Standard.

subota avgust 17

Prijava protiv organizatora skupa na Cijevni: Zakone svi moraju da poštuju

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Ministarstvo kulture podnijeće prijavu protiv organizatora javnog skupa u Tragaji na obali Cijevne na kojem je bila istaknuta samo albanska zastava.

176 hits

subota avgust 17

Knjige u prodaji od ponedjeljka 26. avgusta

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Distribucija kompleta udžbenika počeće najkasnije u ponedjeljak, a prodaja, kako su i ranije najavili iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, počinje 26. avgusta.

104 hits

subota avgust 17

Vandali oskrnavili objekat CPC u Nikšiću, Episkop Boris poručio: Svoji smo na svome, znamo ko su nalogodavci

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Nepoznati počinioci oskrnavili su u noći između četvrtka i petka objekat Crnogorske pravoslavne crkve u Nikšiću grafitima neprimjerene sadržine i ispisanim ocilima po zidovima i vratima. Vladika Boris, episkop ostroškonikšićki Crnogorske…

107 hits

petak avgust 16

Na Durmitoru spašena državljanka Irske, u toku njen transport ka Žabljaku

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore uspješno su završili spasilačku akciju na Durmitoru, u kojoj je državljanka Irske Amanda Finnegan (33) prilikom planinarenja sa grupom sunarodnika zadobila povredu lijeve noge.

125 hits

 
 
 
 
utorak, 13 avgust 2019 11:58

Orlandić: Ovo će biti najuspješnija godina u istoriji Aerodroma Crne Gore, opsluženo 1.600.000 putnika

Orlandić: Ovo će biti najuspješnija godina u istoriji Aerodroma Crne Gore, opsluženo 1.600.000 putnika Foto:europcar.me

Da će 2019. godina biti najuspješnija u istoriji Aerodroma Crne Gore, po svim parametrima, govore i posljednji podaci o prometu putnika, saopštio je direktor kompanije Danilo Orlandić. Od početka godine na naša oba aerodroma opsluženo je 1.600.000 putnika, čak 120 hiljada više nego u istom periodu prošle godine.

"Na Aerodromu Tivat već prvih dana septembra očekujemo milionitog putnika, a na Aerodromu Podgorica početkom oktobra", rekao je Orlandić.

Kako je dodao, opravdanost i isplativost izgradnje Terminala 2 na tivatskom aerodromu, koja je počela prije tačno godinu, pokazala se upravo ovih dana. 

73047eadde713d277627a30d5a037354 L

Foto: Dnevne novine

"Komfor putnika u špicu sezone je poboljšan a naši radnici su u prilici da mnogo kvalitetnije obavljaju svoje zadatke. Osim povećanja broja opsluženih putnika, do kraja godine očekujem i mnogo bolje finansijske pokazatelje. Sve to doprinjeće razvoju crnogorskih aerodroma ali i turističkoj privredi Crne Gore, čiji su nam interesi prioritet", zaključio je direktor Aerodroma Crne Gore.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 13 avgust 2019 12:17

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.