Standard.

subota jul 20

GJENERO: ĐUKANOVIĆU NE ŠKODE MONTIRANE AFERE

Predsjednik Demokratske partije socijalista i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dominantna je politička ličnost u Crnoj Gori, zbog toga i ne čude rezultati najnovijeg istraživanja CEDEM-a, poručuju sagovornici televizije Nova…

268 hits

subota jul 20

Završena sanacija polijetno slijetne staze na tivatskom aerodromu

Radnici i mehanizacija „Asfalt betona“ iz Podgorice završili su primarnu sanaciju poletno slijetne staze na tzv. „touch down“, dijelu piste na kom s odvija slijetanje i polijetanje skoro svih letova…

171 hits

subota jul 20

Povremene obustave saobraćaja zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni.

225 hits

subota jul 20

Najviše trošimo ljekove za kardiovaskularni sistem

Građani Crne Gore tokom prošle godine popili su više od 85,5 miliona eura ljekova, što je za gotovo osam i po miliona više nego godinu ranije.

229 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 10:22

Bjelopoljac podlegao povredama

Bjelopoljac H.Č. koji je prije nekoliko dana skočio iz stana u centru grada, podlegao je povredama, objavljeno je na stranici Vijesti iz Bijelog Polja.

On je odmah nakon tragičnog događaja iz bjelopoljske bolnice upućen u Klinički Centar Crne Gore, gdje mu se vodila borba za život.

Nesreća se dogodila prije pet dana, a on je kako navode, skočio iz stana u "Bijeloj zgradi", koja se nalazi iza zgrade "Solidarnosti" u centru grada.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.