Standard.

subota januar 18

VIDEO: Spužani ugostili Metodija, pa zapjevali: "Od glave Zete do grada Spuža, krvavi lanac vojske se pruža"

Učesnici litije u Spužu, prekuječe su nakon šetnje svratili u obližnji ugostiteljski objekat gdje su i zapjevali. Ne bi ništa bilo čudno, da nisu zapjevali guslarsku pjesmu "Od glave Zete…

751 hits

subota januar 18

Saobraćajna nezgoda u Podgorici: Automobil završio na ostrvu

Na Bulevaru Džordža Vašingtona, u blizini Tološke šume, dogodila se neobična saobraćajna nezgoda, objavljeno je Instagram profilu Podgoričkog vremeplova.

167 hits

petak januar 17

VDT: Bez samostalnog Državnog tužilaštva ne možemo govoriti o vladavini prava

Objavljeno u: Društvo

by Lejla

Povodom Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu koji je Skupštini Crne Gore podnio Raško Konjević, poslanik Socijaldemokratske partije Crne Gore, proširena Sjednica Vrhovnog državnog tužilaštva i…

266 hits

petak januar 17

Šehović dobitnicama "Oktoiha": Heroji našeg doba, imaće po čemu da vas pamte

“Vi, nastavnici, ste spona između prošlog i budućeg. Preplet među različitostima. Most među razdvojenima. Veza među rastavljenima. Vi mlade učite gradivu, ali ništa manje ni otvorenosti, toleranciji, poštovanju i objektivnosti.…

307 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
utorak, 19 decembar 2017 10:29

Na plivanje i zimi: Naredne godine Podgorica dobija zatvoreni bazen

Volite ljeto i plivanje, ali žalite što nemate gdje nakon ljeta da nastavite da uživate u ovoj aktivnosti? E pa, zahvaljući projektima kompanije “Sportski objekti” od naredne godine moći ćete da uživate svakog dana u plivanju na bazenima u Podgorici. Da dobro ste pročitali, jer će natkriveni vaterpolo, kao i nekadašnji olimpijski bazen biti pušteni u rad.

 

Pred izmakom 2017. godine, red je da se sublimiraju rezultati, a njima se i te kako mogu ponositi u “Sportskim objektima”.

 “U 2017. izgrađena je kompletna hidro-izolacija krova velike dvorane SC “Morača” sa zaštitom utega i pilona. Takođe, izgrađen je novi evakuacioni izlaz na Istočnoj tribini Gradskog stadiona. Započeti su radovi na rekonstrukciji dijela SC “Morača” (dvorana sa dva bazena i pratećim sadržajima) u multifunkcionalnu dvoranu, a u završnoj fazi su radovi na natkrivanju vaterpolo bazena”, kazali su u toj kompaniji.

Kako bi držali korak za evropskim standardima Sportski objekti su tokom ove ogdine nabavili i odgovarajuću sportsku opremu.

“Nabavljena je mašina za održavanje terena na Gradskom stadionu, zatim novi mobilni električni lift za invalide na bazenu, automatski čistač komercijalnih bazena, kao i profesionalni ring za boks, kik boks i ultima-fight. Moramo naglasiti das mo nabavili  i sistem za distribuciju sistema video signala u SC “Morača”, te ugradili dodatne djelove za postojeći “Stramatel” semafor u dvorani sportskog centra”, istakli su u Sportskim objektima.

U sportskim objektima, kojima ova kompanija gazduje, održano je 80 međunarodnih utakmica, 45 utakmica u nacionalnom prvenstvu, a sportisti Glavnog grada održali su 4.500 sati treninga.

“Ponosni smo što su sve utakmice organizovane u skladu i po pravilima međunarodnih sportskih asocijacija za određene sportske discipline i da su “Sportski objekti” u punom kapacitetu odgovorili svim postavljenim zahtjevima i standardima, a sve utakmice su od nadležnih delegate, medija i  publike ocijenjene sa najvećom ocjenom”, dodali su u toj kompaniji.

SC Morača

“Sportski objekti” imaće pune ruke posla i u 2018. godini. Ipak, to je za njih, kako dodaju, motiv više, kako bi svim sportisitima obezbijedili uslove za treniranje.

“U SC Morača tokom naredne godine biće održano 4.999 sati treninga i više od 100 utakmica i sportskih drugih manifestacija na nacionalnom i domaćem nivou. Planiran je početak rada natkrivenog vaterpolo bazena i ponovno puštanje u rad olimpijskog bazena”, kazali su u “Sportskim objektima”.

Pored pomenutih projekata u planu je i izrada projekta fotometrije sportske rasvjete na vaterpolo bazenu, te nabavka gumiranih toplih podova za svlačionice.

“Biće ugrađena eloksirana bravarija za tople hodnike, kao i termotehnička instalacija u velikoj svlačionici na olimpijskom bazenu”, tvrde u ovoj kompaniji.

Fudbalski tereni

Na fudbalskim terenima, kojim gazduju Sportski objekti, planirano je održavanje 35 utakmica na domaćem i mđunarodnom nivou, kao i 60 treninga.

“U 2018. biće izgrađena i hidroizolacije na krovu upravne zgrade”, ističu oni.

Strelište Ljubović

U sklopu Sportskih objekata nalazi se i strelište “Ljubović”. Tokom naredne godine, naš na ovom mjestu biće održano čak 30 takmičenja u streljačkom sportu.

“Planirano je i 1.300 sati treninga u vazdušnoj i malokalibarskoj pucaoni. Kada je u pitanju infrastrukturam, biće izgrađena hidroizolacija na krovnom dijelu strelišta, a u planu je i izrada i revizija projekta video nadzora streljani”, zaključili su u Sportskim objektima.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 19 decembar 2017 10:40

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.