Standard.

ponedjeljak decembar 09

Putevi suvi, vidljivost smanjena

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena u kotlinama i duž rijeka, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

117 hits

ponedjeljak decembar 09

Putevi suvi, vidljivost smanjena

Objavljeno u: Društvo

ponedjeljak decembar 09

Nuhodžić: Nastavićemo još jače i snažnije da se borimo protiv korupcije

Svako ko se ogriješio o zakon, odgovaraće zbog toga, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

128 hits

ponedjeljak decembar 09

Otašević uredništvu RTCG: Ako niste montirali, recite ko vam je dao snimak

Novinar Dana Vladimir Otašević uputio je zahtjev uredništvu Radio-televizije Crne Gore od kojih je zahtijevao da kažu ko im je dostavio snimak na kojem je sakrivena činjenica da ga je…

229 hits

ponedjeljak decembar 09

Svaka treća majka odlagala vakcinaciju

U centralnom regionu Crne Gore najviše djece pohađa predškolsko obrazovanje, njih 60 odsto, što je iznad nacionalnog prosjeka od 53 odsto, pišu Dnevne novine.

148 hits

 
 
 
 
četvrtak, 15 avgust 2019 14:19

Dobrovoljnim davaocima krvi ulaznice za Sea Dance!

Dobrovoljnim davaocima krvi ulaznice za Sea Dance! Foto: Sea dance

Zavod za transfuziju krvi Crne Gore u saradnji sa Sea Dance festivalom drugu godinu nagrađuje dobrovoljne davaoce dragocjene tečnosti.

Građani Crne Gore koji u periodu od 19. do 24. avgusta odluče da dobrovoljno daju krv dobiće na poklon jednodnevne ulaznice za šesti Sea Dance festival koji će biti održan od petka, 30. avgusta, do subote, 1. septembra na budvanskoj plaži Buljarici.

Krv se može dati svakog radnog dana u periodu od sedam do 14:30 sati u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici, Cetinju, Nikšiću, Beranama, Bijelom Polju, Pljevljima, Kotoru i Baru.

Cilj akcije je motivisanje građana da doprinesu obezbjeđivanju potrebnih zaliha krvi i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Ljudski životi i dobročinstvo nemaju alternativu, zato se darivanja krvi moramo sjetiti ne samo u hitnim situacijama, kada je našem bližnjem neophodna ova dragocjena tečnost, nego i tokom cijele godine, kad god se osjetimo zdravim i sposobnim da učinimo humano djelo. Dobrovoljno davalaštvo krvi djelatnost je od opšteg društvenog značaja, a građani svojim doprinosom jačaju ideju solidarnosti, šire humanu misiju i porodicu dobrovoljnih davalaca”, ističu u Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.