62 hits

ponedjeljak jun 24

Glavni pregovarač u Stokholmu: Pristupanje EU pokretač razvoja Zapadnog Balkana

Pristupanje Evropskoj uniji jedan je od najjačih pokretača ekonomskog razvoja, zbog čega sve države Zapadnog Balkana imaju interes da istraju na tom putu, uz veću prisutnost EU i odgovoran odnos…

29 hits

ponedjeljak jun 24

Crna Gora jača nacionalne kapacitete i aktivno doprinosi globalnoj borbi protiv ilegalnih migracija i terorizma

Dobro poznavanje i dosljedno sprovođenje domaćih i međunarodnih pravnih normi od strane sudija i tužilaca ključna je linija odbrane od opasnosti ilegalnih migracija i terorizma, saopštio je potpredsjednik Vlade Zoran…

30 hits

ponedjeljak jun 24

Dobri uslovi za vožnju, evo gdje su obustave

Na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da je zbog izmijenjenog režima saobraćaja na pojedinim dionicama neophodno poštovanje saobraćajne…

45 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 27 maj 2019 10:58

Ako mislite da je Budva skupa, utješiće vas iskustvo američkog turiste na Mikonosu

Priče o astronomskim cijenama u Budvi tokom ljetne sezona, padaju u vodu, nakon što je jedna od američkih turista, koji je nedavno posjetio modensko grčko ostrvo Mikonos, napisao koliko je platio ručak u jednom od tamošnjih restorana.

Američki turista koji je ranije boravio u Mikonosu nedavno na društvenim mrežama je napisao o svome iskustvu, posebno protestujući zbog visokih cijena u restoranu na ovom kosmopolitskom grčkom ostrvu.

Pišući na "Trip Advisor" veb stranici, turista se žalio da je u restoran, koji se nalazi u Platis Gialosu, ručak platio nevjerovatnih 830 eura - šest porcija lignji, šest piva i tri salate.
"Ovo mesto je zamka", rekao je on, dodajući da je osoblje odbilo da obezbijedi jelovnik - ili čak cijene. 

Prema njegovom priznanju, porcija lignji je koštala 98 €, čaša soka od paradajza je bila nerealna i iznosila 18 €, a dvije flaše obične vode koštale su po nevjerovatnih 17 eura.

 

Izvor: Primorskenovine.me

 
 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 27 maj 2019 11:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.