Standard.

petak novembar 22

Komunalna policija oduzela taksi legitimaciju: Djed vozio taksi na unukovu licencu

Komunalna inspekcija oduzela je od preduzetnika taksi legitimaciju i vratila je Sekretarijatu za saobraćaj jer je tokom kontrole utvrđeno da vozač ima preko 67 godina pa ne ispunjava zakonske uslove…

170 hits

petak novembar 22

Jelovac: Reforma je pogubna za znanje i zaposlenje studenata

Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore Danilo Jelovac kazao je za Dan da novi model studiranja ni nakon dvije godine od početka primjene nije usklađen za propisima iz oblasti obrazovanja…

165 hits

petak novembar 22

Zbog pušenja u javnom prostoru izdato 34.000 novčanih kazni

Nadležne inspekcije Uprave za inspekcijske poslove za kontrolu primjene novog Zakona o sprečavanju upotrebe duvanskih proizvoda, od 14. avgusta od kad je na snazi do juče obavile su ukupno 2.770…

224 hits

petak novembar 22

Zbog odrona put Mojkovac - Đurđevića Tara zatvoren

U Crnoj Gori jutros se saobraća uz smanjenu vidljivost zbog magle kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića…

158 hits

 
 
 
 
petak, 08 novembar 2019 07:55

Na ovim putevima u Crnoj Gori i dalje je obustavljen saobraćaj

Na ovim putevima u Crnoj Gori i dalje je obustavljen saobraćaj FOTO: Mladi Nikšića

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima uz učestale odrone i na pojedinim dionicama zaostale vode na putevima.

Iz Auto-moto saveza (AMSCG) su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Kako su saopštili uspostavljen je saobraćaj na putu Podgorica – Kolašin.

Na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, zbog odrona u mjestu Sokolivina obustavljen je saobraćaj.

Na putu Kolašin - Mojkovac saobraća se jednom trakom u mjestu Sjerogoste.

Saobraćaj na putu Trubjela - Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Budimlja - Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice - Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Zbog sanacije puta na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Nas putu Diniša - Cijevna potpuna obustava saobraćaja je od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.