Standard.

subota januar 25

MCP: Grub pokušaj manipulacije premijera Markovića

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista i predsjednik crnogorske Vlade Duško Marković je juče učinio grub pokušaj manipulacije građanima proglasivši Mitropolita Amfilohija za čelnika nekog političkog pokreta, uzevši kao argument za…

291 hits

subota januar 25

Amfilohije: Nadam se da će se vlast vratiti časnom krstu

Mitropolit SPC Amfilohije poručio je kako se nada da će se crnogorska vlast, kako je rekao, izliječiti od opake bolesti - brozomore i vratiti časnom krstu.

118 hits

subota januar 25

Nuhodžić: Crna Gora je spremna da ponudi pomoć i podršku Turskoj

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić uputio je telegram saučešća turskom kolegi Sulejmanu Sojluu.

189 hits

subota januar 25

Rakčević igranje rukometa zamijenio vinarstvom

Objavljeno u: Društvo

by Vasilj

Da se poljoprivreda u Crnoj Gori sve više prepoznaje kao šansa za unosan biznis, a jednako i prilika za oživljavanje porodičnih imanja i valorizaciju potencijala ruralnih područja,pokazuje i primjer našeg…

207 hits

 
 
 
 
utorak, 14 januar 2020 15:03

Nova platforma i liftovi za osobe sa invaliditetom u Ministarstvu finansija

Osobama sa invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti od nedavno su u prostorijama Ministarstva finansija na raspolaganju platforme i liftovi, čiju je ugradnju Uprava javnih radova realizovala u okviru Akcionog plana prilagođavanja objekata u javnoj upotrebi za pristup, kretanje i upotrebu pripadnicima te kategorije.

Vrijednost radova, koje je realizovalo cetinjsko preduzeće „BomBeton“, iznosila je nešto više od 125 hiljada eura, a sredstva je obezbijedila Vlada Crne Gore.

“Riječ je o jednom od nekoliko objekata državnih institucija, čiji će ulazi i unutrašnjost biti prilagođeni osobama sa invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti. U toku je priprema tehničke dokumentacije za postavljanje platforme i montažu liftova u zgradi predsjednika Crne Gore, staroj zgradi Vlade, Uprave carina, Ministarstva kulture na Cetinju, kao i u objektu državnih organa u Mojkovcu. Čim projekti dobiju saglasnost revidenta, Uprava javnih radova će objaviti postupak javne nabavke za izbor izvođača”, saopštili su iz Uprave javnih radova.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.