Standard.

ponedjeljak decembar 09

Putevi suvi, vidljivost smanjena

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena u kotlinama i duž rijeka, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

245 hits

ponedjeljak decembar 09

Putevi suvi, vidljivost smanjena

Objavljeno u: Društvo

ponedjeljak decembar 09

Nuhodžić: Nastavićemo još jače i snažnije da se borimo protiv korupcije

Svako ko se ogriješio o zakon, odgovaraće zbog toga, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

183 hits

ponedjeljak decembar 09

Otašević uredništvu RTCG: Ako niste montirali, recite ko vam je dao snimak

Novinar Dana Vladimir Otašević uputio je zahtjev uredništvu Radio-televizije Crne Gore od kojih je zahtijevao da kažu ko im je dostavio snimak na kojem je sakrivena činjenica da ga je…

292 hits

ponedjeljak decembar 09

Svaka treća majka odlagala vakcinaciju

U centralnom regionu Crne Gore najviše djece pohađa predškolsko obrazovanje, njih 60 odsto, što je iznad nacionalnog prosjeka od 53 odsto, pišu Dnevne novine.

201 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
utorak, 19 decembar 2017 10:29

Na plivanje i zimi: Naredne godine Podgorica dobija zatvoreni bazen

Volite ljeto i plivanje, ali žalite što nemate gdje nakon ljeta da nastavite da uživate u ovoj aktivnosti? E pa, zahvaljući projektima kompanije “Sportski objekti” od naredne godine moći ćete da uživate svakog dana u plivanju na bazenima u Podgorici. Da dobro ste pročitali, jer će natkriveni vaterpolo, kao i nekadašnji olimpijski bazen biti pušteni u rad.

 

Pred izmakom 2017. godine, red je da se sublimiraju rezultati, a njima se i te kako mogu ponositi u “Sportskim objektima”.

 “U 2017. izgrađena je kompletna hidro-izolacija krova velike dvorane SC “Morača” sa zaštitom utega i pilona. Takođe, izgrađen je novi evakuacioni izlaz na Istočnoj tribini Gradskog stadiona. Započeti su radovi na rekonstrukciji dijela SC “Morača” (dvorana sa dva bazena i pratećim sadržajima) u multifunkcionalnu dvoranu, a u završnoj fazi su radovi na natkrivanju vaterpolo bazena”, kazali su u toj kompaniji.

Kako bi držali korak za evropskim standardima Sportski objekti su tokom ove ogdine nabavili i odgovarajuću sportsku opremu.

“Nabavljena je mašina za održavanje terena na Gradskom stadionu, zatim novi mobilni električni lift za invalide na bazenu, automatski čistač komercijalnih bazena, kao i profesionalni ring za boks, kik boks i ultima-fight. Moramo naglasiti das mo nabavili  i sistem za distribuciju sistema video signala u SC “Morača”, te ugradili dodatne djelove za postojeći “Stramatel” semafor u dvorani sportskog centra”, istakli su u Sportskim objektima.

U sportskim objektima, kojima ova kompanija gazduje, održano je 80 međunarodnih utakmica, 45 utakmica u nacionalnom prvenstvu, a sportisti Glavnog grada održali su 4.500 sati treninga.

“Ponosni smo što su sve utakmice organizovane u skladu i po pravilima međunarodnih sportskih asocijacija za određene sportske discipline i da su “Sportski objekti” u punom kapacitetu odgovorili svim postavljenim zahtjevima i standardima, a sve utakmice su od nadležnih delegate, medija i  publike ocijenjene sa najvećom ocjenom”, dodali su u toj kompaniji.

SC Morača

“Sportski objekti” imaće pune ruke posla i u 2018. godini. Ipak, to je za njih, kako dodaju, motiv više, kako bi svim sportisitima obezbijedili uslove za treniranje.

“U SC Morača tokom naredne godine biće održano 4.999 sati treninga i više od 100 utakmica i sportskih drugih manifestacija na nacionalnom i domaćem nivou. Planiran je početak rada natkrivenog vaterpolo bazena i ponovno puštanje u rad olimpijskog bazena”, kazali su u “Sportskim objektima”.

Pored pomenutih projekata u planu je i izrada projekta fotometrije sportske rasvjete na vaterpolo bazenu, te nabavka gumiranih toplih podova za svlačionice.

“Biće ugrađena eloksirana bravarija za tople hodnike, kao i termotehnička instalacija u velikoj svlačionici na olimpijskom bazenu”, tvrde u ovoj kompaniji.

Fudbalski tereni

Na fudbalskim terenima, kojim gazduju Sportski objekti, planirano je održavanje 35 utakmica na domaćem i mđunarodnom nivou, kao i 60 treninga.

“U 2018. biće izgrađena i hidroizolacije na krovu upravne zgrade”, ističu oni.

Strelište Ljubović

U sklopu Sportskih objekata nalazi se i strelište “Ljubović”. Tokom naredne godine, naš na ovom mjestu biće održano čak 30 takmičenja u streljačkom sportu.

“Planirano je i 1.300 sati treninga u vazdušnoj i malokalibarskoj pucaoni. Kada je u pitanju infrastrukturam, biće izgrađena hidroizolacija na krovnom dijelu strelišta, a u planu je i izrada i revizija projekta video nadzora streljani”, zaključili su u Sportskim objektima.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 19 decembar 2017 10:40

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.