Standard.

nedjelja novembar 17

Šundić: Članovi Savjeta zaštićeni „kao bijeli medvjedi“

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Savjet Radio Televizije Crne Gore koji „vedri i oblači“ u ovoj kući, smjenjuje i postavlja menadžment i kome uprava „podnosi račune“  nevjerovatno je – nikome ne odgovara, samim tim ne…

142 hits

nedjelja novembar 17

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Objavljeno u: Društvo

by Samir

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića…

119 hits

subota novembar 16

Bogdanović učestvuje na 40. Generalnoj konferenciji UNESCO

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Generalna konferencija UNESCO, 40. po redu, održaće se u Parizu od 12-27. novembra  a delegaciju Crne Gore predvodi ministar kulture i predsjednik Crnogorske nacionalne komisije za UNESCO, Aleksandar Bogdanović.

224 hits

subota novembar 16

Vojinović: Dubina Biogradskog jezera od 12 do šest metara

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Država će uraditi sve da u mjeri mogućeg očuva Biogradsko jezero, čija dubina u sušnom periodu iznosi svega šest metara, kazala je generalna direktorica Direktorata za životnu sredinu Ivana Vojinović..…

247 hits

 
 
 
 
utorak, 13 avgust 2019 20:10

U četvrtak višesatna isključenja struje

Djelovi više opština biće u četvrtak nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, revitalizacije energetskih objekata i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje biće od osam do 18 sati.

U Andrijevici će nova brojila dobiti dio gradskog jezgra, korisnici koji se napajaju sa trafostanice 10/0.4kV „Andrijevica 3“.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 14 sati, bez struje biti djelovi Golubovaca i Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži.

Od osam do 11 sati, struju neće imati Golubovci, željeznička stanica - Golubovci, Mojanovići, Balabani, Trešnjica, Odžino Polje, Gošići, Mataguži, Goričani, Beglaci, Balijače, Vujačića Mahala, Rog Livade, Šijaci, Studenac i Gostilj.

Od osam sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, bez struje biće željezničke stanice “Bioči” i „Lutovo“, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah, a od osam sati i 30 minuta do 15 sati Plavska, Vardarska i Kosovska ulica.

U Danilovgradu, od devet do 18 sati, bez struje će ostati Bare Šumanovića, Šobajići, Mijokusovići, Ostrog, Mandići, Boronjina, Kupinovo, Motel „Sokoline“ i Donji Rsojevići.

Od osam do 15 sati, struju neće imati Vukotica i Gostilje, a od devet do 18 sati Ždrebaonik, Jelenak, Vučica, Pocijevka, Kruščica, Sige, Ljututuk, Farma koka, Farma Žarića, Klanica, Donje Selo, Šabov Krug, Gorica, Međice, Lakići, Luke, Pokraj Šaranovića, Slatina, Dolovi Kovački, Poljica, Studeno, Ivanj Uba, Bzo, i Jablan, kao i Koljat i Bzo.

Na Cetinju će, od osam do 16 sati, bez struje biti Podgor i Građani.

U Nikšiću, od osam do 18 sati, bez struje ostaće Zagora (Savino Brdo), Okolišta i Prisoje, od osam do 16 sati kompletno područje Golije, a od osam do 16 sati Šipačno.

Od devet do 12 sati, bez struje biće djelovi ulica Krsta Kostića i Partizanski put, dio Rastoka i put pored Bistrice.

U Baru i Virpazaru, od sedam sati i 30 minuta do 17 sati, struju neće imati Raduš, kao I Braćeni, Dabovići, Komarno, Trnovo, Gađi i Šišovići.

U Herceg Novom će, od sedam do 15 sati, bez struje ostati Kameno, Žlijebi i Ubla, a od osam do 11 sati Zelenika (dio korisnika iznad Osnovne škole „Ilija Kišić“).

U Kotoru, od osam do deset sati, bez struje će biti Risan (dio centra u okolini pijace).

U Beranama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Kaludra (kratkotrajni prekidi u navedenom terminu).

Od devet sati do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati dio sela Brezojevice, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta dio sela Dolac, a od osam do 18 sati Kurikuće.

U Rožajama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Carine, a u Kolašinu, od deset do 14 sati Bare.

U Bijelom Polju, od osam do 14 sati, struju neće imati Crnča, Radulići, Ivanje, Sipanje, Vrbe, Ličine, Sušica, Korita, Lozna, Crniš, Trubina, Srđevac, Poda, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Potoci, Goduša, Jagoče, Bioča, Laholo, Kostići, Zurena, Kaševari i Zagrad.

Od devet do 11 sati, bez struje biće Bijeli Potok, a od osam do devet sati Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Mojstir, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Ziljak, Voljavac i Požeginja.

Od devet do 18 sati, bez struje će ostati Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Kanje i Sutivan, a od 12 do 14 sati Gorice.

Od devet sati do 16 sati i 30 minuta, struju neće imati kompletno područje Opštine Mojkovac.

U Pljevljima će, od devet do 18 sati, bez struje biti Hoćevina, Šljivansko, Trnovice, Hodžići i Pliješevina, a od 11 do 13 sati dio ulice 1. decembra.

U Šavniku, od devet do 18 sati, bez struje će ostati Timar, Slatina, Mljetičak i Dobra Sela, a od osam do 18 sati Bare.

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće djelovi Nikšića, Berana, Bijelog Polja i Šavnika.

U Nikšiću će, od 12. do 16. avgusta, zbog revitalizacije energetskih objekata, bez struje u ponedeljak, srijedu i petak biti Spila, Savino Brdo, Okolišta, Zagora, Osječenica, Rojevci, Grahovac, Prisoje, Zakurljaj, Nudo, Tospudje, Trešnjevo, Rokoči, Podkraj, Gornje Polje i Grahovo, a u utorak i četvrtak Okolišta, Zagora, Prisoje i Zakurljaj.

U Beranama, od 12. do 16. avgusta, od osam do 18 sati, bez struje biće Šekular, Lukin Vir, Kurikuće, Glavaca i Vuča.

U Bijelom Polju, od 12. do 17. avgusta, struju u navedenom terminu neće imati Strojtanica, Kisjela Voda, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Oluja, Donja, Unevina Nova, Metanjac, Kanje, Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Dobrakovo, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Kok, Hasanbegovići, Bistrica, Dolac, Mojstir, Šolje, Jablanovo i Požeginja.

U Šavniku, povremeno od 12. do 16. avgusta, od osam do 18 sati struju neće imati Rudo Polje, Dubrovsko, Gornje Polje i Duži.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.