Standard.

nedjelja oktobar 20

Ulicu i drogu zamijenila fakultetom i sportom

Marija Zogović, prva je djevojka koja je ušla i izašla iz Centra za tretman zavisnica na Kakarickoj gori. Uspjela je da izađe iz paklenog lavirinta i petnaestogodišnju "aktivnu fazu“ zamijeni…

221 hits

nedjelja oktobar 20

Evo do kada će trajati miholjsko ljeto

Već 15 dana u Crnoj Gori je tzv. miholjsko ljeto koje karakteriše stabilno vrijeme, neuobičajeno visoke temperature za ovaj period godine i deficit padavina.

118 hits

nedjelja oktobar 20

Povoljni uslovi za vožnju, evo gdje su radovi

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj, dok je po kotlinama u sjevernim predjelimazbog magle mjestimično smanjena vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

42 hits

subota oktobar 19

Pljevlja: Prihodovaće do 3 miliona eura od ekološke naknade

Pljevlja će od naredne godine prihodovati do tri miliona eura po osnovu ekološke naknade, koju će najveći zagađivači uplaćivati u lokalni budžet. Taj novac, kako je za TVCG kazao prvi…

159 hits

 
 
 
 
petak, 22 decembar 2017 08:28

Vozite oprezno zbog klizavih puteva

Na sjeveru Crne Gore jutros je, zbog niskih temperatura, izražena poledica, dok su putevi u južnim predjelima suvi, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore, i savjetovali poseban oprez preko mostova i na prilazima tunelima.

 

Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva u mjestu Brajići saobraća se naizmjenično, propuštanjem vozila.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, dionica Košljun – Zavala, saobraćaj će biti zatvoren od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Zbog radova na tom putu, na dionici Brajići-Lapčići, saobraćaj će biti obustavljen od devet sati i 15 minuta do 11 sati i 15 minuta, i od 14 sati i 15 minuta do 15 sati i 45 minuta. Mimo tih termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraća se je jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj - Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a potpuni prekid važi za sve vrste vozila izuzev nedjeljom od osam do deset sati i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar-Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvac - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Sutomore - Bar u mjestu Šušanj saobraća se jednosmjerno sa semaforskom signalizacijom.
Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat - Budva, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8, dionici Pljevlja-Gradac, lokalitet Židovići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu od Lepetana do Lastve Grbaljske se, zbog prevoza transformatora, odobrava obustava saobraćaja do 39 minuta za sve vrste vozila.

Na magistralnom Pljevlja - Gradac, lokalitet Židovići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.