Standard.

petak novembar 22

Komunalna policija oduzela taksi legitimaciju: Djed vozio taksi na unukovu licencu

Komunalna inspekcija oduzela je od preduzetnika taksi legitimaciju i vratila je Sekretarijatu za saobraćaj jer je tokom kontrole utvrđeno da vozač ima preko 67 godina pa ne ispunjava zakonske uslove…

171 hits

petak novembar 22

Jelovac: Reforma je pogubna za znanje i zaposlenje studenata

Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore Danilo Jelovac kazao je za Dan da novi model studiranja ni nakon dvije godine od početka primjene nije usklađen za propisima iz oblasti obrazovanja…

175 hits

petak novembar 22

Zbog pušenja u javnom prostoru izdato 34.000 novčanih kazni

Nadležne inspekcije Uprave za inspekcijske poslove za kontrolu primjene novog Zakona o sprečavanju upotrebe duvanskih proizvoda, od 14. avgusta od kad je na snazi do juče obavile su ukupno 2.770…

237 hits

petak novembar 22

Zbog odrona put Mojkovac - Đurđevića Tara zatvoren

U Crnoj Gori jutros se saobraća uz smanjenu vidljivost zbog magle kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića…

168 hits

 
 
 
 
petak, 08 novembar 2019 16:58

Cetinje: Tri rođene sestre jutros rodile četiri bebe

U porodilištu cetinjske opšte bolnice danas su se za manje od sat i po porodile tri rođene sestre iz Podgorice i rođeno je četvoro djece jer je jedna od njih dobila blizance.

Cetinjska opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odaljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore.

U manje od sat i po porodile su su tri rođene sestre od kojih su dvije bliznakinje i rođeno je četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

"Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro", kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara babica pedijatrijskih sestara anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice “Danilo I” dr Sonja Radojičić istakla je da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se iako su stanovnice Podgorice porađaju u Cetinjskoj bolnici.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.