Standard.

petak januar 24

Bogdanović: Zakonom niko ništa nikome ne otima

Zakon o slobodi vjeroispovijesti nije zakon protiv bilo koga i nijednom vjerniku ili posjetiocu tih sakralnih objekata neće biti uskraćena prava koja ima danas, poručio je ministar kulture Aleksandar Bogdanović.

118 hits

petak januar 24

Jokić: Redovnim pregledima spriječiti karcinom grlića materice

U Crnoj Gori su porazne stope obolijevanja i umiranja od karcinoma grlića materice, jer se pacijentkinje javljaju kasno, kada je bolest uznapredovala, zbog čega je neophodno da žene dolaze na…

68 hits

četvrtak januar 23

Održane litije širom države, Perović poručio: Nama nema molitve bez Cetinjana, niti ima njima Crne Gore bez nas

Litije povodom protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti, održavane su i večeras širom Crne Gore. 

690 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 547
petak, 08 decembar 2017 11:55

Skijalište čeka i goste Bjanke, turističke agencije dobile pozitivan odgovor

Ski centar Ski centar

Ski centar Kolašin 1450 biće otvoren za sve turiste narednog vikenda, uključujući i goste kolašinskog hotela Bjanka. To je proteklih dana odlučila uprava ovog skijališta, uprkos činjenici da se direktor Bjanke Nikola Kasalo nije javno izvinio zaposlenima jedinog skijališta na Bjelasici, zbog, kako tvrde, neutemeljenih optužbi na račun njihove usluge i higijene.

Direktorica Ski centra Anđela Vuković potvdila je za portal Standard da je odluka o dostupnosti skijališta gostima Bjanke donijeta, još jedan u nizu doprinosa po kojima je Kolašin i ovaj Ski centar prepoznatljiv na mapi regionalnih zimskih turističkih centara. Ipak, Vuković ne skriva razočaranost ne nalaskom način da se Kasalo izvini za ranije izrečene optužbe, koje je kasnije i sam dematovao u izjavi datoj medijima, navodeći da nikada nije imao pritužbe na rad Ski centra Kolašin 1450.

„Posljednjih dana imali smo pozive turističkih agencija, koje otkupljuju Bjankine aranžmane, sa upitima da li ćemo ugostiti njihove klijente. Naš odgovor je bio pozitivan, jer u suprotnom većina bi odustala od zimovanja u Kolašinu. Kao odgovorni turistički poslenici i nosioci turističke privrede u našem gradu, svjesni smo da se za svakog turistu ponaosob treba boriti i da ne smijemo dozvoliti da ijedan od njih odustane od našeg Kolašina“, kazala je Vuković.

U prilog ovoj tvrdnji, ona je istakla da se sve pripreme za otvaranje skijališta privode kraju i da nema mjesta greškama.

„Ove godine pripremili smo nove sadržaje, jer će snijega biti dovoljno za sve skijaške aktivnosti  bez obzira na vremenske uslove . U toku je planiranje događaja u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), koji će se definitivno pozitivno izdvojiti u odnosu na dosadašnju nam praksu. Svi naši gosti će blagovremeno biti obaviješteni o njihovoj realizaciji. U saradnji sa Telenorom, omogućili smo live stream na našem oficijalnom site-u http://kolasin1450.com/me/ . Pripreme smo priveli kraju i već za sledeći vikend planiramo i zvanično otvaranje zimske sezone", poručila je Vuković.

Podsjećamo, uprava Ski centra Kolašin 1450 početkom prošle sedmice zabranila je izdavanje ski pasova gostima hotela Bjanka, jer je direktor hotela Nikala Kasalo javno uvrijedio zaposlene toga skijališta, kada ih je na sjednici sa turističkom organizacijom i drugim hotelijerima optužio za loše higijenske uslove u toaletu restorana i uslugu.

Kasalo je kasnije u izjavi Vijestima saoptio da nikada nije imao primjedbe gostiju na račun skijališta. Međutim, zbog prethodno izrečene konstatacije nije se izvinio, iako je uprava Ski centra insistirala na tome.

 

 

Posljednji put izmijenjeno petak, 08 decembar 2017 13:39

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.