Standard.

srijeda januar 29

Šehović: Naša djeca neće u školama biti žrtve agresivnih političkih uticaja!

S obzirom na nekoliko incidenata u vezi sa obrazovnim sistemom u prethodnim danima, gdje su se škole stavljale u politički kontekst ili bile mjesto političkih ikonografija, pa do direktnog i…

36 hits

srijeda januar 29

Nuhodžić: Odgovornost države je da štiti mir

Objavljeno u: Društvo

by Vasilj

Mininstar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić rekao je u razgovoru za Dnevne novine da država ima odgovornost da štiti mir u kojem će se prevladati političke i ideološke razlike.

88 hits

srijeda januar 29

Eraković: Spremni smo za korona virus

Objavljeno u: Društvo

by Vasilj

Crnogorski zdravstveni sistem i Klinički centar Crne Gore kao nosilac zdravstvenog sistema, mora biti spreman za sve izazove u svijetu, kazao je Danu direktor KCCG Jevto Eraković.

52 hits

srijeda januar 29

Vlada će doprinijeti jačanju Institucije Ombudsmana

Objavljeno u: Društvo

by Vasilj

Vlada Crne Gore razumije značaj i ulogu Institucije Zaštitnika ljudskih prava i doprinosiće njenom daljem jačanju.

23 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 13 januar 2020 20:21

Cirkularne poruke sa "čestitkom" Srpske nove godine stigle sa brojeva Pokreta za promjene

Čitaoci portala Standard danas su našoj redakciji dostavili skrinšotove cirkularne poruke koja je danas stizala mnogobrojnim građanima, uključujući i djecu predškolskog uzrasta, a koja je, kako su kazali, provokativne i zastrašujuče sadržine. Svi brojevi sa kojih su stizale poruke pripadaju političkoj partiji "Pokret za promjene", saznaje Standard putem pretrage sajta Telekoma gdje su i registrovani.

"U Crnoj Gori 446 858 vjernika SPC nije moglo da dočeka Novu godinu Želim da ti Srpska Nova godina donese vrijeme bez onih iz vlasti koji su nam uzeli pravo da je slavimo i koji bi da nam uzimaju ono što je vjekovima naše. Crna Gora ne može biti ni antisrpska ni anticrnogorska. Sva prava svima", piše u poruci.

Ova poruka svakako da nije primjerena, pogotovo za dijete predškolskog uzrasta i može uznemirujuće djelovati na njega, kazala je naša čitateljka.

Portal Standard je pokušao da u vezi sa tim dobije komentar od portapola PzP Nikole Bajčetića. On, međutim, nije želio da komentariše tvrdeći kako nije upućen o čemu se radi.

"Ja nijesam u Crnoj Gori i nemam komentar na to. Pošto ne znam o čemu se radi sad je jako kasno da bilo kakvu informaciju dobijem i izjasnim se tako da ne želim da komentarišem", rekao nam je Bajčetić.

Iz Crnogorskog Telekoma su nam kazali kako oni ne mogu da suspenduju brojeve ili servise na osnovu žalbi koje građani upućuju medijima.

"Ukoliko se građani u sličnim situacijama obrate direktno Telekomu i prijave poruke koje doživljavaju kao uznemiravanje, možemo da reagujemo, provjerimo o čemu se radi i djelujemo u skladu sa mogućnostima koje su nam na raspolaganju. Sve ostalo je u nadležnosti državnih organa", rekli su nam iz Telekoma.

81923331 1007770726258754 6606211621725405184 n copy

82851711 629358281135481 3095938643160727552 n

 

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 13 januar 2020 20:29

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.