Standard.

četvrtak decembar 12

Papa Franjo: Zakon neće biti potvrđen bez saglasnosti svih vjerskih zajednica

Zakon o vjerskim slobodama mora da bude donesen po demokratskim principima, da ga prihvate sve vjerske zajednice, kazao je papa Franjo, prenosi sajt Mitropolije.

81 hits

četvrtak decembar 12

Nuhodžić nagradio pripadnike Nacionalnog tima za traganje i spašavanje iz ruševina

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić danas je novčano nagradio pripadnike Nacionalnog tima za traganje i spašavanje iz ruševina koji su pružali pomoć stanovništvu Albanije nakon zemljotresa i pokazali da je…

44 hits

četvrtak decembar 12

Rakočević: Odlazak ljudi moguće spriječiti ako se poprave uslovi rada

Proces radnih migracija nije sam po sebi negativna karakteristika tržišta rada, već se mobilnost radne snage podstiče i radi obezbjeđenja radnika za poslodavce na čitavoj teritoriji Crne Gore. Radne migracije…

149 hits

četvrtak decembar 12

KCCG traži još 18 miliona za plate i opremu

Klinički centar Crne Gore (KCCG) tražio je od Fonda za zdravstveno osiguranje povećanje budžeta za čak 18.000.000, odnosno ukupno 85.000.000 eura za 2020. godinu, saopšteno je Danu iz te ustanove.

88 hits

 
 
 
 
petak, 08 novembar 2019 07:55

Na ovim putevima u Crnoj Gori i dalje je obustavljen saobraćaj

Na ovim putevima u Crnoj Gori i dalje je obustavljen saobraćaj FOTO: Mladi Nikšića

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima uz učestale odrone i na pojedinim dionicama zaostale vode na putevima.

Iz Auto-moto saveza (AMSCG) su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Kako su saopštili uspostavljen je saobraćaj na putu Podgorica – Kolašin.

Na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, zbog odrona u mjestu Sokolivina obustavljen je saobraćaj.

Na putu Kolašin - Mojkovac saobraća se jednom trakom u mjestu Sjerogoste.

Saobraćaj na putu Trubjela - Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Budimlja - Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice - Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Zbog sanacije puta na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Nas putu Diniša - Cijevna potpuna obustava saobraćaja je od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.