Standard.

petak januar 17

VDT: Bez samostalnog Državnog tužilaštva ne možemo govoriti o vladavini prava

Objavljeno u: Društvo

by Lejla

Povodom Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu koji je Skupštini Crne Gore podnio Raško Konjević, poslanik Socijaldemokratske partije Crne Gore, proširena Sjednica Vrhovnog državnog tužilaštva i…

100 hits

petak januar 17

Šehović dobitnicama "Oktoiha": Heroji našeg doba, imaće po čemu da vas pamte

“Vi, nastavnici, ste spona između prošlog i budućeg. Preplet među različitostima. Most među razdvojenima. Veza među rastavljenima. Vi mlade učite gradivu, ali ništa manje ni otvorenosti, toleranciji, poštovanju i objektivnosti.…

140 hits

petak januar 17

KCCG saopštio: Aparat za magnetnu u kvaru, molimo pacijente za razumijevanje i strpljenje

Klinički centar Crne Gore (KCCG) saopštio je da aparat za magnetnu rezonacu nije u funkciji, te da ovlašćeni serviser radi na otklanjanju kvara.

152 hits

petak januar 17

Stanković - Liu Jin: Zaključiti Memorandum o saradnji između tužilaštava Crne Gore i Kine

V.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković razgovarao je u kineskoj rezidenciji u Podgorici sa ambasadorom NR Kine Liu Jinom, saopšteno je iz Tužilaštva.

121 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
ponedjeljak, 02 decembar 2019 17:33

Omladina SD-a predala pomoć za pogođene zemljotresom u Albaniji

Omladina Socijaldemokrata Crne Gore organizovala je prikupljanje pomoći za pogođene zemljotresom u Albaniji.

''Duboko pogođeni tragedijom koja je zadesila naše komšije i prijatelje, odlučili smo da, koliko je to u našoj mogućnosti, pomognemo stanovništvu koje je pogođeno zemljotresom u Albaniji. Omladina je svu sakupljenu garderobu, obuću, ćebad, sredstva za higijenu i hranu danas predala Crvenom krstu Crne Gore koji će, shodno potrebama tamošnjeg stanovništva, slati namirnice. Takođe, prikupljena je i novčana pomoć u iznosu od 3090€ koju smo uplatili na žiro račun koji je otvoren za pomoć pogođenima'', navedeno je u saopštenju.

''Ovom prilikom bih želio da se zahvalim svim članovima i aktivistima OSD CG koji su se odazvali našoj akciji, svim ostalim članovima Socijaldemokrata Crne Gore koji su na našu inicijativu reagovali i pomogli, kao i svim građanima dobre volje koji su se, bez obzira na njihovu političku pripadnost, odazvali'', navedeno je u saopštenju koje potpisuje predsjednik OSD Emil Đokić.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.